Филип Скофийлд - Биография, възраст, височина, нетна стойност, съпруга, тегло, кариера

Филип Скофийлд е известен английски телевизионен и радио водещ, който се занимава с шоубизнес от 1982 г. и продължава да го прави и днес. Той е добре известен и с дългогодишната си връзка с британската безплатна телевизионна мрежа „ITV'. Водил е на множество популярни телевизионни предавания, включително „Тази сутрин', „All Star Mr & Mrs“, „5 Gold Rings“ ,' и много други.

Бързи факти

Истинско име Филип Браян Скофийлд
Псевдоним Филип
Известен като актьор
Възраст 58-годишен
рожден ден 1 април 1962 г
Родно място Олдам, Ланкашир
Зодия Овен
Етническа принадлежност Бяло
Националност британски
Религия християнството
Височина 5 фута 11 инча
Тегло 70 кг
Измервания на тялото N/A
Размер на бицепса N/A
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата Бяло
Номер на обувка N/A
Приятелка/запознанства N/A
Съпруг Стефани Лоу
Нетна стойност 12 милиона долара
Марки N/A
Хоби Четене на книги, разходки

Биография

Филип Брайън Скофийлд е роден в Олдъм, Ланкашър, на 1 април 1962 г. в семейството на Брайън и Пат Скофийлд. Израства в Нюкуей, Корнуол, с брат си Тим Скофийлд. В момента той е на 58 години и е роден под зодия Овен.

Колко висок е Филип Скофийлд?

Филип Скофийлд е благочестив християнин от британска националност. Той е от бял етнос. Филип е висок 5 фута 11 инча (180 см/1,80 м) и тежи около 70 кг (154 фунта). Освен това той има чифт тъмнокафяви очи и бяла коса.Височината на Филип Скофийлд (Източник: Instagram)

Детство/Образование

Phillip Schofield посещава Trenance Infant School и Newquay Tretherras School. Той също се интересуваше от публично говорене, което го накара да стане водещ на предаване в болнична радиостанция, когато беше само на 15 години.

Коя е съпругата на Филип Скофийлд?

През март 1993 г. Филип Скофийлд се жени за Стефани Лоу. Двамата са родители на две дъщери. Филип обяви на 7 февруари 2020 г., че е гей и че може да излезе с пълната подкрепа на съпругата и дъщерите си.

Как Филип Скофийлд преследва кариерата си?

Филип Скофийлд започва кариерата си през 1982 г. в „Shazam!“, новозеландско музикално телевизионно шоу. Той стана известен през 1985 г., когато беше свързан с „Children's BBC“. Той стана известен в международен план през 1987 г., когато се появи в съботното сутрешно шоу на BBC1 Going Live. Той беше там в продължение на шест години, до 1993 г. По-късно той беше домакин на „BBC Radio1“ до 1998 г. Междувременно, от 1988 до 1991 г., той беше домакин на шоуто за награди на поп списание. По-късно се присъединява към ITV и представя различни теми. От 1994 г. до 1997 г. той е домакин на игралното шоу „Talking Telephone Numbers“.

Той подписа договор с „ITV“ около юли 2006 г. Междувременно, от 2002 г. до 2005 г., той беше домакин на други предавания на BBC като „Печелившите линии на националната лотария“, „Тествайте нацията“ и беше съ-водещ на дневното шоу „Тази сутрин“. Освен това той е домакин на „Танци на лед“ от 2006 до 2014 г. и от 2018 г. до днес. Освен това, от 2009 г. до 2015 г. той беше домакин на „The Cube“, шоу за игра в праймтайма, и беше съ-домакин на шоу за награди, наречено „A Night of Heroes: The Sun Military Awards.“ През 2017 г. той също беше домакин на предавания като „Schofield's Южноафриканско приключение', '5 златни пръстена' и 'Как да прекараме добре Коледа с Филип Скофийлд.“ През 2018 г. той беше видян като домакин на 'Кралската сватба на принц Хари и Меган Маркъл'.

Колко богат е Филип Скофийлд?

Филип Скофийлд е добре позната медийна личност с голяма база от фенове. Той изкарва прехраната си с професията си, а нетната му стойност в момента се оценява на 12 милиона долара към октомври 2022 г.

Заключение

През цялата си професионална кариера Филип е имал възможността да споделя екрана с много известни актьори и други популярни водещи. Освен работата си, той е социален активист, който е винаги там, за да помага на бедните и нуждаещите се. Скофийлд също подкрепя детските хосписи Shooting Star, които подпомагат семейства с ниски доходи. Освен това той се придържа към гей поддръжниците и открито подкрепя хомосексуалните бракове.

Популярни Публикации