Томи Дейвидсън - Възраст, височина, приятелка, нетно състояние, етническа принадлежност

Томи Дейвидсън е най-известният комик и актьор. В анимационния сериал на Дисни „Гордото семейство“ Томи Дейвидсън изобрази Оскар Прауд, властен баща. Той е човекът, който ни кара да се смеем, докато не плачем, и той е наистина надарен човек. Освен това той участва с Джим Кери във филма „Ейс Вентура: Когато природата зове“. Научете повече за нетната стойност на Томи Дейвидсън, биография, възраст, съпруга, височина, националност, етническа принадлежност, кариера

Бързи факти

Пълно име: Томи Дейвидсън
Дата на раждане: 10 ноември 1963 г
Възраст: 57 години
Хороскоп: Скорпион
Късметлийско число: 4
Щастлив камък: Гранат
Щастлив цвят: Лилаво
Най-доброто съвпадение за брак: Козирог, Рак, Риби
Пол: Мъжки
Професия: Комик и актьор
Държава: DC
Височина: 5 фута 7 инча (1,70 м)
Семейно положение: женен
Дата на сключване на брак: 27 юни 2015 г
Съпруга Аманда Мур
Нетна стойност 2 милиона долара
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата черен
Родно място Вашингтон
образование Университет на окръг Колумбия
Майка Барбара Дейвидсън
Братя и сестри Две (Майкъл, Берил Дейвидсън)
деца Две (Исая Дейвидсън и Джилиан Дейвидсън)
Facebook Томи Дейвидсън във Facebook
Twitter Томи Дейвидсън Twitter
Instagram Instagram на Томи Дейвидсън
IMDB Томи Дейвидсън IMDB
Седмица Томи Дейвидсън Wiki

Възраст и ранен живот на Томи Дейвидсън

Томи е роден във Вашингтон, окръг Колумбия, на 10 ноември 1963 г. Майка му го изоставя на боклука осемнадесет месеца след раждането му, така че няма информация за първоначалните му родители. Когато е на по-малко от две години, той е осиновен от социален работник в Мисисипи. Той е роден под знака на Скорпион и сега е на 56 години.

Томи учи един семестър в Университета на окръг Колумбия във Вашингтон, окръг Колумбия, САЩ. Той отиде в гимназията Bethesda-Chevy Chase в Бетесда, Мериленд, за гимназия.Височина и тегло на Томи Дейвидсън

Колко висок е Томи Дейвидсън? Томи е висок 5 фута и 6 инча. Тежи 60 кг и е с мургав тен. Освен това той има тъмнокафяви очи и черна коса, но е предимно плешив. Той има типичен тип тяло. Всички са привлечени от привлекателната му усмивка и поведение.

  Томи Дейвидсън

Томи Дейвидсън (Източник: Twitter)

Професионален живот на Томи Дейвидсън

Дейвидсън започва кариерата си като стендъп комик във Вашингтон, окръг Колумбия, където си създава лоялни последователи чрез упорита работа в различни комедийни клубове. Той беше забелязан от големите концертни промоутъри като един от най-модерните, млади стендъп изпълнители и беше резервиран като подгряващ акт за A-списък на турнета като Patti LaBelle, Kenny G и Luther Vandross.

Не след дълго той пристига в Холивуд и започва да изпълнява стендъп комедия в различни клубове, включително Comedy Act Theatre, където среща Робърт Таунсенд. Това доведе до първата му национална телевизионна поява като главна роля в Партньори в престъплението (2005) и послужи като проводник на Кийнън Айвъри Уейънс, който се оказа важен в кариерата на Дейвидсън, като му предложи възможност да се яви на прослушване и да се присъедини към уникално талантливия актьорски състав на In Living Color, най-приключенското вариете в праймтайма на своето време (1990).

Със своята оригиналност Томи, Джейми Фокс, Джим Кери и Деймън Уейънс записаха история на телевизията. Томи прави своя филмов дебют в Strictly Business, срещу Хали Бери (1991). Той бързо се пренасочва към високопоставени филми, партнирайки на Джейда Пинкет Смит в романтичната комедия Woo (1998) (New Line) и провокативната градска комедия Booty Call (1997). (Columbia Pictures). Неговите забавни имитации на Сами Дейвис младши, Майкъл Джексън и други знаменитости са станали легендарни.

Повече за кариерата

Появата на Дейвид в In Living Color (1990) доведе до три специални предавания на Showtime: On the Strength of New York, Illin’ in Philly и Takin’ it to DC. Неговата гъвкавост като изпълнител, който може да се представи както на големия, така и на малкия екран, му осигури роли като главната роля в анимационния сериал на Дисни „Гордото семейство“ (2001) и като водещ на шоуто на FOX „НФЛ“, заедно с футболните легенди Майкъл Ървин и Тони Сирагуса . Дейвидсън също участва в предстоящия анимационен сериал на Уил Смит Youngin’s (2000).

Филмът, който дебютира в Showtime, е един от сигурните хитове на Netflix, с постоянно нарастване на популярността сред зрителите. Дейвидсън получи положителни отзиви както от критиците, така и от публиката за изпълнението си в аплодираната от критиката лъжлива комедия Черен динамит (2009) (Sony Pictures), която беше голям хит на Sundance миналата година и в момента се адаптира като анимационен филм за плуване за възрастни.

Томи Дейвидсън Нетна стойност 2022 г

Колко богат е Томи Дейвидсън? Нетното състояние на Томи Дейвидсън се оценява на 2 милиона долара към октомври 2022 г. астор е спечелил сумата чрез комедийни филми, той също така притежава линия за дрехи, което определено ви добавя значителна нетна стойност.

Съпругата на Томи Дейвидсън

Коя е съпругата на Томи Дейвидсън? Що се отнася до връзките на Томи, той се е свързал с няколко момичета. Първо, той излизаше с Lаnа Fhеr, но те се спряха. след това той се сближи с Ирлен Давдън и двойката се свърза. Няма обаче потвърдена информация за това.

Томи се жени за Аманда Мур на 27 юни 2015 г. Двамата имат две деца, Исая и Джилиан Дейвидсън. Двойката имаше трудни отношения преди да се ожени, но след като нещата се уредиха, те се ожениха.

Също така, знайте за Нетна стойност на Колет Бътлър, биография, възраст, съпруг,

Популярни Публикации