Genevieve Mecher- Биография, родители, възраст, височина, нетна стойност, кариера

Женевиев Мечер стана известна като дъщеря на Джен Псаки, сътрудник на CNN и вицепрезидент за комуникация и стратегия в Съединените щати.

Факти на Женевиев Мечер

Пълно име: Женевиев Мечер
Пол: Женски пол
Професия: Дъщеря на знаменитост
Държава: Съединени щати
Националност американски
Етническа принадлежност Бяло
баща Грегъри Мечер
Майка Само Псаки
  Женевиев ме

Женевиев Мечер

Епохата на Женевиев Мехер

Тя е израснала някъде в Съединените американски щати. В резултат на това тя е американска гражданка с бял етнически произход. Тя е израснала в топло и любящо семейство. По същия начин баща й и майка й са я отгледали с много любов и грижа. Майка й се казва Джен Псаки. Джен Псаки, нейната майка, е сътрудник на CNN и вицепрезидент за комуникация и стратегия в Съединените щати.Грегъри Мечер е името на баща й. Грегъри Мечър, нейният баща, е заместник финансов директор по професия. Има сестра, която е по-малка от нея. По същия начин тя е най-голямата дъщеря на семейството. По отношение на образованието и квалификацията учи в частно училище в родния си град.

Женевиев Мечер Нетуърт

Женевиев Мечер е твърде млада, за да бъде болногледач. Несъмнено в близките дни тя ще направи първата крачка в професията на майка си. Майка й Джен Псаки също е милионерка. Тя успява да изкарва добре от бизнеса си. Според някои онлайн източници нетното състояние на Женевиев Мечер се оценява на около 2 милиона долара към октомври 2022 г. . Годишната заплата на Джен също е около 183 хиляди долара. Средната й заплата като вицепрезидент за комуникация и стратегия варира от хиляди до 7 хиляди. По същия начин нейните средни приходи като сътрудник на CNN надхвърлят 74 000 долара.

Джен живее щастлив и луксозен живот със семейството си благодарение на парите, които печели от успешната си дългогодишна кариера. Тя също е доволна от печалбите, които прави от бизнеса си. По същия начин, с различни проекти под нейно име, нейната нетна стойност и годишна заплата несъмнено ще се повишат през следващите дни. Освен това нейната заплата като старши съветник варира от хиляди до 3 хиляди.

Височина и тегло

Джен Псаки е красива жена с очарователна и привлекателна личност. Освен това е в добра физическа и психическа форма. Има светла кожа, което допринася за нейната красота и блясък. Джен е 5 фута 5 инча висок, или 164 сантиметра.

По същия начин общото й телесно тегло е приблизително 59 кг (130 паунда ). Джен има прекрасни тъмнокафяви очи и къса тъмно руса коса.

Брачният живот на родителите на Genevieve Mecher

Джен Псаки, от друга страна, е щастливо омъжена жена. Тя е майка на две деца. По същия начин тя се омъжи за дългогодишния си приятел Грегъри Мечър. Грегъри Мечър, нейният съпруг, е заместник финансов директор по професия. Преди да разменят сватбени обети, двойката имаше романтична връзка.

Освен това те излизаха дълго време. По същия начин през май 2010 г. те си размениха брачни халки и брачни клетви. Сватбата им се състоя във фермата Woodlawn на Ridge.

На сватбата им бяха поканени само техните родители, роднини и приятели. Всички бяха развълнувани и благодарни за брака си. Двойката има две деца от брака си. Биографията на Джен в Twitter гласи, че тя е майка на двама души под петгодишна възраст.

Genevieve Mecher е името на първата им красива дъщеря. По същия начин името на второто им дете не е разкрито. Джен и нейният съпруг Грегъри отглеждат двете си деца във Вирджиния, след като се преместиха от Вашингтон, окръг Колумбия. Те живеят щастливо, защото се наслаждават на компанията си. Няма и доказателства за тяхната раздяла или развод.

Бързи факти за Джен Псаки

  • Джен Псаки започва политическата си кариера през 2001 г., работейки по кампаниите на Том Харкинс за Сената на Съединените щати и Том Вилсак за губернатор.
  • През 2004 г. тя е назначена за заместник прессекретар на президентската кампания на Джон Кери.
  • След една година тя е назначена за директор по комуникациите на Съединените щати.

Популярни Публикации