Коя е Нина Конти? Wiki, възраст, височина, нетно състояние, съпруг, кариера

Нина Конти е известен стендъп комик от Обединеното кралство. Нина Конти е добре позната вентрилоквистка в Обединеното кралство, добре известна със своята стендъп комедия. Конти е най-известна с работата си като стендъп комик и вентрилоквист, както и с изпълненията си в комедийните телевизионни ситкоми Family Tree и Bromwell High. Нейният остроумен стил на хумор е изключително популярен. Тя се появява във филми като Her Master’s Voice (2012), Family Tree (2013) и Blunder (2006).

Бързи факти

Пълно име Нина Конти
Професия Актриса, комик и вентрилоквист
Популярни за За нейната стендъп комедия за вентрилоквист
Възраст (Както през 2022 г.) 48 години
Дата на раждане 25 август 1974 г
Зодия зодия Дева
Родно място Лондон, Англия
Националност британски
Училище/Университет Училище Крал Алфред / Университет на Източна Англия
Приблизителна нетна стойност 24 милиона долара
баща Том Конти
Майка Кара Уилсън
Социална медия Instagram , Twitter

Нина Конти Wiki

Нина Конти е родена в Лондон, Англия, на 25 август 1974 г. В момента е на 48 години. Конти е израснал в лондонския квартал Хампстед. Според рождената си дата тя е родена под знака на Дева. По националност тя е британка.

семейство

Нина Конти е дъщеря на актьора Том Конти и актрисата Кара Уилсън. Баща й е шотландският актьор, режисьор и писател Том Конти. Той получи наградата Тони за най-добър актьор в пиеса за ролята си в Whose Life Is It Anyway? през 1979 г. и е номиниран за Оскар за най-добър актьор във филм за изпълнението си в Рубен, Рубен през 1983 г. Кара Уилсън, нейната майка, е най-известна с ролята на Пейшънс Хедърстоун в продукцията от 1964 г. на Децата на новото гора.Нина Конти Съпруг, брак

Нина Конти беше във връзка с комика и актьора Кен Кембъл и тя наследи колекцията му от манекени на вентрилоквист след смъртта му. Андрю Стенли беше неин съпруг и те имаха две деца заедно. За съжаление бракът не продължи дълго и те се разведоха.

Нина Конти е необвързана и никога не е била омъжена, според нашите записи. Към април 2022 г. Нина Конти не излиза с никого. Подобно на други знаменитости, Нина Конти иска да запази личния си и сексуален живот в тайна. Дейзи Бу Памела никога не е имала връзка и в момента е необвързана. Нина Конти предпочита да запази в тайна подробностите около развода и семейното си положение. В момента търсим информация за предишните й връзки и срещи.

 Нина Конти

Нина Конти

кариера

Конти работи професионално като актриса от 1996 г. Тя беше член на компаниите на RSC в Стратфорд и Лондон през 2000/01 г. и се появява в продукциите на Дейзи и Кен Кембъл през 1999 г. и 2000 г. на 24-часовия цикъл на игра The Warp на Нийл Орам. Конти е участвал в няколко телевизионни предавания, включително Black Books, Holby City, Single и австралийската панелна програма Spicks and Specks. Нейните радио изяви включват герои от ситкома на Radio 4 Clare in the Community. Конти и Маймуна участваха като сутрешен метеорологичен екип на измисления Wake Up L.A. във филма на Кристофър Гест от 2006 г. For Your Consideration. Конти беше номинирана за филмова награда Maverick за най-добро изпълнение за ролята си във филма от 2012 г. Her Master’s Voice.

Конти е редовен хедлайнер в лондонските комедийни клубове и се е появявал в The Comedy Store. Първият й самостоятелен пълнометражен спектакъл, Complete and Utter Conti, дебютира на Единбургския фестивал Fringe през 2007 г., където тя представи няколко нови герои, като същевременно повтори стари. Тя сподели наградата Бари за това шоу на Международния фестивал на комедията в Мелбърн през 2008 г. с Кристен Шаал. Конти зае второ място в състезанието за нов акт на годината на Hackney Empire и трето място в конкурса за нов акт на годината на Laughing Horse през 2002 г. През 2012 г. Конти се появи в Good News with Granny на Ръсел Хауърд. Тя също използва маска, за да примами публиката да танцува. Изпълнението на Conti беше разширено за дебютите на осмия сезон на Live at the Apollo, като предостави гласове за двама членове на публиката, носещи маски. Радио заслугите на Conti включват Clare in the Community, Sneakiepeeks и гостувания в Parsons и Naylor’s Pull-Out Sections. Конти прави телевизионния си дебют през 2002 г., появявайки се в Black Books и Holby City.

Нетната стойност на Нина Конти

Нетното състояние на Нина Конти се очаква да бъде 24 милиона долара към октомври 2022 г , според надеждни уеб източници. Всичките й активи, заплати и недвижими имоти са покрити от този доход. Основните й професии като актриса, комик и вентрилоквист й донесоха значително състояние. Нина Конти живее луксозен живот. Нейните автомобили, дом и други хубави вещи ще бъдат актуализирани скоро.

образование

Нина Конти е високо образована жена. Нина Конти посещава училище „Крал Алфред“ в Лондон и получава първокласна диплома с отличие по философия от Университета на Източна Англия през 1995 г. Неин треньор е Кен Кембъл.

Любопитни факти

 • Нина Конти е добре позната вентрилоквистка в Обединеното кралство, добре известна със своята стендъп комедия.
 • Конти е най-известна с работата си като стендъп комик и вентрилоквист, както и с изпълненията си в комедийните телевизионни ситкоми Family Tree и Bromwell High.
 • Нина Конти е родена в Лондон, Англия, на 25 август 1974 г. В момента е на 48 години.
 • Според рождената си дата тя е родена под знака на Дева.
 • Нина Конти е дъщеря на актьора Том Конти и актрисата Кара Уилсън.
 • Към април 2022 г. Нина Конти не излиза с никого.
 • Конти работи професионално като актриса от 1996 г. Тя беше член на компаниите на RSC в Стратфорд и Лондон през 2000/01 г. и се появи в Дейзи и Кен
 • Продукциите на Кембъл през 1999 г. и 2000 г. на 24-часовия цикъл на игра на Нийл Орам The Warp.
 • Нина се появи в Clowning Around на BBC Four през 2015 г., където се научи как да бъде лекар по смях и клоун и да играе пред деца в болници.
 • Конти се появи в комедийната вечер на Channel 4 The Feeling Nuts Comedy Night през октомври 2014 г., за да насърчи осведомеността за рака на тестисите.
 • Нина Конти посещава училище „Крал Алфред“ в Лондон и получава първокласна диплома с отличие по философия от Университета на Източна Англия през 1995 г.
 • Конти прави телевизионния си дебют през 2002 г., появявайки се в Black Books и Holby City.

Популярни Публикации