Дилън Еверет - възраст, височина, нетно състояние, приятелка, кариера, националност

Дилън Еверет е известен канадски актьор. Дилън Еверет е най-известен с ролята на Марлон Паркс в класическия телевизионен сериал „Как да бъдеш инди“. По същия начин той получи похвала за ролите си на Кембъл Сондърс в Degrassi и Марк-Пол Госелаар в The Unauthorized Saved by the Bell Story на Lifetime TV. Научете повече за нетната стойност на Дилън Евърет, възраст, биография, височина, приятелка, националност, етническа принадлежност, кариера

Бързи факти

Пълно име: Дилън Еверет
Дата на раждане: 24 януари 1995 г
Възраст: 26 години
Хороскоп: Водолей
Късметлийско число: 4
Щастлив камък: Аметист
Щастлив цвят: Тюркоаз
Най-доброто съвпадение за брак: Водолей, Близнаци, Стрелец
Пол: Мъжки
Професия: актьор
Държава: Канада
Височина: 5 фута 6 инча (1,68 м)
Семейно положение: единичен
Нетна стойност 12 милиона долара
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата кафяво
Родно място Торонто, Онтарио
Националност канадски
образование Waterdown District High School
Братя и сестри две
Twitter Дилън Еверет в Twitter
Instagram Дилън Еверет Instagram
Седмица Дилън Еверет Wiki

Възраст и ранен живот на Дилън Еверет

Дилън Еверет е роден на 24 януари 1995 г. в Торонто, Онтарио, Канада, и сега е на 26. Името му е Дилън Филип Еверет. Той е канадски гражданин с аборигенски произход и е роден под знака на Водолей. По същия начин той е роден и израснал в родния си град, проявява интерес към актьорството като дете и започва кариерата си на десет.

Той беше най-малкото дете на родителите си и израсна с по-голям брат Зак и по-голямата сестра Шантал. Посещава както държавното училище в Балаклава, така и гимназията на Уотърдаун. Реклами и късометражни филми са сред първите му заслуги.Височина и тегло на Дилън Еверет

Колко висок е Дилън Еверет? Дилън Еверет е красив мъж в средата на двадесетте с добре поддържано мускулесто тяло. Той също има светла кожа, тъмна коса и кафяви очи. Той е висок 5 фута 6 инча и тежи приблизително 58 кг.

  Дилън Еверет

Дилън Еверет (Източник: Pinterest)

кариера

Дилън Еверет направи своя актьорски дебют в канадския детски телевизионен сериал The Doodlebops като Стрийтър. Той беше само в две серии. След това се появява в някои филми, включително The Devil’s Mercy, Booky & the Secret Santa, All Is Connected, Breakfast with Scot и With All the Marbles.

Три години по-късно, на 13, той е избран за ролята на Биг Бен в сериала на Family Channel The Latest Buzz. Той продължи да играе Wolfy в анимационния сериал Super Why! По подобен начин първият му пробив дойде през 2009 г., когато беше избран за ролята на Марлон Паркс в епизода „Как да бъдеш независим“.

Нетната стойност на Дилън Евърет 2022 г

Колко е нетната стойност на Дилън Еверет? Дилън Еверет печели много пари като актьор. Дилън започва кариерата си на десетгодишна възраст и се появява в множество филми и телевизионни предавания през цялата си 15-годишна кариера. Приходите му несъмнено произтичат от ролите му във филми и телевизионни предавания. Благодарение на неговата упорита работа, Нетното състояние на Дилън се оценява на 12 милиона долара към октомври 2022 г .

Възраст и ранен живот на Дилън Еверет

Коя е приятелката на Дилън Еверет? Дилън Еверет не е женен. Освен това обича да свири на китара и да се учи да свири на пиано, както и да гледа телевизия и да играе видео игри на своя XBOX или PlayStation. Има малко подробности за личния му живот.

Също така, знайте за Allu Anvitha Нетна стойност, възраст, биография, височина, гадже .

Популярни Публикации