Тами Ейбрахам- Нетна стойност, биография, възраст, приятелка, височина, кариера

Тами Ейбрахам е известен английски футболист. Тами Ейбрахам е нападател на Челси и националния отбор на Англия. Научете повече за нетната стойност на Тами Ейбрахам, биография, възраст, приятелка, националност, етническа принадлежност, височина, кариера

Бързи факти

Пълно име: Тами Ейбрахам
Дата на раждане: 01 октомври 1997 г
Възраст: 23 години
Хороскоп: Паунд
Късметлийско число: 10
Щастлив камък: Перидот
Щастлив цвят: Син
Най-доброто съвпадение за брак: зодия Близнаци
Пол: Мъжки
Професия: футболист
Държава: Великобритания
Височина: 6 фута 3 инча (1,91 м)
Семейно положение: по отношение
Запознанства Лия Монро
Нетна стойност 8 милиона долара
Цвят на очите черен
Цвят на косата черно-златен
Родно място Камбъруел
Националност британски
Религия Кристиян
баща Тамараеби Букумо
Братя и сестри Тими Ейбрахам
Facebook Тами Ейбрахам във Facebook
Twitter Тами Ейбрахам в Twitter
Instagram Tammy Abraham Instagram
Седмица Tammy Abraham Wiki

Възраст и ранен живот на Тами Ейбрахам

Кевин Огенетега Тамараеби Бакумо-Абрахам е пълното рождено име на Тами Ейбрахам. Роден е на 2 октомври 1997 г. в Камбъруел, Англия. В момента Тами е на 23 години. По същия начин той е християнин с британска националност. Неговата зодия е Везни.

Името на баща му и майка му е неизвестно; той има по-малък брат Тими Ейбрахам, който също е футболист. По същия начин баща му се премества от западноафриканската държава Нигерия в Англия, а майка й е британка. Тами имаше интерес към драмата от дете. Той беше талантлив актьор. Тами, от друга страна, разви интерес към футбола, докато порасна.Височина и тегло на Тами Ейбрахам

Колко висока е Тами Ейбрахам? Като спортист, Тами Ейбрахам поддържа тялото си във форма и здраво. Тами е висок 6 фута 3 инча или 1,9 метра и тежи около 87 кг или 191 паунда, според външния му вид. По същия начин той има черно-златни страхове и черни очи.

  Тами Ейбрахам

Тами Ейбрахам (Източник: Pinterest)

Професионален живот на Тами Ейбрахам

Що се отнася до професията, Тами, която има силен интерес към футбола, се присъедини към младежката академия на английския клуб Челси на млада възраст. Челси му даде младежки договор заради таланта му. Той започва кариерата си в академията на Челси, преди да премине към младежкия отбор.

Тами Ейбрахам беше младши играч на Челси от 2004 до 2016 г. През това време той беше смятан за една от ярките перспективи на Челси, чиито способности един ден ще бъдат от полза за клуба. Способностите му се подобриха, докато растеше. Тами направи своя пробив през сезон 2015/16, когато изведе отбора си до невероятно представяне в Младежката лига на УЕФА. По същия начин футболистът се появи в 98 мача и отбеляза 74 гола през сезони 2014/2015 и 2015/16.

Нетната стойност на Тами Ейбрахам 2022 г

Колко струва Тами Ейбрахам? Тами е натрупал значително състояние в хода на кариерата си. Според онлайн източници, нетното състояние на популярния футболист е около милиона щатски долара към 2022 г. Той натрупа огромно богатство от футболната си кариера.

Приятелка на Тами Ейбрахам и срещи

Коя е приятелката на Тами Ейбрахам? В момента Тами Ейбрахам е сгоден за приятелката си Лия Монро. Лия е влиятелен човек в социалните медии и модел. Той обаче не е разкрил нищо за техния годеж или брак. Освен това двойката все още няма деца.

Също така, знайте за Гранит Джака Нетна стойност, биография, възраст, съпруга

Популярни Публикации