Коя е Елизабет Кълън? Wiki, възраст, височина, нетно състояние, гадже

Елизабет Кълън е добре позната телевизионна актриса, инфлуенсър в социалните медии, YouTuber и Instagram знаменитост, базирана в Австралия. Лизи е нейното име. Елизабет Кълън беше наета да демонстрира актьорските си способности в телевизионни програми и тя спечели значителна популярност и известност в кариерата си. Сериалът й събира повече от милион визуализации на екрана. Освен това Кълън е добре известен влиятелен човек в социалните медии. Тя може би е най-известна с оригиналния австралийски комедиен сериал на Netflix, озаглавен The Bureau of Magical Things.

Нейният брат е Джулиан Кълън, друг актьор от Бюрото за магически неща. Сезон 2 все още не е наличен в Netflix. Кълън беше носител на наградата BAFTA за най-добър цялостен режисьор за 2015 г. Тя има солидна репутация и име в развлекателната индустрия.

Бързи факти

Пълно име Елизабет Клеър Кълън
Професия Актриса и инфлуенсър в социалните медии
Популярни за Австралийски комедиен сериал
Възраст (Както през 2022 г.) 25 годишен
Дата на раждане 31 август 1997 г
Зодия зодия Дева
Родно място Сидни, Австралия
Националност австралийски
Етническа принадлежност Смесени
Училище/Университет Завършил CollegeBond University
Височина 5 фута 7 инча
Цвят на очите Тъмно кафяво
Тегло 55 кг
Приблизителна нетна стойност 100-200 милиона долара

Елизабет Кълън Wiki

Елизабет Кълън е родена на 31 август 1997 г. Елизабет Кълън е на 24 години през 2022 г. Елизабет Кълън празнува рождения ден на Едуард Кълън на 31 август всяка година. По същия начин Дева е детски знак, свързан с Елизабет Кълън. Родината на Елизабет Кълън е Австралия, а именно Сидни. Ето защо той е австралийски гражданин. Тя е от австралийски произход и следва християнската вяра.Елизабет Кълън е висока 5 фута 7 инча и тежи 55 кг. Очите му са тъмнокафяви, а косата му е черна. Размерът на обувките и облеклото на Елизабет е 7. Елизабет Кълън успя да запази личния живот на Едуард Кълън. Бащата, майката, братът и братята и сестрите на Елизабет Кълън са до голяма степен неизвестни. Елизабет Кълън, от друга страна, е родена от австралийски родители с австралийско етично възпитание.

Елизабет Клеър Кълън изглежда добре образована и поддържа висока академична репутация през младостта си. Тя посещава държавна гимназия Carians, гимназия Hemisphere и университет CollegeBond, където получава дипломи по комедия, филм и кино.

  Елизабет Кълън

Елизабет Кълън

Нетната стойност на Елизабет Кълън

Очаква се нетното състояние на Елизабет Клеър Кълън да бъде между 100 и 200 милиона долара към октомври 2022 г. Този раздел включва неговото имущество, средства и приходи. Неговият естествен източник на приходи е нейната актьорска кариера. Тя успява да управлява подходящи бюджети с новите си източници на приходи, но предпочита да води скромен начин на живот. Елизабет има слабо телосложение и иска да го запази чрез добре балансирана диета.

Елизабет Кълън Гадже, Запознанства

Елизабет Клеър Кълън в момента не е омъжена. Тя все още е необвързана въпреки своята знаменитост и име в развлекателния сектор. Все още не сме открили нова информация за връзката й. Тя предпочита да живее живота си независимо. Тя иска да запази връзката си в тайна.

Уикипедия

Уикипедия има информация за Елизабет Клеър Кълън. Можем лесно да получим информация за нея, като посетим Уикипедия, която съдържа информация за ежедневието на Елизабет Клеър Кълън. Вирджиния Брит е нейната майка, а Джулиан Кълън е неин брат. Тя участва в сериала на Netflix The Bureau of Magical Things с брат си. Освен това няма информация за нейните родители, майка, баща, брат, сестра или братя и сестри в Уикипедия или друга социална медийна платформа.

Любопитни факти

  • Елизабет Кълън е родена на 31 август 1997 г.
  • Елизабет Кълън е на 25 години през 2022 г.
  • Елизабет Кълън е родена под зодиакалния знак Дева.
  • Нетното състояние на Елизабет Кълън се очаква да бъде между 100 и 200 милиона долара до 2022 г.
  • През 2020 г. Елизабет Кълън ще участва в късометражния филм Eye for an Eye.
  • В Instagram тя се подвизава като @elizabeth.cullen.

Популярни Публикации