GirlDjamila- Биография, Wiki, Възраст, Височина, Нетна стойност, Връзка, Кариера

Момиче Джамила е холандска YouTuber, певица и филмова актриса, най-известна с канала си в YouTube „Girl Djmila“. MeisjeDjamila е добре известна с албума си Girl и с ролите си във филми като Misfit и The Film of Dylan Hagens. Тя обаче е холандски YouTuber с над милион последователи. Научете повече за биографията, уикито, възрастта, височината, теглото, нетната стойност, връзката, кариерата и фактите на MeisjeDjamila

Бързи факти

Пълно име: Момиче Джамила
Дата на раждане: 1 декември 1991 г
Възраст: 31 години
Хороскоп: Стрелец
Късметлийско число: 6
Щастлив камък: Тюркоаз
Щастлив цвят: портокал
Най-доброто съвпадение за брак: Лъв, Водолей
Пол: Женски пол
Професия: YouTuber и певец
Държава: Холандия
Нетна стойност 2,54 милиона долара
Цвят на очите черен
Цвят на косата черен
Родно място Утрехт, Холандия
Националност холандски
Етническа принадлежност холандски
Братя и сестри сестра
Facebook Момиче Джамила Фейсбук
Twitter Момиче Джамила Twitter
Youtube Момиче Джамила Youtube
Instagram Момиче Джамила Instagram
IMDB Момиче Джамила IMDB
Седмица GirlDjamila Wiki

Възраст и биография на момичето Джамила

Момиче Джамила , 31, е холандска YouTuber, певица и филмова актриса, родена в Утрехт, Холандия, на 1 декември 1991 г. Имената на баща й и майка й също са неизвестни. Мили, по-малката й сестра, е единственият й брат и сестра. Нейната зодия е Стрелец и е от холандски произход. Няма обаче допълнителна информация за нейното детство.

MeisjeDjamila Височина, тегло и измерване на тялото

MeisjeJamila изглежда щастлив човек лично. Тя има слабо телосложение и изглежда висока. Тя е висока 5 фута и 2 инча. Теглото обаче не е налично. Красотата й се подчертава от черната й коса и черни очи. Тя също носи 4 (САЩ) размер рокля и 8 (САЩ) номер обувки.MeisjaDjamila (Източник: Pinterest)

Момиче Джамила Образование

Няма налична информация за нейното училище или обучение.

Момиче Джамила Кариера, Професионален живот

MeisjeDjamila е добре известна в родната си страна със своя YouTube канал на тема „Направи си сам“ MeisjeDjamila. Тя също пее и има втори канал, DxDutch, където публикува кавъри и пародии на песни на изпълнители като Риана и Аврил Лавин.

Джамила е филмова актриса, поп певица, автор на песни и YouTuber. Тя започва да пише и свири на китара в ранна възраст и публикува работата си в YouTube. Тя започна своя канал в YouTube на 13 ноември 2013 г. Каналът й включва различни влогове, тестване на продукти и качване на песни. На 5 август 2018 г. нейният канал имаше над 1 милион абонати.

Тя също е певица и на 1 юли 2017 г. издаде албума Girl, който дебютира на първо място в холандския албум Top 100. Освен това, тя издаде сингли като Breathe, Potato, Blood, Понякога, Stronger отколкото страх през 2017 г. и аз го обичам силно, Break my heart just a little през 2018 г., Wild и Bad Habit през 2019 г.

Работи и като филмова актриса. Тя играе главната роля в Misfit (2017) и Misfit 2. (2019). Тя се появи като гост-звезда във филма на Дилън Хагенс (2018). Тя също така качи кавър на West Coast на Lana Del Rey в своя канал DxDutch. Нейният видеоклип Annoying Orange Lovesong, който беше пуснат през декември 2010 г., получи над 5 милиона гледания.

Момиче Джамила Нетна стойност 2022 г

Към октомври 2022 г. нетната стойност на MeisjeDjamila се оценява на между 2,54 милиона долара. Нейните основни източници на доходи бяха като YouTuber и чрез писане на песни. Въпреки това няма информация за нейната кола, заплата или дом.

MeisjeDjamila Запознанства, връзки и афери

Няма налична информация за нейните афери или връзки. Изглежда, че е необвързана. Тя не е говорила за връзката си и не е публикувала свои снимки с приятели мъже. Изглежда, че се наслаждава на необвързания й живот и се концентрира върху кариерата й в момента.

Няма налична информация относно нейните слухове и противоречия. Тя предпочита да пази личния си живот в тайна и не е открита за него. Тя пък предпочита да избягва полемиките и слуховете.

Социална медия

Тя прекарва много време в социалните медии. Нейният акаунт в Instagram, наречен Djamila, има над 444 хиляди последователи. Нейният акаунт в Twitter, @DjamilaTweets, има над 9,5 хиляди последователи, а страницата й във Facebook има над 15,5 хиляди последователи. Тя стартира и два канала в YouTube. Основният й канал в YouTube, MeisjeDjamila, има над 1,2 милиона абонати, а вторичният й канал, DjamilaVEVO, има над 111 хиляди.

Факти

  1. Тя харесва котки.
  2. Тя обича сладолед.
  3. Нейното щастливо число е 6.

Популярни Публикации