След два провалени брака, Джими Форчън все още е силен със съпругата си и седем деца

Джими Форчън , най-известен като тенор на музикалната група The Statler Brothers, се радва на повече от две десетилетия брак с Нина Форчън. Въпреки това имаше момент в живота на американския кънтри певец, когато той просто не успя да поддържа брака си. Да, 66-годишният мъж трябваше да премине през два развода, за да има стабилна връзка с Нина сега.

Продължете да четете, за да научите повече за настоящия брачен живот на жителя на окръг Нелсън, както и подробностите за неговите неуспешни бракове. През 1998 г. Джими Форчън и съпругата му Нина се женят.

Бързи факти

Пълно име Джими Форчън
Дата на раждане 11 март 1955 г
Възраст 68 години
Височина/колко висок?
N/A
Професия Американска кънтри музикална певица
Бащино име Оди Форчън
Име на майката Dabney Fortune
Полова идентичност Мъжки
Е женен? да
Гей ли е?
не
Нетна стойност 6 милиона долара

Джими и Нина са женени от 10 октомври 1998 г

През октомври 2020 г. двойката ще отпразнува 22-ата си годишнина от сватбата. През 2019 г. обаче двойката получи няколко пожелания за 21-вата си годишнина на неправилната дата. Джими напомни на своя легион от последователи, че годишнината от сватбата на двойката е на 10 октомври и написа: Днес Нина и аз получихме много пожелания за честит юбилей. Бих искал да ви благодаря на всички, но имайте предвид, че нашата 21-ва годишнина е на 10 октомври.Нина активно рекламира последните шоута на любимия си съпруг. Наскоро тя обяви виртуално коледно шоу с Jimmy Fortune & Friends на официалния уебсайт на кънтри певицата, което ще се проведе на 17 декември 2020 г.

Джими се е развеждал два пъти.

Въпреки че певецът на кънтри музиката в момента има 22-годишен брак, той веднъж беше направен безнадежден в личния си живот, след като беше разведен два пъти. Освен това, въпреки трудностите с първите си две съпруги, музикантът никога не разкрива публично подробности за тях. Не се разкриват нито имената на съпругите му, нито информация за двата му брака.

През февруари 2020 г. обаче Джими говори с Cornerstone Television Network и разкри, че 1993 г. е била трудна година за него поради различни причини, една от които е доста болезнен развод.

 Джими Форчън

Джими Форчън

Въпреки че певицата Елизабет не казва много повече, той има деца от предишни бракове. Не е известно и колко деца е имал с всяка от тях. Според уебсайта Reference Джими и втората му съпруга имат четири деца.

Има общо седем деца и единадесет внуци.

По време на интервю за списание Cowboys & Indians през септември 2019 г. Джими разкри, че има седем деца и единадесет внуци от трите си брака. Неговите седем деца са Джесика, Меган и Кортни, три дъщери и четирима сина, Грант, Крис, Матю и Джими Форчън-младши. Въпреки това не се разкрива [както е с повечето подробности от личния му живот] от кой партньор те се раждат.

Междувременно популярната певица съжалява, че не може да прекара повече време с тях поради времето, прекарано на път с братята Статлер. Но сега, когато е на четиридесет години, живеещият във Вирджиния художник посвещава повече време на семейството си.

Нетна стойност на Джими Форчън

Нетното състояние на Джими Форчън е около 6 милиона долара към октомври 2022 г.

Популярни Публикации