Елиас Бекер- Биография, приятелка, възраст, височина, нетна стойност, кариера

Елиас Бекер е известен модел, актьор, медийно лице, телевизионна личност и звезда в социалните медии от Мюнхен, Бавария, Германия. Роден е на 4 септември 1999 г. и е на 22 години. Той е известен в цялата страна с атрактивния си външен вид.

Той стана известен през ноември 2021 г., след като беше обявен за един от десетте най-подходящи хора в Обединеното кралство от престижното списание Tatler. В интервю той заяви, че вече знае, че е привлекателен и не се нуждае от ничие одобрение.

В резултат на изказването си той стана обект на интернет тролинг. Освен това, Елиас се появява в редица известни списания и модни ревюта. Продължете да четете, за да научите повече за възрастта, родителите, филмите, приятелката, wiki, биографията, начина на живот, кариерата, нетната стойност и факти на Елиас Бекер.Биография на Елиас Бекер

Елиас Бекер е роден в Мюнхен, Бавария, Германия, на 4 септември 1999 г . Майка му го е отгледала в Маями, Флорида, в Съединените щати. Той и баща му в момента живеят в Лондон. Елиас Балтазар Бекер е пълното му име. Той има 22 години на тази планета (от 2021 г.).

Той е получил основното си образование в местно училище в Маями, според източници. Продължава образованието си в Нюйоркския университет през 2018 г. Актьорството оказва голямо влияние върху него. Той се записва в университета Roehampton, за да продължи образованието си по филмово изкуство.

 Елиас Бекер

Елиас Бекер

Любопитни факти

Пълно истинско име Елиас Балтазар Бекер.
Известно име Елиас Бекер.
Дата на раждане 4 септември 1999 г.
Възраст (към 2021 г.) 22-годишен.
Място на раждане Мюнхен, Бавария, Германия.
Професия Актьор, модел и звезда в социалните медии.
Нетна стойност USD 2-3 милиона (приблизително).
Националност европейски.
Етническа принадлежност Смесени.
Зодия Зодия Дева.
образование Завършвам.
Училище/Колеж Нюйоркски университет.
Университет Рохамптън.
Религия християнството.
баща Борис Бекер.
Майка Барбара Бекер.
Дядо и баба Урсула Фелтус, Харлан Рос Фелтус, Елвира Пиш и Карл-Хайнц Бекер.
Брат Ноа Габриел Бекер.
сестра Нито един.
Полу-сестра Anna Ermakova.
леля(и) Сабине Бекер Шорп.
Хана Фелтус.
Височина (прибл.) Във футове инчове: 6′ 2″
В метри: 1,87 м
В сантиметри: 187 см
Тегло (прибл.) В килограми: 75 кг
В лири: 165 паунда
Цвят на косата Тъмно русо.
Дължина на косата Къс.
Пиърсинг Нито един.
Цвят на очите Зелени очи.
Татуировки Нито един.
Номер на обувка 7 САЩ.

Елиас Бекер Родители, братя и сестри и етническа принадлежност

Елиас Бекер винаги е бил много активно дете и обича да прекарва време със семейството си. Той е син на Борис Бекер, известен бивш германски тенисист, и Барбара Бекер, известна немско-американска дизайнерка. Нека ви кажа, че родителите му се разведоха, когато беше на една година, през 2001 г. Той каза:

Ноа Габриел Бекер е неговият по-малък брат. Професията на Ной засега е неизвестна. Елиас също има полусестра. Анна Ермакова е професионална актриса, чието име е Анна Ермакова. Освен това той е от смесен етнос и е ревностен последовател на християнската вяра.

Приятелка на Елиас Бекер, запознанства

Елиас Бекер е млад, интелигентен и талантлив модел. Последователите на момичетата съставляват по-голямата част от неговите последователи в социалните медии. Много жени се интересуват да научат повече за връзката и приятелката си. Веднага ще ви кажа, че той не е разкрил нищо за личния си живот.

 Елиас Бекер

Елиас Бекер с приятел

Той е споделял много снимки със свои колеги модели и колеги, но ги е споменавал само като свои приятели. Възможно е точно сега да предпочете да се съсредоточи върху професията и образованието си. Неговата цел е да стане известен актьор в развлекателната индустрия и той работи усилено, за да постигне тази цел.

Кариера на Елиас Бекер / Моделиране

Бекер има много привлекателно поведение. Съобщава се, че той е подписал договор за моделиране с „Select Modeling Agency“, когато е бил само на 18 години. С появата си в Dolce & Gabbana на „Седмицата на модата в Милано“ той прави своя актьорски дебют. Той също така е представен в редица списания, включително Tatler и други. Той използва акаунтите си в социалните медии, за да популяризира различни известни марки, включително Calvin Klein и други.

Бекер беше обявен за един от 10-те най-подходящи хора във Великобритания от известното списание „Tatler“ през октомври 2021 г. През ноември 2021 г. Елиас Бекер даде интервю, в което заяви, че родителите му не са му казали, че е привлекателен. Той се наблюдава в огледалото, докато расте. Той също така заяви, че да бъдеш част от най-подходящите хора на Великобритания е огромна чест.

 Елиас Бекер

Елиас Бекер

Елиас Бекер като актьор и филми

Елиас Балтазар Бекер е голям фен на актьорството и се стреми да бъде известен актьор. В момента той усъвършенства актьорските си умения и се записва на курсове по актьорско майсторство в престижна институция. През 2007 г. той се появява във филма „Ние сме семейство! Така живее Германия“, според неговия профил в IMDB. Надяваме се, че скоро ще се появи в някой от популярните филми или телевизионни предавания.

Нетната стойност и личният живот на Елиас Бекер

С приходите си Елиас Бекер може да води охолен начин на живот. Кариерата му на модел би му платила около 6-9 хиляди USD (приблизително). Освен това той се радва на охолен начин на живот в резултат на богатството си. Притежава маркови автомобили и висок клас електроника. Нетната му стойност се оценява на порядъка на 2-3 милиона долара.

 Елиас Бекер

Елиас Бекер

Любопитни факти

 • Предпочита да яде здравословни плодове и напитки за по-добро здраве като кулинар.
 • Елиас отиде на стадиона, за да аплодира любимия си футболен отбор и да гледа мача.
 • За собствената си безопасност той предпочита да носи маска.
 • В свободното си време обича да кара сърф.
 • Бекер също играе голф с баща си.
 • Заедно с приятелите и семейството си той пътува до различни невероятни места.
 • Той редовно прави клякания с пистолет, набирания и клякания, за да поддържа физическата си форма.
 • LeBron е името на домашната коза на известния модел.
 • Футболът и баскетболът са любимите му спортове.
 • Елиас Бекер обича да прави филми и да снима.

Често задавани въпроси на Елиас Бекер

В. 1 Кой е Елиас Бекер?

година . Бекер е известен модел, актьор и звезда в социалните медии.

Q. 2 Каква е възрастта на Елиас Бекер?

година . 22 години (към 2021 г.).

В. 3 Кои са родителите на Елиас Бекер?

година . Борис Бекер и Барбара Бекер.

В. 4 Елиас Бекер има ли приятелка?

година . не

В. 5 Как се казва братът на Елиас Бекер?

година . Ноа Габриел Бекер.

Популярни Публикации