Тони Бийтс- Биография, възраст, нетна стойност, съпруга, брак, височина

Тони Бетс е известен канадски златодобив и собственик на златните мини Тамарак в територията Юкон. Освен това Тони Бийтс придоби известност, след като се появи в телевизионното риалити шоу на Discovery Channel Gold Rush.

Бързи факти

Пълно име: Тони Бетс
Дата на раждане: 15 декември 1959 г
Възраст: 62 години
Хороскоп: Стрелец
Късметлийско число: 6
Щастлив камък: Тюркоаз
Щастлив цвят: портокал
Най-доброто съвпадение за брак: Лъв, Водолей
Пол: Мъжки
Професия: Миньор на злато
Държава: Холандия
Височина: 5 фута 7 инча (1,70 м)
Семейно положение: женен
Съпруга Мини
Нетна стойност 15 милиона долара
Цвят на очите Син
Цвят на косата Рус
Родно място Wijdenes
Националност холандско-канадски
Религия християнството
баща Clown Beats
Майка Магда Бетс
Братя и сестри Мини Бетс
деца (Пет) Жасмин, Моника, Михале, Келвин и Бианка

Биография на Тони Бийтс

Тони Бетс е роден във Wijdenes, Холандия на 15 декември 1959 г. По същия начин той в момента е на 62 години и е от холандско-канадски произход. Продължавайки напред, той е християнин и е роден под знака на Стрелец.

Като начало той е роден от Клаун Бийтс и Магда Бийтс, съответно негови баща и майка. По същия начин той има по-малка сестра на име Мини Бийтс. Семейството на Тони се премества в Бургверд, Канада, когато той е на седем години. Той е отгледан в обширната ферма на семейството си. След смъртта на баща си той поема контрола върху семейната ферма, където ръководи работници, които са значително по-възрастни от него.Тони твърди, че това, че е станал шеф на млада възраст, го е вдъхновило да се изравни или да надмине своите служители и че винаги са му поверявали най-високата длъжност за кратък период, което го е държало една крачка напред. Що се отнася до образованието си, актьорът никога не е разкривал имената на институциите или дипломите, които е спечелил.

  Тони Бийтс възраст

Тони Бетс

Височина и тегло на Тони Бетс

Тони е висок 5 фута 7 инча и тежи приблизително 80 килограма. По същия начин той се отличава с гъста, дълга брада. Освен това той има дълга руса коса и сини очи.

кариера

През цялата си кариера Тони е работил като фермер, машинен оператор и на нефтопроводи. От друга страна, търсенето на злато го издига до легенда. Тони първоначално пристигна твърде рано през сезона за работа в златодобив. В крайна сметка той си осигури работа в златна мина в Юкон, стартирайки кариерата си в миньора, и оттогава не е поглеждал назад.

Трябваше да се вземе предвид и телевизионната кариера на Тони Бийтс. Той и семейството му направиха своя телевизионен дебют през 2010 г. във втория сезон на „Треска за злато“. Той помогна на екипа на Beets’ Crew с искането за Paradise Hill. Шоуто излъчи повече от 60 епизода по време на излъчването си. В момента в предприятието му работят местни миньори. Тони също се появи в „Треска за злато“ в четвъртия му сезон.

Тони Бийтс Нетна стойност

Тони Бетс нетната стойност произтича от неговата златодобивна дейност и телевизионното риалити шоу, Gold Rush. Той печели между 150 000 и 200 000 $ на епизод на Gold Rush, според източници, което го прави един от най-богатите членове на актьорския състав.

Освен това той е горд собственик на мината Tamarack, която значително увеличи нетната му стойност, която сега се оценява на 15 милиона долара към октомври 2022 г. Той притежава плаваща промишлена драга на Clear Creek, която е закупил за 1 милион щатски долара.

  Тони Бийтс нетна стойност

Тони Бийтс

Тони Бийтс Съпруга, брак

Тони Бийтс и съпругата му Мини Бийтс се срещнаха, докато живееха в съседство един с друг. Съпругата му беше само на двадесет години по това време, но те се срещаха години наред, преди да се оженят и да се преместят с нея в Канада през 1984 г.

Техният продължил десетилетия брак роди пет деца, най-малкото от които, Жасмин, е родено през 1992 г., но почина само след няколко месеца, а другите, Моника, Михале, Келвин и Бианка, са служители на семейния бизнес. Бракът им изглежда стабилен, тъй като не са обсъждали развод или раздяла от няколко години.

Мини също е неразделна част от бизнеса на съпруга си, тъй като тя контролира финансите и документацията. Мини работеше като болногледач, след като тя и съпругът й се преместиха в Канада. Преди позицията си като счетоводител в Paradise Hill, която тя управлява професионално повече от десетилетие.

В момента тя държи кесиите на семейния бизнес, тъй като често влиза в конфликт със съпруга си за огромните суми пари, които той инвестира в драгата. Те са заедно повече от четири десетилетия и остават силни. Те живеят в Аризона.

Популярни Публикации