Джоди Суитин се омъжи за дългогодишния си приятел Мескал Василевски

Джоди Суитин , американска актриса, се омъжи за дългогодишния си спътник Мескал Василевски. Според списание People, Джоди се омъжи в градината на дома си в Малибу на 30 юли. Церемонията включваше Кандис Камерън Буре, Андреа Барбър и Джон Стамос, както и двете деца на 40-годишната звезда, Зоуи (14) и Беатрикс (11) и други колеги от Full House. Sweetin носеше рокля на Lili Bridals на сватбата си и отиде по пътеката с баща си, Сам, пред малка тълпа от 50 души. Докато разменяше клетви с Мескал Василевски, нейните дъщери застанаха до нея. Съобщава се, че поканените, заедно с актьорите от „Пълна къща“, са се насладили на такос, блокчета гуакамоле, сладкиши и десерт, след като двойката е казала, че „да“.

Мескал Василевски и Джоди Суитин се срещат от пет години.

Преди да решат да прекарат остатъка от живота си заедно, Джоди Суитин и Мескал Василевски бяха дългогодишни приятели. Те се срещнаха за първи път през 2017 г., след като общи приятели ги запознаха. Според Daily Mail двойката се е запознала на концерт в Бруклин на първата си среща и скоро след това са започнали романса си от разстояние. Джоди Суитин и Мескал Василевски поддържаха романса си, пътувайки между Лос Анджелис и Ню Йорк. Докато Мескал не избра да се премести в Калифорния през 2020 г.

 Мескал ВасилевскиSweetin похвали усилията на Василевски в тяхната връзка от разстояние в подкаста Allison Interviews.

С приятеля ми сме заедно от четири години и той се справи чудесно с всичко. Първоначално с него имахме връзка от разстояние. Той беше в Бруклин, докато аз бях в [Лос Анджелис] три години и половина и беше спокойно и приятно.

Двойката потвърди годежа си две години по-късно, през януари 2022 г. В интервю за списание People през април актрисата изрази ентусиазъм относно новата глава в живота си.

Имаме толкова силна връзка. Той е образован и забавен и е най-големият ми фен. Наистина е прекрасно.

Тя също така спомена как сегашният й съпруг е бил близо до децата си.

Той обожава децата ми, което е наистина важно. Спомням си, че изведнъж си помислих: „Искам нещо много по-различно от това, което исках [в една връзка] преди 10 години“, и това направи нещата толкова прости.

 Мескал Василевски

Джоди Суитин върви по пътеката за четвърти път, не за първи. През 2002 г. тя се омъжи за първи път за Шон Олгин. Двамата бяха женени четири години, преди да се разведат през 2006 г. Джоди по-късно се омъжи за транспортния координатор Коди Херпин през 2007 г. Двамата имат първото си и единствено дете, момиче на име Зоуи, година по-късно. Sweetin и Herpin, от друга страна, се разведоха през 2010 г. Джоди се омъжи за базирания в Лос Анджелис диджей Морти Койл за трети път през 2012 г. и беше шаферка за трети път. Беатрикс, 11-годишната дъщеря на двойката, е единственото им дете. Бракът им обаче беше кратък и те се разведоха четири години по-късно през 2016 г.

Популярни Публикации