Тройната заплаха на Боби ще бъде пусната в Food Network

Тройката на Боби Премиерата на сезон 1 на Threat по Food Network е във вторник, 27 септември от 21:00 ч./20:00ч. Според резюмето на шоуто:

Един изключително опитен и ентусиазиран готвач се изправя срещу трио от кулинарни тежки категории, избрани от самия Боби за шанса да спечели 000.

В Тройната заплаха на Боби, сезон 1, състезателите ще се състезават срещу готвачите-титани Брук Уилямсън, Майкъл Волтаджио и Тифани Дери. Резюмето на предаването продължава с това:Звездата на Food Network Боби Флей е един от най-добрите готвачи в света и кулинарен маестро, прекарал целия си живот в състезания на най-високо ниво на кухня. Боби е измислил най-тежката кулинарна битка някога в Тройната заплаха на Боби, нова поредица от шест епизода в праймтайма, която започва във вторник, 27 септември в 21:00 ET/PT.

Тройната заплаха на Боби, сезон 1, изглежда обещаващ.

Ще има много на линия за кандидатите, които се състезават в Тройната заплаха на Боби срещу трите кулинарни суперзвезди. Боби Флей ще бъде домакин на турнира в своята подземна кухня, която е защитена със скрита врата и е достъпна само с парола. Боби ще избере основните компоненти, които готвачите трябва да представят в своите ястия през първите два кръга. Състезателите ще могат да изберат един титан, срещу когото да се състезават в готвене.

 Тройната заплаха на Боби

Във финалния кръг участниците ще изберат компонентите за яденето, докато се състезават срещу последните останали титани. В края на всеки рунд един гост-съдия ще опита на сляпо ястията, за да определи победителите в предизвикателствата. Ако състезателите новобранци надминат гигантите, те ще бъдат обявени за победители в шоуто и ще получат парична награда, за да отнесат паричната награда и да се похвалят с титаните

Боби Флей от Тройната заплаха на Боби Сезон 1: Кой е той?

Боби Флей е американски знаменит готвач и риалити телевизионна личност, който е роден в Ню Йорк през 1964 г. Той също така притежава и управлява множество ресторанти и франчайзи, включително Bobby’s Burgers, Bobby’s Burger Palace и Amalfi. Боби е въодушевен, че е част от новата готварска програма. Във връзка с тройната заплаха на Боби, сезон 1, той каза:

Прекарах цялата си кариера в създаване на ресторанти и в състезания в най-трудните кулинарни предизвикателства, но в Triple Threat успявам да направя ударите, въвеждайки най-квалифицираните готвачи в тайната ми кухня, за да се изправят срещу моите титани. Ако искаш да си най-великият, трябва да преодолееш тройната ми заплаха.

Дори Джейн Латман, президент на Warner Bros Discovery за домашно и хранително съдържание и стрийминг, изрази радостта си от участието на Боби в презентацията. Той заяви:

Зрителите ще видят кулинарни способности от следващо ниво, докато се настройват, за да видят дали гигантите на Боби могат да попречат на конкуренцията да вземе крайната награда.

 Тройната заплаха на Боби

Първият епизод от Тройната заплаха на Боби, сезон 1, ще бъде представен премиерно на 27 септември. Резюмето на епизод 1, Титаните срещу Джонатан Сойер, е както следва:

Тежкият готвач Джонатан Сойер се бори с титаните на Боби Флей за живота си; един готвач рискува всичко, създавайки паста за прочут италиански готвач и съдия Нанси Силвъртън.

Bobby’s Triple Threat, продуциран от Rock Shrimp Productions за Food Network и Discovery+, се завръща в Food Network в петък. Програмата ще бъде достъпна и на Discovery+ за стрийминг.

Популярни Публикации