Кой е Рейгън Тайлър от Below Deck Mediterranean?

Средиземно море под палубата Средиземноморската палубна драма на Bravo TV ще се завърне с нов сезон на 11 юли. Капитан Санди Яун от предишния сезон ще се завърне за Сезон 7. Мзи Демперс, помощник на палубата, е другият завърнал се член на актьорския състав. Този сезон обаче 29-годишният Рейгън Тайлър ще замени Малия Уайт, която беше боцманът през миналия сезон.

Raygan ще се превърне във втория женски Bosun на средиземноморската палуба в този процес.

Капитан Yawn донесе 163-футова моторна яхта „Home“ в живописните води на Малта, един от най-малките и най-древните архипелази в света, за предстоящия сезон на Below Deck Mediterranean. Шоуто ще бъде толкова вълнуващо и завладяващо, както винаги, с нова лодка и нов персонал.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Малия Уайт (@maliakpwhite)Официалното резюме на Below Deck Mediterranean е както следва:

Санди работи със сложен хибриден кораб, което прави навигацията по-непредсказуема в сравнение с предишните чартърни сезони. Санди наема трима нови ръководители на отдели, за да гарантира безпроблемно плаване тази година, но докато неочакван конфликт в камбуза нараства между главния яхния и главния готвач, които се качиха на борда на лодката като колеги и приятели, напрежението прониква в цялата лодка.

 Рейгън Тайлър

Продължи:

Междувременно екипът на палубата се сблъсква с трудна борба, когато един член на екипажа не е в състояние да се приспособи към високите изисквания на средиземноморските суперяхти, изисквайки други да го заменят.

Рейгън Тейлър от Below Deck Mediterranean открива любовта си в ранна възраст.

Рейгън Тейлър, нов участник в сезон 7, е британец по националност и е роден и израснал в Есекс, Англия. Въпреки че идваше от малко градче извън Лондон, тя беше нетърпелива да изследва. Боцманът разбира от ранна възраст, че няма да остане в Есекс завинаги и ще прекара цял живот в движение. В резултат на това Тейлър започва работа на борда на яхта като част от вътрешния персонал. След това тя взема решение да развие своята кариера и опит в яхтения бизнес.

Тейлър е изправена пред множество препятствия, откакто реши да навлезе в сфера, доминирана от мъже, но не се страхува да демонстрира стойността си пред колегите си. С нейната проактивна служба тя се надява да стане важен член на екипажа на палубата. Въпреки че подпалубният средиземноморски боцман е професионалист, тя не се колебае да си прекара добре.

 Рейгън Тайлър

Тейлър, от друга страна, е наистина щастлив да се присъедини към отряда на Captian Sandy Yawn като боцман. Роденият в Есекс младеж, от друга страна, има огромни позиции, тъй като ще поеме Мали Уайт, който беше фантастичен през предишния сезон. Въпреки няколкото хълцания с членовете на нейния екипаж, Уайт редовно беше хвалена за представянето си на палубата през целия сезон. Зрителите са нетърпеливи да гледат колко успешно Тейлър се справя с отговорностите си като боцман на палубата. Този сезон ще има и някои нови лица, включително готвач Дейв Уайт, Наташа Уеб, Кайл Вилджоен, Наталия Скъдър, Сторм Смит и Джейсън Гаскел. Средиземноморски сезон 7 под палубата ще бъде излъчен по Bravo TV на 11 юли от 8/7c. Те могат да гледат епизодите на Peacock всяка седмица.

Популярни Публикации