Алек Джон Съч- Уики, възраст, етническа принадлежност, съпруга, височина, нетна стойност, смърт

Алек Джон Суч беше известен музикант, басист и медийна личност. Той беше най-добре признат в нацията като член-основател на известната музикална група „Бон Джоуви“. Ричи Самбора, Джон Бон Джоуви, Дейвид Браян, Тико Торес и други основаха групата в Ню Джърси през 1983 г.

Бързи факти

Пълно истинско име Александър Джон Суч.
Известно име Алек Джон Суч.
Нетна стойност 1 милион щатски долара (приблизително).
рожден ден 14 ноември 1951 г.
Дата на смъртта 5 юни 2022 г.
Възраст (към момента на смъртта) 70 години.
Професия Музикант, интернет личност и басист.
Родно място Йонкърс, Ню Йорк, Съединени американски щати.
Причина за смъртта Сърдечен удар.
Място на смъртта Съединените щати.
Религия християнството.
Етническа принадлежност Бяло.
Алма матер Частно училище в Америка.
Квалификация Завършвам.
Слънчев знак Скорпион.
Националност Американски.
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 9″ .
Тегло (прибл.) В килограми: 64 кг .

Алек Джон Такава възраст и ранен живот

Алек Джон Суч беше роден на 14 ноември 1951 г. в Съединените щати в Йонкърс, Ню Йорк. След това се премества в Ню Джърси за работа и за да се присъедини към музикална група. Александър Джон Такъв беше пълното му име и той беше на 70 години (по време на смъртта си). За началното и средното му обучение родителите му го записват в скъпо основно училище. След като завършва гимназия, той се записва в престижно висше учебно заведение.

Алек Джон такъв ръст и тегло

Алек Джон Съч е висок 5 фута 9 инча . Тежи приблизително 64 кг. Той има прекрасни топли кафяви очи и кафяви кичури. Няма информация за неговите измервания на гърдите, талията и бедрата, размера на роклята, размера на обувките, бицепсите и т.н.  Алек Джон Суч

Нетната стойност на Алек Джон Суч

Колко е нетната стойност на Алек Джон Съч? Бившият член на групата Bon Jovi живееше в разкошно имение с други членове на семейството. Имаше луксозна къща и скъп автомобил. Той печелеше много пари от музикалната си кариера. Според оценките той има нетна стойност от приблизително 1 милион щатски долара.

кариера

След като завършва образованието си, Алек Джон Суч започва да работи в различни среди. Съобщава се, че в началото на 80-те години той е работил като мениджър в балната зала Hunka Bunka в Сейревил. След това той се чувства недоволен от работата си и решава да създаде собствена музикална група. Според разказите той създава музикалната група „Bon Jovi“ през 1983 г. с вокалиста Jon Bon Jovi, кийбордиста David Bryan, китариста и съавтор на песни Richie Sambora и барабаниста Tico Torres.

Алек Джон и групата му също издават много сингли и пет албума. Той напусна групата през 1994 г., след като изложи на медиите определена лична и секретна информация за групата. След това той продължава да преследва кариерата си на музикант на много места.

Алек Джон Суч

Алек е починал на 5 юни 2022 г., според няколко правителствени източника. Според съобщенията той е починал в резултат на инфаркт. По това време (по време на смъртта си) той беше на 70 години. Музикалната група „Бон Джоуви“ потвърди новината за смъртта му и отправи прочувствено съобщение на официалните си страници в социалните медии. Много хора в музикалния бизнес бяха стреснати от смъртта му.

Алек Джон Такава съпруга и брак

Коя е съпругата на Алек Джон Съч? Бившият член на групата Bon Jovi винаги е поддържал здравословно разделение между личния и професионалния си живот. Хората търсят съпругата и децата му в социалните мрежи след смъртта му. Прегледахме и различни надеждни медийни сайтове, но не успяхме да намерим материала. Според някои онлайн твърдения той никога не се е женил.

Въпреки че имаше връзки с множество жени, подробности относно сватбата му вече не са налични. По същия начин няма достъп до информация за децата му. Ще се постараем да попълним тази област възможно най-бързо с фактическа информация.

Популярни Публикации