Антея Търнър- Възраст, съпруг, височина, нетна стойност, кариера, националност

Антея Търнър е телевизионна и радио личност от Обединеното кралство. Антея Търнър е добре известна с работата си с BBC, както и с видеоклиповете си за тренировки. Тя беше домакин на риалити шоу, наречено Anthea Turner: Perfect Housewife, както и детски и музикални предавания, съответно Blue Peter и Top of the Pops. Тя беше състезател на Celebrity Big Brother през 2001 г., както и състезател в Dancing on Ice през 2013 г. Научете повече за Антея Търнър Нетна стойност, биография, възраст, националност, етническа принадлежност, връзка, височина, кариера и факти

Бързи факти

Пълно име: Антея Търнър
Дата на раждане: 25 май 1960 г
Възраст: 62 години
Хороскоп: зодия Близнаци
Късметлийско число: 10
Щастлив камък: Ахат
Щастлив цвят: Жълто
Най-доброто съвпадение за брак: Лъв, Водолей, Везни
Пол: Женски пол
Професия: Телевизионна личност, радиоводещ
Държава: Англия
Височина: 5 фута 6 инча (1,68 м)
Семейно положение: единичен
Развод Грант Бови
Нетна стойност 20 милиона долара
Цвят на очите Зелено
Цвят на косата Рус
Родно място Стоук он Трент
Националност британски
образование Римокатолическо училище Гимназия за момичета St. Dominic
баща Браян Търнър
Майка Джийн Търнър
Братя и сестри Две сестри (Рут и Уенди), Рут – мъртва
Twitter Туитър на Антея Търнър
Instagram Антея Търнър в Instagram
Лична мрежа Лична мрежа на Антея Търнър
IMDB Антея Търнър IMDB
Седмица Anthea Turner Wiki

Биография на Антея Търнър

Антея Търнър е роден в Стоук он Трент, Англия, на 25 май 1960 г. Тя е на 62 години и е роден под знака на Близнаци. Тя е британска гражданка. Бащата на Антея, Браян Търнър, беше минен инженер, а майка й, Джийн Търнър, беше учителка. Рут и Уенди, двете й сестри, са нейните имена. Рут, една от сестрите й, почина, когато беше на 15 години. Уенди, другата й сестра, е водеща. Тя е и втора братовчедка на актьора Адам Йънг.

По отношение на образователния опит и квалификациите на Анте, тя посещава римокатолическото училище за директно отпускане на граматика в гимназията за момичета Св. Доминик в Бреуд, Южен Стафордшър.Височина и тегло на Антея Търнър

Антея Търнър е висока 5 фута 6 инча, но теглото й не е известно. Търнър, от друга страна, изглежда е запазил балансирана структура на тялото. Други проверени измервания на тялото на Търнър, като размер на гърдите, размер на рокля, размер на обувки и т.н., все още не са налични. Тя също има руса коса и зелени очи. Тя също имаше уголемяване на гърдите от 32B на 32C през 2003 г. Косата й също се запали по време на странен телевизионен инцидент с мотоциклет.

  Антея Търнър

Височината на Антея Търнър (Източник: Twitter)

Професионална кариера на Антея Търнър

По време на ранните си дни в BBC Radio Stoke Антея Търнър работи като бегач. В крайна сметка тя стана член на рап екипа на водещия на шоуто за закуска Бруно Брукърс. След това се премества в телевизията, представяйки музикални програми на живо по Sky Channel и Music Box от юли 1986 г. до 1989 г. Първата й поява по националната телевизия е с BBC в But First This, което води до участието й в първите две серии на Съботното сутрешно предаване на BBC UP2U.

Антея е водеща на Top of the Pops, както и на детското телевизионно шоу Blue Peter. Тя участва и в популяризирането на The Y Plan, системно упражнение, създадено от London YMCA. Тя също беше домакин на Totally Live и GMTV. Търнър също беше домакин на първото теглене на Национална лотария по BBC One. Тя също е написала автобиография, Fools Rush In, която дебютира под номер 531 в списъка с бестселъри на New York Times. Антеа и нейната сестра Уенди бяха съ-домакини на краткотрайното съботно вечерно предаване на BBC One Вашите деца са начело. Тя се появи и в Celebrity Big Brother, където беше третият изгонен участник.

След това, през 2006 г., тя направи телевизионно завръщане в BBC Three с Anthea Turner: Perfect Housewife. В шоуто тя учи неорганизирани домакини и мъже как да чистят и управляват домовете си. Поредицата беше придружена и от три свързани книги. През същата година тя се появява в панелното шоу на BBC Two с музикална тема Never Mind the Buzzcocks.

Нетната стойност и наградата на Антея Търнър

Антея Търнър никога досега не е печелила награда. Тя обаче присъства на церемонии по награждаване. Тя може да получи награда в близко бъдеще, ако се концентрира върху кариерата си.

Търнър е богат английски телевизионен водещ и медийна личност с нетно състояние от 20 милиона долара към 2022 г.

Състояние на връзката с Антея Търнър

Антея Търнър имаше дълга връзка с бившия й колега от диджей Бруно Брукс, но се омъжи за своя мениджър Питър Пауъл, бивш диджей, през 1990 г. Двойката обаче се разведе през 1998 г. След развода си с Пауъл тя се премести с Грант Бови, главен изпълнителен директор на Imagine Homes.

На 23 август 2000 г. те се женят. Въпреки това, поради извънбрачната връзка на Bovey, двойката се развежда през 2012 г. Въпреки това, след кратко помирение, те се развеждат отново през 2013 г. Този път двойката се развежда окончателно през 2015 г.

Социална медия

Антея има Twitter и Instagram акаунт. Тя има 62,6 хиляди последователи в Instagram и 27,4 хиляди последователи в Twitter.

Факти

  1. Нейното щастливо число е 10.
  2. Щастливият й камък е Ахат.
  3. Щастливият й цвят е жълт.

Също така, знайте за Rainych Ran Нетна стойност, биография, възраст, националност

Популярни Публикации