Джазмин Бийбър: Запознайте се с полу-сестрата на известния певец Джъстин Бийбър

Джазмин Бийбър е по-малката полусестра на Джъстин Бийбър. Той е певец от Канада. Той беше открит от американския звукозаписен продуцент Scooter Braun и подписа с RBMG Records през 2008 г., бързо се утвърди като тийнейджърски идол с издаването на първото му EP със седем песни My World.

Бързи факти

Пълно име Джазмин Бийбър
Първо име Жасмин
Фамилия Бийбър
Дата на раждане 19 май 2008 г
Възраст 13 години
Професия братя и сестри знаменитости
Националност канадски
Държава на раждане Канада
Бащино име Джереми Бийбър
Име на майката Ерин Вагнер
Полова идентичност Женски пол
Хороскоп Телец
Братя и сестри Джъстин Бийбър, Джаксън Бийбър, Али Бийбър и Бей Бийбър

Запознайте се с родителите на Джазмин Бийбър.

Джазмин Бийбър е родена на Джереми Бийбър и Ерин Вагнер. Джереми, бащата на Джазмин, е бивш дърводелец и строителен работник, който сега е състезател в смесените бойни изкуства Pro-am. Ерин, нейната майка, е канадска активистка.

Какво събра Джереми Бийбър и Ерин Вагнер?

Джеръми и Ерин започнаха да се срещат през 2007 г. Скоро се преместиха и започнаха да живеят заедно в Уинипег, Канада. Те създадоха семейство и бяха благословени с две деца, Джаксън Бийбър и Джазмин Бийбър. Четиримата живееха блажено, докато обстоятелствата не се промениха и те решиха да се разделят през 2014 г., слагайки край на седемгодишната си романтика. Джеръми започва да се среща с Челси Ребело след развода си с Ерин.  Джазмин Бийбър

Джазмин Бийбър (Източник: google)

Той й предложи брак на плажа през февруари 2016 г., когато бяха на почивка в Сейнт Бартс. Видеото с предложението на Джереми стана вирусно, когато той го публикува в своя акаунт в YouTube. Джеръми се жени за Челси около две години след като са сгодени. Сватбата им се състоя през февруари 2018 г. в компанията на 40 техни най-близки роднини и приятели. Челси очакваше първото им дете по време на сватбата им. Акцентът на церемонията бяха тогава влюбените птици Джъстин Бийбър и Селена Гомез, които купиха Селена като дата на сватбата на баща си.

Джеръми и Челси имат дъщеря на име Бей Бийбър. Ерин също има връзка с човек, когото често публикува в профила си в социалните медии. Тя все още поддържа връзка с Джъстин Бийбър и е забелязана с него на много церемонии по награждаване. Когато бяха тийнейджъри, Джереми излизаше с Пати Малет, майката на Джъстин Бийбър. Пати забременява на 16, а Джереми тогава е само на 17. Тя стана майка едва на 17 години.

Датата на сватбата им беше определена за 15 октомври 1994 г. и трябваше да се оженят, но това не се случи, тъй като и двамата бяха изключително млади и неподготвени за брак. Разделиха се, когато Джъстин беше малко дете. Смята се, че Пати е отгледала Джъстин сама, тъй като Джереми не е бил наоколо много през младостта на Джъстин. По-късно в живота си той се свърза отново със сина си.

По-големият брат на Джазмин Бийбър Бийбър, Джъстин

Джъстин е женен певец, автор на песни и актьор от канадски произход. На 23 ноември 2018 г. той обяви брака си със съпругата си Хейли Болдуин, американски модел и медийна личност. По-късно същия ден, на 30 септември 2019 г., те проведоха официалната си сватбена церемония. Джъстин има прекрасна връзка с всичките си братя и сестри.

  Джазмин Бийбър

Джазмин Бийбър (Източник: Google)

Той отделя време за тях и често е виждан да прекарва време с тях. По-долу е снимка на Джазмин Бийбър с нейния брат и баща, която Джъстин Бибър публикува в Instagram с надпис Джазмин Бийбър с брат си и баща си. Обожавам това малко дете… Джазмин също е видяна да пее с по-големия си брат Джъстин. Тя изглежда иска да последва стъпките на брат си.

Нетна стойност

Джазмин е твърде малка, за да бъде богата, но със сигурност се възползва от заплатите на родителите си. Има и спекулации, че Джеръми получава 50 000 долара месечна издръжка от сина си Джъстин Бийбър. Брат й Джъстин също е натрупал значително състояние. Нетното състояние на Джазмин Бийбър е около 2 милиона долара към 2021 г.

Популярни Публикации