Новата история на Нели в Instagram предизвика възмущение в Twitter

На 8 февруари рапърът Нели беше принуден да се извини, когато името му стана популярно в Twitter. Неговите 3,3 милиона последователи в Instagram бяха изненадани, когато той пусна интимно видео на себе си в своите истории. Откакто видеото стана вирусно, Twitter е залят с мемета за него. Въпреки факта, че лицето на рапъра не се вижда във видеото, гласът на изпълнителя може да бъде разпознат. Видеото в крайна сметка беше премахнато от историите му в Instagram, но беше получено от почитатели.

Нели, известна още като Корнел Ирал Хейнс младши, се извини чрез TMZ. Той каза, че:

Искрено се извинявам на младата жена и нейното семейство; това е неблагоприятен PR за нея/тях.Рапърът каза, че видеото е предназначено да бъде частно и че никога не е било предназначено да бъде споделяно публично.

 Нели

Twitter е полудял от последната история на Нели в Instagram.

Тъй като видеото беше гледано от голям брой хора, мениджърите на Нели направиха изявление, че телефонът му е бил хакнат. Според докладите хакерите са получили достъп до личните му данни, поставяйки критична информация като банкови записи в неподходящи ръце.

 Нели

Противоречията на рапъра в миналото са обяснени

Миналия месец рапърът направи новини, когато осъди снимките на Мадона по бельо. По отношение на нея той каза в социалните мрежи, че някои неща трябва да се пазят скрити. Нетизените се втурнаха в защита на певицата. Роденият в Остин, Тексас също е обвинен в редица сексуални посегателства. Моник Грийн, жената, която обвини рапъра в насилие, отказа да сътрудничи на властите. Тогава тя оттегли обвиненията, но продължи да го съди за клевета. Друга жена обвини рапъра в сексуално насилие през 2019 г. Рапърът и заявената жертва току-що са разрешили проблема си, според Hip Hop DX. Спецификата на тяхното споразумение или сумата на обменените пари не се разкриват.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от CORNELL HAYNES JR (@nelly)

Популярни Публикации