Виви Уинклер- Възраст, гадже, височина, нетна стойност, кариера, националност

Виви Винклер е бразилски фитнес модел, който е един от най-горещите в света. Да не говорим, че тази културистка стана международна известност благодарение на своя акаунт в Instagram, който в момента има над два милиона последователи. Научете повече за Vivi Winkler Bio, Wiki, възраст, националност, етническа принадлежност, височина, тегло, нетна стойност, връзка, кариера и факти

Бързи факти

Пълно име: Вивиан Уинклер Луренко
Псевдоним: Виви Винклер
Рождена дата: 2 май 1991 г
Възраст: на 30 години
Хороскоп: Телец
Родно място: Рио де Жанейро, Бразилия
Жител: N/A
Бащино име: N/A
Майчино име: N/A
Братя и сестри: N/A
Височина: 5 фута и 3 инча
Тегло: 52 кг
Измервания на тялото: 34-26-38 инча
националност: бразилски
Етническа принадлежност: Смесени
Цвят на очите: кафяво
Цвят на косата: Рус
образование: Завършил гимназия
Професия: Модел
гадже: Игор Кариз
Съпруг: N/A
Нетна стойност: 1 милион до 5 милиона долара

Биография на Виви Уинклер

Вивиан Уинклер Луренко, известна още като Виви Уинклер, е израснала в Рио де Жанейро, Бразилия . Тази персона не е разкрила много за детството си, но е било добро, като настойниците й са се погрижили за повечето от нуждите.

Що се отнася до родителите й, не знаем много за тях, защото Виви предпочита да държи семейството си далеч от светлината на прожекторите. По същия начин не е известно дали тя има братя и сестри. Този фитнес модел от Рио де Жанейро е бразилец по националност и от смесен етнос. Тя също не е разкрила своята религия.От друга страна, що се отнася до нейната алма матер, в момента нещата са малко мъгляви. Тя обаче завършва гимназия в родния си град. Читателите ще бъдат информирани, ако научим нещо друго за нейното образование.

Винклер заяви, че обича да гледа филми, възхищава се на актрисите на големия екран и се стреми някой ден да бъде като тях. Освен това е голям фен на футбола, като любимият й играч е бразилецът Неймар младши.

Виви Винклер Височина, тегло, възраст и измерване на тялото

Тази спортистка е родена на 2 май 1991 г., което я прави на 30 години в момента. Междувременно тя е родена под знака на Телец и хората, родени под този знак, са известни като практични, решителни, амбициозни и реалисти.

Като фитнес модел, тази красавица има най-удивителното тяло в света, с размери 86-65-87 см или 34-26-38 инча. Тя тренира много във фитнеса, за да поддържа привлекателната си физика, и редовно прави някои специални интензивни тренировки.

Освен това този бразилец се придържа към строг хранителен план, който набляга на здравословните въглехидрати и протеини. Тя също така приема различни добавки, за да се поддържа във възможно най-добрата си форма.

Не забравяйте, че Вивиан не винаги е имала толкова страхотна фигура. Тя беше с наднормено тегло като дете и имаше ниско самочувствие за бъдещето си.

Приятелите й също я посъветвали да се запише на фитнес, за да подобри физиката си. След това тя започна да ходи на фитнес и след известно време тялото й започна да се оформя, което я доведе до най-здравото тяло днес.

Наред със зашеметяващата си фигура на пясъчен часовник, тя е благословена с красиво лице, пищна руса коса и чифт завладяващи кафяви очи, всички от които допринасят значително за нейния външен вид. Освен това Winkler е висок 5 фута 3 инча и тежи приблизително 52 кг. Размерите на обувките и роклята й обаче остават загадка. Ако открием точните данни, ще ви уведомим незабавно.

  Виви Винклер

Височината на Vivi Winkler (Източник: Twitter)

Професионален живот на Vivi Winkler

Както беше посочено по-рано, Уинклер страда от затлъстяване поради решението си да се присъедини към фитнес залата и да тренира редовно. Тя беше вдъхновена да се присъедини към програмата за обучение по бодибилдинг заради физическите си подобрения.

Междувременно тази 29-годишна красавица започва да се занимава с бодибилдинг през 2006 г. и бързо се издига до известност като фитнес модел. Освен това тя се издигна до върха на бразилската фитнес сцена за първи път през 2016 г.

Освен това, тази културистка получи международно признание чрез своята страница в Instagram, която стартира през 2016 г. Скоро след това това русо момиче започна да привлича вниманието на хората, като публикува снимки на рутинните си тренировки и впечатляващата си физика.

Към днешна дата Виви има над два милиона последователи в профила си в Instagram. Да не говорим, че тя няма никакви притеснения да публикува своите голи и полуголи снимки и там.

Поради славата си в Instagram тя започна да получава оферти от различни марки и сега подкрепя няколко фитнес марки и продукти чрез страницата си.

Не само това, но този 5 фута 3 инча висок фитнес треньор е позирал за редица списания и кампании досега. Нейната популярност расте с всеки изминал ден и се надяваме, че ще постигне още по-зрелищни подвизи във фитнеса и модата в бъдеще.

Статус на връзка с Виви Уинклер

Уинклер спечели сърцата на много мъже със зашеметяващия си външен вид и невероятна физика. Безспорно има хиляди от тях, които са нетърпеливи да се свържат романтично с този културист. Но дали тази дама все още не е омъжена?

Със съжаление ви съобщаваме, че Виви си има гадже. Но кой всъщност е той? Да не говорим за името му Игор Кариз. Освен това няма информация за него. Игор се появява от време на време в публикациите на този бразилски модел в Instagram.

Тази бомба би имала поне една афера преди настоящия си приятел, но малко се знае за това. Освен това тази Instagram звезда все още не е омъжена и няма биологични деца.

Виви Уинклер Нетна стойност 2022 г

Уинклер прави много пари от различните си професии като фитнес модел, културист и звезда в Instagram. Към момента на писане обаче тази красавица не е разкрила богатството си пред медиите.

Според надеждни източници този бразилец има нетна стойност между 1 и 5 милиона долара към октомври 2022 г. Междувременно нетната й стойност беше около 1 милион долара предходната година.

От публикациите й в Instagram лесно можем да заключим, че в момента Виви води охолен начин на живот. И не забравяйте, че нейната слава в социалните медии расте с всеки изминал ден и нейната нетна стойност несъмнено ще се възползва от това.

Продължавайки напред, този 5 фута 3-инчов модел все още не е предоставил на медиите точна информация за своята кола, къща, заплата и доходи. Освен това нашият екип преглежда тези елементи; ако се появи нещо ново, читателите ще бъдат уведомени незабавно.

Социална медия

Виви, интернет знаменитост, натрупа значителна база от фенове в множество социални медийни платформи за относително кратък период. В момента тя е достъпна в Instagram и Facebook. Нейният Instagram има 2,2 милиона потребители. Нейният Facebook има общо 19,5 хиляди последователи.

Факти

  1. Нейното щастливо число е 2.
  2. Щастливият й цвят е сребрист.
  3. Щастливият й камък е сапфир.

Популярни Публикации