Priya Gamre- Wiki, възраст, етническа принадлежност, гадже, височина, нетна стойност, кариера

Прия Геймър е актриса, модел, телевизионна личност, звезда в социалните медии и медийно лице от Чиплън, Махаращра, Индия. Тя е добре известна в Индия с изключителните си изпълнения в различни филми и телевизионни сериали. Нека ви кажа, че тя започва актьорската си кариера през 2009 г. с филма „1 Навра 3 Байка“.

След това тя започва да получава многобройни предложения за филми в резултат на нейното невероятно изражение и феноменални актьорски способности. Ватсаля, Джугаад, Маджхя Байкоча Приякар, Джараб и много други бяха сред нейните творби. През 2022 г. тя получава ролята на Мая в подкаст поредицата „Gaachi“. В момента тя работи върху предстоящия си проект Dhobi Ki Dulhan Pyari Hai. Освен това, тя стана известна в началото на 2022 г., след като официалният й акаунт в Instagram беше хакнат през февруари 2022 г.

Предишният й профил в Instagram имаше 56 хиляди последователи. Тя обяви хакването на акаунта й в социалните мрежи и разкри, че хакерът е поискал пари в замяна на възстановяване на акаунта й. Възраст, каста, филми, височина, wiki, биография, wiki, родители, съпруг, нетна стойност и друга информация на Priya Gamre можете да намерите на тази страница.Бързи факти

Пълно истинско име Прия Геймър.
Нетна стойност INR 2-3 Crores (приблизително).
рожден ден 20 май.
година на раждане Ч/Б 1992-1995г.
Възраст (към 2022 г.) Ч/Б 26-29г.
Професия Актриса, модел и телевизионна личност.
Родно място Чиплун, Махаращра, Индия.
Религия индуизъм.
каста Ще се актуализира.
Алма матер Гимназия Свети Йоан Кръстител.
Квалификация Завършвам.
Слънчев знак Телец.
Националност индийски.

Прия Гамре Биография

Прия Геймър най-вероятно е роден между 1992 и 1995 г. в Чиплън, Махаращра, Индия. Според страницата й във Facebook тя живее в Thane, Махаращра, Индия, със семейството си. Възрастта й варира от 26 до 29 години (към 2021 г.).

Priya Gamer Education

След като завършва основното си образование в престижно училище, тя се записва в гимназията „Свети Йоан Кръстител“ за средното си образование. Според докладите тя също е получила диплома за висше образование от известен колеж в своя район. След това тя решава да преследва кариера в актьорството и започва да работи в тази област.

Прия Геймър

Гамре е предана дъщеря на родителите си. Открихме, че тя е публикувала многобройни изображения с родителите си в социалните си медийни платформи, след като прегледа акаунта си. Изглежда не можем да намерим имената на баща й или майка й. Според източници баща й работи в частен магазин, за да издържа семейството, а майка й е домакиня, която приготвя ястията на семейството.

Нека ви разкажа за нейната по-малка сестра, Найна Гамре, която работи като стратегически плановик в частна фирма. Освен това, тя силно вярва в индуизма и е гражданин на Индия. Освен това спецификите на нейната каста са неизвестни към този момент.

Прия Гамре Височина, Тегло

Прия Геймър има височина 5 фута 4 инча и тегло 54 кг. Размерът на обувката й е 6 (UK). Измерванията на тялото й са 33-26-35 инча. Има тъмнокафяви очи и черна коса.

  Прия Геймър

Прия Гамре (Източник: Instagram)

кариера

Тя обяви във Фейсбук, че е професионален семеен констелационен терапевт. Прия Гамре прекарва детството си в подражание на известни актриси. Никога не е предполагала, че страстта й ще се превърне в кариера. Според нейния официален профил в IMDB, тя започва актьорската си кариера през 2009 г. с „1 Navra 3 Bayka“. На следващата година тя получава роля във филма „Agnipariksha“.

Тя играе поддържащ герой във филма. След това тя започва да получава предложения за работа в други филми. Yamdas, Mukkam Post Dhanori, Vatsalya, Made in Maharashtra и много други бяха сред нейните творби. Тя също се представи чудесно във филма от 2015 г. „Черен дом“.

През 2002 г. тя е избрана за ролята на Мая в подкаст поредицата „Gaachi“. Хората с удоволствие гледат нейните изпълнения и с нетърпение очакват предстоящите й филми или телевизионни сериали. В момента тя снима филма „Dhobi Ki Dulhan Pyari Hai“.

Прия Гамре Гадже, Запознанства

Прия Геймър става известен във филмовата индустрия. Много хора се интересуват да научат повече за своите ролеви модели. Нека ви кажа, че прегледахме нейните акаунти в социалните медии, но не можахме да намерим нищо подозрително за нейния приятел.

Тя също така сподели множество снимки със своите колеги и режисьори в социалните медии. Според съобщения в медиите сегашното й състояние на връзката е необвързана. Тя иска само да се концентрира върху професията си и да подобри актьорските си способности. Ще се опитаме да ви предоставим повече информация за нейния живот възможно най-скоро.

Прия Гамре Нетна стойност

Тази добре позната актриса живее в прекрасен дом. Тя предпочита да живее с баща си и майка си. Нека ви кажа, че тя изкарва добре от кариерата си на актьор и модел.

Освен това получава възнаграждение за реклами и промоции на известни марки. По същия начин тя притежава маркова кола и скъп телефон. Очаква се нетната й стойност да бъде в диапазона от 2-3 крори INR (приблизително) към октомври 2022 г.

Факти

  • Прия Гамре обича да прекарва Коледа у дома със семейството си.
  • Тя има редица снимки на модел на страницата си във Facebook.
  • Семейството й и тя пътуват на различни места.
  • Гамре винаги изпраща най-добрите си пожелания на своите фенове за Деня на независимостта на Индия.
  • Нейният акаунт в Instagram, който имаше 56 хиляди последователи, беше хакнат през февруари 2022 г.
  • Участвала е в редица награди.
  • Майка й също е научила известната актриса да готви.
  • Тя изглежда очарователно в традиционно индийско облекло като сари.
  • Прия обича да прави ранголи в свободното си време.

Популярни Публикации