Стив Бъртън подаде молба за развод от съпругата си Шери Бъртън

Стив Бъртън и жена му, Шери Бъртън , се разделят. На 11 юли говорителят на Бъртън потвърди новината. Според съдебните документи Стив каза, че са се разделили на 1 март и че причината за раздялата им са непреодолими разногласия. Преди два месеца поддръжниците на Стив бяха изненадани, когато научиха, че съпругата му е бременна и че вече не са заедно.

Стив обяви, че той и Шери вече не са заедно в Instagram Story през май 2022 г., пишейки,

Наскоро тя разкри, че очаква четвъртото си дете. Детето не ми принадлежи. Все още сме родители на нашите три прекрасни деца. В този момент бихме предпочели поверителност. Стив, много любов.Нетната стойност на Стив Бъртън

Стив Бъртън е добре известен с ролите си в няколко филма и телевизионни програми. Първоначално е разпознат като Джейсън Морган в Обща болница. Състоянието на 52-годишния мъж се оценява на около 3 милиона долара, според CelebrityNetWorth. Въпреки че подробности за активите му не са публични, работата му в развлекателния сектор му е спечелила много пари.

 Стив Бъртън

Бъртън прави своя телевизионен дебют през 1987 г. с фантастичната комедия Out of This World и след това участва в серийната опера на NBC Days of Our Lives. Той се появява за първи път в General Hospital като Джейсън Морган през 1991 г. и печели награда Еми през деня за най-добър поддържащ актьор в драматичен сериал през 1998 г.

През 2007 г. Стив се завръща в ролята на Джейсън в първия сезон на General Hospital: Night Shift. След това той участва в научнофантастичния минисериал Taken и филма от 2001 г. The Last Castle. Той също така е озвучавал герои в Kingdom Hearts, Kingdom Hearts II, Dirge of Cerberus: Final Fantasy VII, Dissidia Final Fantasy и други игри.

Актьорът беше уволнен заради неспазване на ковид изискванията.

Той напусна Общата болница през октомври 2012 г. и на следващата година беше избран за ролята на Дилън Макавой в The Young and the Restless. Той се върна в Многопрофилната болница през 2017 г., но беше уволнен през 2021 г. заради отказ да изпълни задължението за ваксинация срещу Covid-19, наложено от компанията. През април 2022 г. той се присъедини към Days of Our Lives: Beyond Salem.

 Стив Бъртън

Връзката на Стив и Шери Бъртън

Стив и Шери Бъртън се женят през януари 1999 г. и имат три деца: Макена, Бруклин и Джак. Шери очакваше четвъртото си дете и публикува снимка, на която прегръща бебешката си издутина, в историята си в Instagram. Въпреки че сегашната й професия е неясна, Шери Бъртън е добре известна като съпругата на Стив и е на 45 години. Съобщава се, че нетната й стойност е в диапазона от 1 милион долара.

Популярни Публикации