Lina De Florias Съпруг, любовен живот, женен, нетна стойност

Лина Флориас е известен американски телевизионен журналист, който води сутрешните новини за KRIV-TV, собственост на Fox. Тя е будителка! съ-котва. Заедно със Сали Мак и Лина.

Бързи факти

Пълно име Лина Флориас
Първо име Лина
Презиме На
Фамилия цветя
Дата на раждане 1 май 1984 г
Възраст 37 години
Професия Емисионен журналист и водещ
Националност американски
Етническа принадлежност афроамерикански
Град на раждане Финикс, Аризона
Държава на раждане Америка
Полова идентичност Женски пол
Сексуална ориентация Направо
Хороскоп Телец
Семейно положение Женен
Височина 180 см
Женен Дата април 2015 г

Женен съпруг

Лина среща любовта на живота си през 2003 г. и започва тяхната афера. Оттогава те са страстно влюбени един в друг. След като се срещаха 12 години, двойката реши да пренесе любовта си на следващото ниво и да се ожени. През април 2015 г. двойката си размени клетви да останат един с друг в лоши и лоши моменти и се ожениха. През април 2019 г. двойката отпразнува четвъртата си годишнина от сватбата. Лина публикува сватбени снимки в Instagram по повод годишнината си.

  Лина Флориас

Лина Де Флориас (Източник: Google)Самоличността на съпруга на Лина е неизвестна и се разследва. Двамата са заедно от 16 години, но все още има искра между тях. Нейният спътник изглежда е едновременно най-скъпият й приятел и спътник в пътуването. Тя продължава да качва снимки, на които обикалят света заедно. Лина смята себе си за гурме, затова те обичат да прекарват качествено време заедно, докато опитват различни храни. Лина качи тази снимка на себе си и съпруга си в профила си в социалните мрежи. Към момента двойката няма деца. Ако решат да имат деца в бъдеще, най-вероятно ще имат красиво дете, тъй като и двамата изглеждат прекрасни двойки. Преди брака на Лина не се говори за любовник. Тя и съпругът й са горди родители на кавашон на име Герти Бел.

Нетната стойност на Лина Де Флориас през 2022 г

Пълната нетна стойност на Лина не е оповестена и се разследва. Говори се обаче, че печели повече от средните за страната 127 500 долара всяка година. Тя е показана на почивка на различни места и пазаруване в Louis Vuitton, което е начинът, по който харчи парите си. Тя направи богатството си чрез закотвяне. В продължение на три години тя работи като сутрешна водеща в родния си град Финикс, Аризона. Впоследствие тя се премести в Хюстън, където стана съ-водеща на Wake Up! Със Сали Мак и Лина на FOX 26 Хюстън през септември 2018 г. След като се дипломира, тя започва своята журналистическа кариера като главна водеща в продължение на пет години в Пенсакола, Флорида, на Голф Коуст.

  Лина Флориас

Лина Де Флориас (Източник: Google)

Андерсън Купър е най-богатият водещ според Forbes. Той водеше Anderson Live! и сега е водещ на Андерсън Купър 360° на CNN. Андерсън дори е споменат от New York Times. Най-известният открит хомосексуален журналист в Америка, според New York Times. Шон Ханити, водещ на Fox News, е класиран на второ място в списъка. От 2009 г. той води и известната програма Hannity. Кейти Курик, която е работила за NBC, CBS и ABC, е на трето място в класацията. В момента тя е наета от Yahoo като водеща на световни новини и получава заплата от 10 милиона долара годишно.

Любопитни факти

  • На 1 май милата репортерка празнува рожден ден. През 1984 г. нейното семейство е родено и израснало във Финикс, Аризона.
  • Самоличността на родителите й остава неизвестна. Но се каза, че има брат или сестра. Нейният етнос е афроамериканец, а националността й е американка.
  • Тя получава бакалавърската си степен от държавния университет в Аризона.
  • Към 2021 г. тя е на 37 години.
  • Височината й е 5 фута 9 инча (180 см). Тя е висока и е призната за дълги, гладки крака.
  • По време на първата си година в Държавния университет на Аризона, тя представлява родното си имение в конкурса за Мис САЩ.

Популярни Публикации