Криси Чеймбърс - възраст, нетно състояние, височина, съпруг, кариера, етническа принадлежност

Криси Чембърс е модел, певица и актриса от САЩ. Криси Чембърс е YouTuber, добре известна с това, че е член на певческото дуо/двойка „Брия и Криси“ с годеницата си Бриа Кам. Научете повече за нетната стойност на Chrissy Chambers, биографията, възрастта, националността, етническата принадлежност, съпругът, височината, кариерата

Бързи факти

Пълно име: Криси Чембърс
Дата на раждане: 5 октомври 1990 г
Възраст: 30 години
Хороскоп: Паунд
Късметлийско число: 7
Щастлив камък: Перидот
Щастлив цвят: Син
Най-доброто съвпадение за брак: зодия Близнаци
Пол: Женски пол
Професия: YouTuber, Vlogger, Instagram звезда, певица, актриса, модел
Нетна стойност: 1 милион долара
Държава: елен
Височина: 5 фута 7 инча (1,70 м)
Семейно положение: по отношение
Запознанства Брия Кам
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата Тъмно кафяво
Родно място Клинтън, Мисисипи
Националност американски
Братя и сестри две (сестри: Шели и Кимбърли)
Facebook Криси Чембърс във Facebook
Twitter Туитър на Криси Чембърс
Youtube Криси Чеймбърс Youtube
Instagram Инстаграм на Криси Чеймбърс
Лична мрежа Лична мрежа на Chrissy Chambers
IMDB Криси Чеймбърс IMDB
Седмица Chrissy Chambers Wiki

Възраст и ранен живот на Криси Чеймбърс

Криси Емили Чембърс е родена на 5 октомври 1990 г. и пълното й име е Криси Емили Чембърс. Тя е родом от Клинтън, Мисисипи, но се премества в Атланта през 2008 г., за да продължи кариерата си на актриса. Нейната зодия е Везни и е на 30 години. Тя също има две сестри, Шели и Кимбърли.

По същия начин Криси е работила за Cartoon Network в допълнение към кариерата си в YouTube. Тя е ездач, който също е обучен в каскади и има обширно обучение за оръжия от Гражданската война. В резултат на това тя язди коне през последните 19 години. Тя също така се застъпва за правата на ЛГБТ и насърчава равенството чрез своите видеоклипове.Височина и тегло на Криси Чеймбърс

Колко висока е Криси Чеймбърс? Хриси е невероятно красива и привлекателна жена. Тя е висока 5 фута и 7 инча. Тя също тежи средно около 55 килограма. Към момента няма налична допълнителна информация за нейните телесни мерки. Тя обаче има прекрасна и слаба фигура. Тя също има тъмнокафява коса и красиви кафяви очи.

  Криси Чембърс

Криси Чеймбърс (Източник: Twitter)

кариера

Криси Чеймбърс е много талантлива личност. Хриси участва във филми, пиеси, реклами и по телевизията, а освен това пее. Тя може да бъде видяна в реклами за Proactiv Facewash и Flicks като момичето за измиване на тялото (Cartoon Network). Това лято тя засне игралния филм +1 (2013), режисиран от Денис Илиадис (Последната къща отляво (2009); това е първата й голяма главна роля в игрален филм.

В момента Криси си сътрудничи по музикален/активистки проект с приятелката си, певицата Брия Кам. На 1 август 2012 г. тя и нейният партньор Bria стартираха канала си в YouTube „BriaAndChrissy“.

Оттогава двойката качва невероятни кавъри, музикални видеоклипове и влогове в канала си в YouTube. Най-популярните видеоклипове на този канал включват „10-те най-лоши начина да излезеш навън“, „10-те неща, от които лесбийките се страхуват“, „НАЙ-ДОБРАТА реклама на Super Bowl 2015“ и „Никога не оставяй Bria And Chrissy (ft. Kaelyn and Lucy). Освен това тези видеоклипове, които са получили милиони гледания, съдържат интересно съдържание за лесбийските връзки.

Vlog видеоклиповете на канала, като „11 Crazy YouTube Challenges“, „Our Guilty Pleasures“, „Best Birthday Surprise Reaction“ и „Making A Royal Guard Smile“, също си струва да се гледат. На 28 ноември 2013 г. стартира другият им канал, Lesbian Love. Включва влогове за ежедневния живот на дуото.

Видеоклиповете в този канал са предимно за лесбийски и гей двойки, но хетеросексуалните двойки също могат да се възползват от съветите за връзки на YouTuber. Чембърс също се появява в няколко реклами на различни компании, включително Proactiv. Тя също се появява във филмите Плюс едно и „Последната къща отляво“.

Нетната стойност на Криси Чеймбърс 2022 г

Колко е нетната стойност на Криси Чеймбърс? Като звезда в социалните медии тя има доста добри приходи. Към октомври 2022 г , приблизителната нетна стойност на Криси Чеймбърс е 1 милион долара.

Съпруг и брак на Криси Чеймбърс

Кой е съпругът на Криси Чембърс? Чембърс и Бриа Кам се сгодиха през януари 2018 г. и се ожениха през април същата година. Те имат силно приятелство. Двойката е доволна и се наслаждава на времето си заедно. Те бяха посочени в списъка на GO Magazine със 100 жени, които обичаме през 2014 г. Те бяха наречени най-гледаната лесбийска двойка в YouTube от изданието.

Популярни Публикации