Гейдж Голайтли - Биография, възраст, височина, нетна стойност, съпруг, брак

Гейдж Голайтли е актриса от Съединените щати. От 2009 г. до 2011 г. Гейдж Голайтли играе ролята на Хейли Стийл в ситкома на Nickelodeon „The Troop“. Освен това тя е добре известна с ролята си на Ерика Рейес в сериала на MTV Teen Wolf.

Бързи факти

Пълно име: Гейдж Голайтли
Дата на раждане: 05 септември 1993 г
Възраст: 28 години
Хороскоп: зодия Дева
Късметлийско число: 9
Щастлив камък: Сапфир
Щастлив цвят: зелено
Най-доброто съвпадение за брак: Телец, Козирог
Пол: Женски пол
Професия: актриса
Държава: елен
Височина: 5 фута 8 инча (1,73 м)
Семейно положение: по отношение
Запознанства Джейсън Кристофър Майер
Разделям Джеймс Маслоу и Колтън Хейнс.
Нетна стойност 3 милиона долара
Цвят на очите Син
Цвят на косата Рус
Размер на тяло 35-24-35
Родно място елен
Националност американски
образование Академия за свещеното сърце на Флинтридж
Братя и сестри Три

Биография на Гейдж Голайтли

Голайтли е родена в Съединените щати на 5 септември 1993 г. Израснала е в Пен Вали, Калифорния, с трима братя и сестри. Имената на родителите й все още не са разкрити. Баща й, от друга страна, е лекар, а майка й е медицинска сестра. Тя беше диагностицирана с диспраксия на двегодишна възраст и започна логопедична терапия. През ранните си години тя общува предимно чрез езика на знаците.

От малка се интересува от грим и обичаше да пазарува най-различни дрехи на пазара. Докато брат й я съветва за модерни дрехи и аксесоари, тя все повече се интересува от мода. Това също я привлича в света на актьорството.Освен това е отличен плувец, който обича да плува в свободното си време. Дядо Коледа и Ели са нейните две кучета. Ели беше осиновена от нея през 2012 г. Освен това тя е американска гражданка, чиято етническа принадлежност не е известна.

Що се отнася до нейното образование, тя е завършила медицина в Академията на Свещеното сърце на Флинтридж. Въпреки липсата на интерес към медицината, родителите й я насърчиха да го следва като специалност.

  Gage Golightly възраст

Гейдж Голайтли

Височина и тегло

Гейдж има прекрасна личност и красива фигура. Тя е прекрасна и има прекрасна усмивка. Тя също има слаба фигура, висока е 5 фута 8 инча и тежи приблизително 54 килограма. Измерванията на тялото й са 35-24-35 инча дължина, 35-24-35 инча ширина и 35-24-35 инча височина. Косата й също е руса, а очите й са сини.

кариера

Гейдж започва актьорската си кариера, когато е на осем години и се премества в Лос Анджелис. В ранните етапи тя имаше само малки роли. По същия начин тя прави дебюта си в киното с ролите на Ева в „Speakeasy“ през 2002 г. и „The Long Shot“ през 2003 г. След две години тя участва в минисериала за научнофантастичен филм „5ive Days to Midnight“ като Джеси Ноймайер. Тя също участва в сериала на TNT „Heartland“ и играе Ванеса в ситкома „The Suite Life of Zack & Cody“.

Гейдж също участва в ситкома на Nickelodeon „The Troop“ като Хейли (главният герой). Тя също се е появявала като гост в предавания като „True Jackson“, „VP“, „Big Time Rush“ и други. През 2011 и 2012 г. тя участва и в трилъра на ужасите на Маркъс Ниспел „Backmask“, който по-късно е преименуван на „Exeter“.

През юни 2014 г. тя представя Карън в пилотна комедия на Amazon Studios, озаглавена Red Oaks. Освен това тя ще изиграе образа на Пейдж във филма от 2019 г. „Последното лято“.

Той изигра Алис Ал Бронсън в телевизионния сериал iZombie в епизодите Dot Zom, Death Moves Pretty Fast и The Scratchmaker през 2019 г. През 2020 г. той изигра ефрейтор Грейс Дъркин във филма 68 Whiskey.

Gage Golightly Net Worth

Тя е всеотдайна и талантлива актриса. Кариерата й осигурява добри доходи. По същия начин се съобщава, че нейното нетно състояние е над 3 милиона долара към октомври 2022 г.

  Гейдж Голайтли нетна стойност

Гейдж Голайтли

Гейдж Голайтли Съпруг, брак

Тя в момента се вижда с мъж на име Джейсън Кристофър Майер. Той е музикален продуцент, редактор и режисьор. Романсът на двойката беше разкрит, след като тя сподели тяхна снимка в Instagram през юли 2019 г. Тя все още не се е омъжила, въпреки желанието си да го направи. Тя обаче се концентрира върху семейството и работата си. По отношение на предишните си връзки, тя се среща с Джеймс Маслоу през 2011 г. и Колтън Хейнс през 2012 г.

Популярни Публикации