Адам Колард - Wiki, възраст, нетно състояние, приятелка, височина, кариера

Адам Колард е британски модел, фитнес треньор, експерт по хранене и телевизионна риалити личност. Адам е добре познато лице поради популярността си сред наблюдателите на Love Island. През 2018 г. той беше включен в сезон 4 на Love Island. Тогава той беше само на 22 години, но привлече много женско внимание със своята красота, атлетизъм и харизма.

Бързи факти

Пълно истинско име Адам Колард
Псевдоним Адам
Възраст (към 2022 г.) на 26 години
Популярни като Състезател в телевизионното шоу на Love Island
Професия Фитнес експерт
Дата на раждане 26 октомври 1995 г
Място на раждане Нюкасъл ъпон Тайн, Англия.
Пол Мъжки
Сексуалност Направо
Сегашен адрес Нюкасъл ъпон Тайн, Англия.
образование Завършвам
Училище Гимназия Понтеланд
университет Държавен университет
Нетна стойност ,4 млн. USD (приблизително)
Националност британски
Етническа принадлежност британски
Религия християнството
Зодия Скорпион
Езици Английски
Височина (прибл.) Във футове инчове 5′ 11″
Тегло (прибл.) В килограми: 92 кг

Възраст и ранен живот на Адам Колард

Адам Колард е роден на 26 октомври 1995 г. Адам заявява, че е роден в Нюкасъл ъпон Тайн, Англия. Той е маниак на фитнеса още от началното училище. Сигурно е бил фен на спортове като футбол или баскетбол в училище. Завършва гимназия Понтеланд. Той е завършил с широко разбиране на фитнес и хранене.

Височина и тегло на Адам Колард

Адам Колард е висок 5 фута 11 инча . Тежи приблизително 92 кг. Той има прекрасни топли черни очи и кафяви кичури. Няма информация за неговите измервания на гърдите, талията и бедрата, размера на роклята, размера на обувките, бицепсите и т.н.  Адам Колард

Нетната стойност на Адам Колард

Колко е нетната стойност на Адам Колард? Нетната стойност на Адам Колард е значителна. Той, като баща си, събира много пари. Той е придобил много източници на доходи, след като е станал известен. Нетното състояние на Адамс се е увеличило до 3,4 милиона долара.

кариера

Според страницата на Адам Колард в IMDb, той не е пропуснал никакви възможности да се появи по телевизията след ролята си в Love Island сезон 4 през 2018 г. След като стана известен на Love Island, той се появи като самостоятелен гост в три отделни програми. Той е интервюиран от водещите на телевизионното предаване Тази сутрин. Той също така се появява като самостоятелен гост в телевизионните сериали Lorraine и Dancing on Ice. Освен това той управлява своята фитнес компания от юли 2015 г.

Адам работи в Нюкасъл ъпон Тайн като личен треньор и диетолог. Неговият треньор го инструктира и мотивира чрез фитнес инструкции. Освен това той управлява собствена фитнес зала в Нюкасъл. Освен това той има собствен подкаст канал. Неговият едноименен канал в YouTube е отговорен за успеха му в социалните медии. Той има акаунт в YouTube от дълго време, където публикува основно видеоклипове, свързани с фитнеса, и записи на подкасти на живо.

Приятелка на Адам Колард и срещи

С кого се среща Адам Колард? Що се отнася до любовния живот на Адам Колард, той преди е казвал, че е спал с над 100 жени и все още му липсва любовта в живота му, когато първоначално пристигна в сезон 4 на Острова на любовта. Той отиде на среща с Кендъл Рей-Найт, когато той беше в сезон 4. По това време видеото му за среща с вечеря имаше над 3,5 милиона гледания.

И след като напусна програмата, без да срещне истинската си любов, той остана във връзка със Зара Макдермот. Зара Макдермот също се появи в сезон 4 на Острова на любовта. Дори срещите извън Острова на любовта показват, че и Адам, и Зара Макдермот намериха връзката за недостойна и я прекратиха. И както може би знаете, Адам се завърна в сезон 8 на Острова на любовта, за да намери идеалната половинка в живота за него.

Популярни Публикации