Сидни Суини разкри финансовите си затруднения, въпреки че е известна

На 27 юли американската актриса Сидни Суини каза, че не печели достатъчно пари, за да се радва на новооткритата си знаменитост. В интервю за The Hollywood Reporter 24-годишната актриса споделя, че няма към кого да се обърне за финансова помощ.

Ако исках да си взема шестмесечна ваканция, нямаше да мога да си го позволя. Няма на кого да се облегна, няма към кого да се обърна, за да си платя разходите или да потърся помощ.

Суини също отбеляза колко пари трябва да плати на екипа си, което изглежда е по-малко от това, което би спечелила една утвърдена знаменитост. Тя заяви:Те не компенсират актьорите, както преди, и не получавате остатъци със стримери. Утвърдените звезди все още се плащат, но трябва да внасям 5% на моя адвокат, 10% на моите агенти и 3% или каквото и да е на моя бизнес мениджър. Всеки месец трябва да плащам на моя пиар, което е повече от моята ипотека.

 Сидни Суини

Суини отбеляза, че въпреки факта, че тя не е разорена, поемането на партньорства с марка се е превърнало в по-голяма необходимост.

Ако само действах, не бих могъл да си позволя да живея в Лос Анджелис. Приемам сделки, защото нямам избор.

Тя е говорител на Miu Miu и има партньорства за одобрение с Armani Beauty и Laneige.

Какво спечели Сидни Суини в Euphoria?

Сидни Суини е в сферата на развлеченията от тийнейджърска възраст, но стана известна след ролята на Каси Хауърд в Euphoria. След това актрисата беше номинирана за две награди Еми, едната за Еуфория и другата за Бял лотос. Смята се, че нетното състояние на Суини е 5 милиона долара, които тя е натрупала от ролите си в различни продукции през годините, според Wealthy Gorilla. В същото време Life and Style Magazine каза, че звездата от Euphoria печели приблизително 350 000 долара всеки епизод.

Зендая, Джейкъб Елорди, Хънтър Шафър и Алекса Деми бяха сред звездите, които се появиха в сериала. Сидни Суини преди това е участвала в различни телевизионни и онлайн предавания като гост звезда. Grey’s Anatomy, Pretty Little Liars, 90210, Heroes и Kickin’ It бяха сред тях. Когато беше малка, актрисата очевидно проявяваше силен интерес към актьорството. Суини, която по това време е на 12 години, се затваря в мазе, за да се подготви за ролята на заложник. Тя също измисли петгодишна стратегия, за да убеди родителите си да се преместят от Вашингтон в Лос Анджелис.

 Сидни Суини

Суини получи първата си голяма роля като Емалин в сериала на Netflix Всичко е гадно! през 2018 г. Това я лиши от множество допълнителни възможности, включително участия в The Handmaid’s Tale на Hulu и Sharp Objects на HBO. Сидни Суини също имаше малка, но забележителна епизодична роля в „Имало едно време в Холивуд“ на Куентин Тарантино. Сидни Суини беше номинирана за Еми тази година за изпълнението си на Оливия Мосбахер в късометражния сериал на HBO Max The White Lotus. Актрисата скоро ще бъде видяна в Националния химн на Тони Тост и Madame Web, според нейната страница в IMDb.

Популярни Публикации