Кой е Пол Ръд? Wiki, възраст, височина, съпруга, нетно състояние, етническа принадлежност, кариера

Пол Ръд е известен американски актьор, продуцент, комик и писател. Ръд прави телевизионния си дебют през 1992 г., появявайки се в сериала на NBC Sisters.“ Той се появява в редица филми, включително The 40-Year-Old Virgin, Our Idiot Brother, This Is 40, Knocked Up, Role Models и Clueless . Той също така се появява в множество телевизионни предавания.

Бързи факти

Празнувано име: Пол Ръд
Истинско име/пълно име: Пол Ръд
Пол: Мъжки
Възраст: 53 години
Рождена дата: 6 април 1969 г
Родно място: Пасаик, Ню Джърси, Съединени американски щати
националност: американски
Височина: 1,78 м
Тегло: 78 кг
Сексуална ориентация: Направо
Семейно положение: Женен
Съпруга/съпруга (име): Джули Йегър (м. 2003 г.)
деца: Да (Джак Съливан Ръд, Дарби Ръд)
Запознанства/приятелка
(Име):
N/A
Професия: Американски актьор, комик, писател и филмов продуцент
Нетно състояние през 2022 г.: 35 милиона долара
Последна актуализация: юли 2022 г

Биография на Пол Ръд

Пол Стивън Ръд е роден в Пасаик, Ню Джърси, на 6 април 1969 г. в семейството на Глория Ирен и Майкъл Ръд. Обичаше да чете Денди и Бино като дете.

Уестната гимназия Shawnee Mission West е мястото, където завършва образованието си през 1987 г. Ръд учи театър в университета в Канзас. Той също така посещава Американската академия за драматични изкуства/Запад в Лос Анджелис. След това посещава Британско-американската драматична академия в Оксфорд за три месеца.Пол Ръд Възраст, височина, тегло

Пол Ръд е роден на 6 април 1969 г. и към 2022 г. е на 53 години. Висок е 1,78 м и тежи 78 кг.

  Пол Ръд

Пол Ръд

кариера

Пол Ръд дебютира в телевизионния сериал „Сестри“ през 1992 г. По-късно се появява в „Див овес“ през 1994 г. Появява се в „Приятели“ през 2002 г. „Рено 911!“, „Събота вечер на живо“, „Семейство Симпсън“, „Паркове“ и Recreation,' Burning Love' и 'Wet Hot American Summer: Ten Years Later' са сред другите му телевизионни роли.

Той също се появява в телевизионния филм от 2000 г. „Великият Гетсби“. Ръд се появява като гост в много други телевизионни предавания. Той създател, изпълнителен продуцент и написал „Party Down“ през 2009 г.

През 1993 г. той прави филмовия си дебют в „Моментът на истината'. След това тя участва в „Дъщерите бегълци“. Ръд се появява във филмите „Clueless', „Romeo + Juliet', „The Locusts', „Overnight Delivery, „200 цигари“ и „Правилата на къщата за сайдер през 90-те години.

През 2000-те и 2010-те години той се появява във филми като „Wet Hot American Summer“, „The Shape of Things“, „Two Days“, „P.S.“, „The Baxter“, „The Oh in Ohio“, „Night at музеят“, „Бившата“, „Над нейното мъртво тяло“, „Обичам те, човече“, „Това е краят“, „Всичко е светло“ и Паяк.

Той участва и продуцира филма „Wanderlust“ от 2012 г. Ръд също така написа и участва във филма „Ant-Man“ от 2015 г., както и в Ant-Man and the Wasp през 2018 г.

Постижения и награди на Пол Ръд

Пол Ръд спечели наградата AFI за изпълнението си в „Party Down“ през 2010 г. През 2012 г. той беше номиниран за наградите на Awards Circuit Community Awards. Той е номиниран за седем филмови награди на MTV. Той спечели наградата Cinema Con Award през 2015 г. и Critics’ Choice TV Awards през 2012 г. Наградите Teen Choice Awards, Saturn Awards и Screen Actors Guild Awards са номинирали Ръд.

Нетната стойност на Пол Ръд през 2022 г

Нетната стойност на Пол Ръд се оценява на повече от 35 милиона долара към октомври 2022 г. Той наследи това състояние, след като се появи в редица филми и телевизионни предавания. Пол Ръд също е сценарист за няколко филма, включително Ролеви модели, Ант-мен, Ант-мен и Осата. Той също се е появявал в няколко продукции в стил Бродуей, включително „The Last Night of Ballyhoo“, „Twelfth Night“ и „Three Days of Rain“. Неговото състояние също произтича от филмовата продукция. Той ще се появи в няколко филма през 2018 г., включително „Avengers: Infinity War“, „Ideal Home“, „Mute“ и „Catcher Was a Spy“.

Пол Ръд е смятан за един от най-популярните актьори в света. Той е в индустрията повече от две десетилетия и се е появявал в редица популярни филми. Неговата популярност му спечели звезда на Холивудската алея на славата. Ръд се е снимал в над 65 игрални филма и 34 телевизионни сериала.

Съпруга на Пол Ръд, брак

Пол Ръд се жени за Джули Ягер през 2003 г. Джак Съливан Ръд и Дарби Ръд са двете деца на двойката. Той подкрепя MLB Kansas City Royals, както и NFL Kansas City Chiefs.

Популярни Публикации