Кристъл Хефнър- Wiki, възраст, височина, нетна стойност, съпруг

Кристал Хефнър е американски модел, телевизионна личност и актьор. Тя е добре известна с работата си като модел в списание Playboy. Работейки в сферата на развлеченията, този зашеметяващ модел участва в сериали като Fox Reality Really Awards, Updateable и Holy’s World, наред с други. Прочетете пълната биография, за да научите всичко Възраст на Кристъл Хефнър, съпруг на Кристъл Хефнър, нетна стойност на Кристъл Хефнър, височина на Кристъл Хефнър, кариера на Кристъл Хефнър, етническа принадлежност на Кристъл Хефнър и още

Бързи факти

Пълно истинско име Кристал Хефнър
Псевдоним Кристал, Кристъл Харис
Възраст (към 2021 г.) 36 години
Популярни като Модел, Бизнесдама
Професия Моделиране, Актьорство
Дата на раждане 29 април 1986 г. (вторник)
Място на раждане Аризона
Пол Женски пол
Сексуалност Направо
Сегашен адрес нас
образование Завършила Психология
Училище Калифорнийско женско кристално училище
университет Университет на Сан Диего
Нетна стойност 15 милиона долара
Националност американски
Етническа принадлежност британски
Религия християнството
Зодия Телец
Езици Английски
Тегло (прибл.) В килограми: 55 кг
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 5″

Възраст и ранен живот на Кристал Хефнър

Кристъл Хефнър е родена на 29 април 1986 г , в Аризона, в британско семейство, а родителите й са от Англия. Тя е израснала в Уест Бромич, който е близо до Бирмингам. Въпреки това семейството й се премества в Сан Диего, Калифорния, когато тя е на седем години. Тя продължи да посещава California Girl Crystal School. Г-жа Кристъл посещава университета в Сан Диего, за да учи психология, след като завършва гимназия. След като завършва образованието си, тя е намерена от Playboy и продължава да търси кариера като модел.

Височина тегло

По отношение на измерванията на тялото, тя е красиво момиче с невероятна и готина личност. Кристъл Хефнър е висока 5 фута 5 инча и тежи около 55 килограма. Тя има хубава фигура и е в добро здраве. Косата й е кафява и има кафяви очи.  Кристал Хефнър

Кристал Хефнър

Нетната стойност на Кристъл Хефнър

Колко е нетната стойност на Кристъл Хефнър? Състоянието на Хю беше разделено по равно между четирите му деца, университет и много благотворителни институции. Кристъл остана със своите холивудски резиденции за 5 милиона долара и милиони долари в брой. В резултат на смъртта на съпруга й, към октомври 2022 г. нетното състояние на Кристъл нарасна до 15 милиона долара.

кариера

Кристъл започва кариерата си на модел като модел на списание Playboy, като първоначално се появява в броя на Playboy.com през октомври 2008 г. По-късно тя участва в Girls Next Door на EThe!, риалити програма на живо. Нейната знаменитост нарасна благодарение на всичко това и тя също се срещаше със съпруга си Хю Хефнър по това време. Този модел спечели договор за запис с известната музикална група Organica, след като спечели известност само за две години благодарение на своята привлекателност и таланти.

Впоследствие тя спечели по-голямо внимание от титаните в индустрията поради връзката си с Хю Хефнър и пусна своя собствена линия бански костюми в сътрудничество с австралийската дизайнерка Ванеса Брайс. Кристъл стартира своя собствена марка дрехи през 2014 г., след като се омъжи за Хю Хефнър и научи дизайн от Ванеса Брайс. Тя правеше облекла, като интимни дрехи, облекла за почивка, за свободното време и много други. Нейната фирма също беше управлявана от нея в сътрудничество с дизайнерката Ронда Шиър.

Това беше част от професионалната кариера на Кристъл; тя също е работила в телевизионни сериали като Holiday Twist, където играе рецепционистка. Кристъл участва и в документални епизоди на Inside Edition през 2021 г. Тя участва на кориците на много списания, включително Vegas2La, Women’s Wear Daily (САЩ), Las Vegas Magazine (САЩ) и Playboy (САЩ).

Кристал Хефнър Съпруг и брак

Кой е съпругът на Кристъл Хефнър? Кристъл се намеси в пресата относно връзката си, след като се присъедини към развлекателния бизнес, и много информация за връзката й беше пусната от медиите. Хефнър започна да се среща с основателя на списание Playboy Хю Хефнър, който тогава беше на 60 години, през 2009 г. Хю започна да се среща с Кристъл едва след като се разведе с първата си съпруга Холи Мадисън след седемгодишен брак.

Хю и Кристъл избраха да се оженят и си размениха пръстените на 24 декември 2010 г. Но нещата между тях се влошиха, когато г-н Хю отмени годежа си с Кристъл на 14 юни 2011 г., малко преди сватбата им. Впоследствие обаче Кристъл направи Хю щастлив, като се ожени за тях на 31 декември 2012 г. Тя беше третата му съпруга за повече от 5 години и стана вдовец на Хю Хефнър, след като той почина през септември 2017 г. от лаймска болест и токсична плесен.

Популярни Публикации