Анджи Стоун - Нетна стойност Wiki, възраст, височина, съпруг, брак, етническа принадлежност

Анджи Стоун започва кариерата си на известна и брилянтна британска певица и автор на песни в ранна възраст. Тя прекарва дни в усъвършенстване на таланта си и това е значителна крачка напред в нейната професия.

Сега тя е добре известна в Обединеното кралство като страхотна певица и автор на песни от Брикстън, Южен Лондон. Някои от тези песни включват сингъла Treat my love, който беше издаден от звукозаписната компания Vinyl Solution през 1993 г.

Бързи факти

Празнувано име: Анджела Браун
Истинско име/пълно име: Анджела Лавърн Браун
Пол: Женски пол
Възраст: 60 годишен
Рождена дата: 18 декември 1961 г
Родно място: Брикстън, Лондон, Съединени щати
националност: американски
Височина: 5'3
Тегло: 70 кг
Сексуална ориентация: Направо
Семейно положение: Женен
Съпруг/съпруг (име): Родни стоун
Деца/деца (син и дъщеря): Майкъл Арчър и Диамантен камък
Запознанства/гадже (име): N/A
Анджи Стоун лесбийка ли е?: не
Професия: Певица, текстописец, актриса и звукозаписен продуцент
Заплата: N/A
Нетно състояние през 2022 г.: 4 милиона долара

Биография на Анджи Стоун

Анджи, талантлива млада жена, е родена в хубаво семейство и е израснала със солиден морал и характер. На първо място, Анджи Лаверн Браун, по-известна като Анджи Стоун, е 58-годишна британска вокалистка, родена в Колумбия, Южна Каролина. Родителите й бяха изключително подкрепящи и имаха значителна роля в оформянето на дъщеря им в човека, който е днес. Родителите й, които са вярващи християни, поеха инициативата да заведат дъщеря си на църква и да участват в дейностите там. В резултат на това Анджи започва да пее в госпъл църквите в ранна възраст.Дарбата й беше култивирана там и тя продължи да пее, когато порасна. Анджела започва професионалната си певческа кариера, когато е на пълнолетие, в началото на 80-те години на миналия век, когато е член на хип-хоп триото, известно като секвенцията. Освен това Анджела не говори много за своите братя и сестри или за хората, с които е израснала; но е ясно, че тя е имала много интересно възпитание, по време на което е била изложена на много по отношение на своето призвание.

Анджи каменна ера, височина, тегло

Анджи Стоун е родена на 18 декември 1961 г. и е на 60 години към 2022 г. Нейната височина е 5 фута 3 инча и теглото й е 70 килограма.

  Анджи Стоун

Кариера на Анджи Стоун

Професионалната кариера на Анджи официално започва през 80-те години. Тя вече си беше изградила име в звукозаписната индустрия по времето, когато настъпиха 90-те години. Тя е работила с някои от най-големите банди в света и именно там развива професията си, както и платформата си за останалата част от света.

Тя също имаше възможността да работи с една от най-известните групи през 90-те години на миналия век, като съ-изпълнител на записа със сребърен хит на Bizarre Inc, сертифициран от BPI. Rocking’ for yourself, сингъл от топ двайсет в Обединеното кралство, сега включва нея. Анджи си сътрудничи с редица високопоставени изпълнители, включително Грейс Джоунс, The Rolling Stones, Кейт Буш, Чака Хан, Лиза Стансфийлд и други, които й дадоха голяма публичност.

Тя се появи в епизод от третия сезон на The Voice USA през 2014 г., пеейки кавър изпълнение на живо на I’m Gonna Get You, което привлече много внимание.

Нетната стойност на Анджи Стоун

Анджела изглежда живее комфортно, според проучването. Ние обаче нямаме никаква информация какво има тя, включително активи, пари и други материални притежания. Въпреки това към юни 2022 г. нейното нетно състояние се очаква да бъде 4 милиона долара.

И накрая, можем да кажем, че Анджела успя да даде прекрасен пример за много млади хора, които желаят да последват нейните стъпки. Тя демонстрира, че упоритата работа се отплаща, както и колко е важно човек да бъде последователен в действията си.

Анджи Стоун Съпруг, брак

Анджи предпочита да пази личния си живот в тайна и не го обсъжда много. Известно е обаче, че тя е омъжена, а бракът й е толкова успешен, колкото и работата й. Родни Стоун, който беше член на хип-хоп групата, е неин съпруг. Биологичната дъщеря на Родни Стоун, Даймънд, е една от двете дъщери на двойката. Бракът им изглежда върви добре, тъй като няма слухове или противоречия около любовния им живот.

Популярни Публикации