Ник Хортън - Биография, Wiki, възраст, приятелка, височина, нетна стойност, кариера

Ник Хортън е американска звезда в социалните мрежи, известна с акаунта си в TikTok '@itsnickhorton'. Ник Хортън има свой собствен канал в YouTube, като споделя предимно влогове и видеоклипове от ежедневните си дейности. Разгледайте повече за биографията на Ник Хортън, Wiki, възраст, приятелка, връзка, тегло, височина, нетна стойност, кариера и факти

Бързи факти

Пълно име Ник Хортън
Дата на раждане 24 юли 1999 г
Възраст 22 години
Хороскоп Лео
Късметлийско число 5
Щастлив камък Рубин
Щастлив цвят злато
Най-доброто съвпадение за брак Стрелец, Близнаци, Овен
Пол Мъжки
Професия YouTuber, Instagram Star, TikTok Star
Държава елен
Семейно положение по отношение
Запознанства Брандън Пи
Нетна стойност 1,5 милиона долара
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата кафяво
Височина N/A
Тегло N/A
Родно място Кълъмбъс, Охайо
Националност американски
Майка Тами Лийч
Facebook Ник Хортън във Facebook
Twitter Ник Хортън в Twitter
Youtube Ник Хортън Youtube
Instagram Instagram на Ник Хортън
Марки N/A
Хоби N/A

Биография на Ник Хортън, възраст, семейство, братя и сестри и детство

Кой е Ник Хортън? На 24 юли 1999 г. в Кълъмбъс, Охайо, САЩ, Ник Хортън за първи път отвори очите си. Той е на 22 години и е роден под зодия Лъв. Във видеоклип в YouTube от септември 2017 г., озаглавен ОТГОВОРИ НА МРЪСНИ ВЪПРОСИ ПРЕД МАЙКА МИ! той представи майка си. В резултат на това името на майка му е Тами Лийч. В момента е на училище и е публикувал снимки, на които чете светски понеделник.

Височина, тегло и измерване на тялото

Колко висок е Ник Хортън? Той има съответстващ ръст и тегло, които идеално допълват неговия тип тяло. Ник е запазил както балансирана, така и женствена физика. Той има фантастично отношение. Освен това той има руса коса и тъмнокафява кожа. Няма повече информация за телесните му характеристики.  Ник Хортън

Ник Хортън позира за снимка Източник: Instagram

Социална медия

Той е добре известен с участието си в различни платформи за социални мрежи. Неговото потребителско име в Instagram, „@itsnickhorton“, има над 384 хиляди фенове. Едноименният YouTube канал на Ник има над 408 хиляди зрители. По същия начин неговият акаунт в Twitter има над 160,5 хиляди фенове. Официалният му фейсбук профил вече има над 13 000 фена. По същия начин той е много харесван в TikTok с над 991,2 хиляди последователи и 36,8 милиона гледания.

Нетна стойност на Ник Хортън 2022 г

Каква е нетната стойност на Ник Хортън? Ник е нарастваща сензация в социалните мрежи, която е натрупала много последователи. Основният му доход може да е дейността му в социалните мрежи. Нетното състояние на Ник Хортън е между 1,5 милиона долара към 2022 г.

Професионален живот, кариера и стил на живот

Ник е най-известен с акаунта си в TikTok, „@itsnickhorton“, където публикува предимно кратки комедийни видеоклипове, като често използва креативно видео ефектите на приложението. Когато за първи път стартира в YouNow и TikTok през лятото на 2015 г., той се изкачи до небесата на славата в социалните медии.

На 9 февруари 2014 г. Ник стартира своя едноименен канал в YouTube. Той се присъедини към YouNow и TikTok и видеоклиповете му станаха вирусни за месеци. Скоро след това той стана толкова популярен, че феновете започнаха да искат видеоклипове в YouTube. Същите фенове започнаха да го следват в Instagram. На страницата си в Instagram той непрекъснато актуализира последователите си със свои снимки, предимно на произволни места, където изглежда красив.

По същия начин, най-новите му видеоклипове включват „КОГА МОГА ДА ВИДЯ ОТНОВО ГАДЖЕТО СИ?“ и „КОЙ Е НАЙ-ВЕРОЯТНОТО ДА С ГАДЖЕТО МИ! W/ Brandon Szczupaj’, ‘20 НАЧИНА ДА ЦЕЛУНА МОЕТО ГАДЖЕ! W/ Brandon Szczupaj’, ‘НАШИТЕ ЦЕЛИ ЗА ОТНОШЕНИЯ ЗА 2020!’, ‘Ние НАЙ-НАКРАЯ ОСИНОВИХМЕ! Той обаче споделя няколко видеоклипа с връстниците си. Изглежда, че си прекарва добре, докато се мотае с тях. Когато не стриймва кадри или комично синхронизира устни, той прави мемета. От колежа той винаги туитва, че трябва да си напише домашните. Той също така има уебсайт на Vine с над 400 фенове, благодарение на забавните му изражения на лицето и чувството му за хумор. Освен това Ник влезе в Twitter през октомври 2015 г.

Приятелка, статус на брак и връзка

Коя е приятелката на Ник Хортън? По отношение на сексуалната ориентация, той е гордо хомосексуален. Освен това се гордее със своята сексуална идентичност. Във видеоклип от октомври 2017 г., озаглавен Запознайте се с гаджето ми! той представи гаджето си Брандън Шчупай. Двойката се наслаждаваше на страхотно време заедно. И изглежда, че те се наслаждават заедно на дните си под карантина заради коронавируса. Двойката, от друга страна, често лети и създава видеоклипове в YouTube заедно.

Факти

  • Ник Хортън е американска звезда в социалните мрежи, известен със своя акаунт в TikTok „@itsnickhorton“.
  • Ник Хортън има свой собствен канал в YouTube, като предимно споделя влогове и видеоклипове от ежедневните си дейности.
  • Той се присъедини към YouNow и TikTok и видеоклиповете му станаха вирусни за месеци.
  • Скоро след това той стана толкова популярен, че феновете започнаха да искат видеоклипове в YouTube.
  • Същите фенове започнаха да го следват в Instagram.

Популярни Публикации