Red Hot Chili Peppers бяха удостоени със звезда на Холивудската алея на славата

The Red Hot Chili Peppers , американска рок група, спечели звезда на Холивудската алея на славата в четвъртък пред очите на стотици фенове. По време на церемонията по представянето на групата присъстваха известни личности като Уди Харелсън, Джордж Клинтън и Боб Форест. Те произнесоха забележки, когато Red Hot Chili Peppers бяха удостоени с 2717-ата звезда на холивудската Алея на славата.

Антъни Кийдис, фронтменът на групата, каза пред репортери:

Според мен това не е разказ за хора. Чад, Флий и Джон са хора, които обожавам. Имат невероятен талант. Когато се обединим, се получава нещо много по-голямо от сбора на нашите части. Успяхме да открием нещо, което обичаме да правим, и да се свържем с останалия свят в резултат на сбора от нашите части. Ред Хот Чили Пепърс

Той продължи с думите:

Започнахме, като свирихме на барове нагоре и надолу по тази улица и накарахме няколко души да танцуват. Работихме усилено като екип и група и сега можем да накараме всички да танцуват и да се чувстват щастливи.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Red Hot Chili Peppers (@chilipeppers)

Unlimited Love е 12-ият студиен албум на Red Hot Chili Peppers.

Red Hot Chili Peppers бяха въведени в Алеята на славата ден преди да бъде пуснат албумът им Unlimited Love. Това е 12-ият студиен албум на групата и е издаден на 1 април 2022 г. от Warner Records. Рик Рубин, който преди това е работил с групата в края на 90-те и началото на 2000 г., продуцира албума. Той също така представя отново китариста на групата Джон Фрушанте, който напусна през 2009 г. и се завърна през 2019 г., за да замени Джош Клингхофер. Anthony Kiedis (водещи вокали), Flea (бас), Chad Smith (барабанист) и John Frusciante в момента съставляват групата (китарист).

 Ред Хот Чили Пепърс
Дебютната песен на групата, Black Summer, беше издадена през февруари тази година и достигна четиринадесетото номер едно на Chili Peppers в списъка с алтернативни песни на Billboard. През март 2022 г. беше публикуван още един сингъл, These Are the Ways. Red Hot Chili Peppers ще предприемат световно турне това лято, включващо спирки на три стадиона в Обединеното кралство: Manchester Emirates Old Trafford на 22 юни, London Stadium на 25 юни и Glasgow Bellahouston Park на 1 юли. Те ще бъдат на турне в Съединените щати. Щати от 23 юли до 1 септември. Повече информация може да намерите на официалния уебсайт на групата, както и на Ticketmaster.

Популярни Публикации