Latisha Chong- Wiki, възраст, височина, гадже, нетна стойност, кариера, смърт

Латиша Чонг е добре позната бизнесдама, фризьор, медийна личност и онлайн личност от Сан Фернандо, Тринидад и Тобаго. В продължение на много години тя беше добре известна в нацията с работата си като фризьор във филмовата и моделната индустрия. Освен това е работила като фризьор за известни личности, включително Трейси Елис Рос, Джереми О. Харис, Серена Уилямс, Адут Акеч и много други.

Бързи факти

Пълно истинско име Латиша Симон Чонг.
Известно име Ла Тиша Чонг.
Нетна стойност 1,5 милиона щатски долара (приблизително).
рожден ден 23 януари 1990 г.
Дата на смъртта 19 юли 2022 г.
Възраст (към момента на смъртта) на 32 години.
Професия Фризьор, медийно лице, предприемач и бивш служител на военновъздушните сили.
Родно място Сан Фернандо, Тринидад и Тобаго.
Място на смъртта Съединените щати.
Причина за смъртта Рак на гърдата.
Религия християнството.
Етническа принадлежност Смесени.
Алма матер Общностен колеж на военновъздушните сили.
Южен университет в Чарлстън.
Квалификация Завършвам.
Слънчев знак Водолей.
Националност Американски.
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 6″ .
Тегло (прибл.) В килограми: 59 кг

Latisha Chong Възраст и ранен живот

Тя беше родена на 23 януари 1990 г , в Сан Фернандо, Тринидад и Тобаго. Тя се премества в Съединените щати с майка си и братята и сестрите си, когато е съвсем малка. Тя беше на 32 години (по време на смъртта си). Нека ви кажа, че пълното й име е Латиша Симон Чонг. За своите академици тя отиде в частно училище в района. Нейният профил в LinkedIn гласи, че е посещавала Community College of the Air Force през 2009 г. и е получила степента си асоцииран по изкуства и науки през 2011 г. Тя също има бакалавърска степен по биология от Чарлстън Южен университет, която е спечелила между 2014 и 2017 г.

Височина и тегло на Латиша Чонг

По отношение на измерванията на тялото, тя е красиво момиче с невероятна и готина личност. Латиша Чонг е висока 5 фута 6 инча и тежи около 59 килограма. Тя има хубава фигура и е в добро здраве. Косата й е черна и има кафяви очи.  Латиша Чонг

Нетната стойност на Латиша Чонг

Колко е нетната стойност на Латиша Чонг? Убитата фризьорка е водила луксозен начин на живот в прекрасна къща със семейството и децата си. Тя винаги е проектирала къщата си добре, използвайки скъпи мебели и други предмети. Освен това, тя се радва на скромен начин на живот и винаги е облечена красиво, но просто.

Тя беше компенсирана за многото си работни места, които включваха оформяне на прическа, периодични издания, военновъздушните сили и много други. Според докладите тя има нетна стойност от около 1,5 милиона щатски долара.

кариера

Латиша Чонг се присъедини към военновъздушните сили на Съединените щати през 2009 г. и служи почти 5 години. След това тя се съсредоточи върху работата си в Южния университет в Чарлстън като изследовател по ботаника, изследовател по орнитология и асистент-куратор на хербариума. Нека ви кажа, че тя беше наистина ентусиазирана от прическите, тъй като беше виждала майка си да оформя косата й красиво от раждането й. Тя, като майка си, беше адаптивна и изобретателна и постоянно я следваше. След обучението си и училище, тя започва работа като фризьор за известни личности и публикации. Позволете ми да добавя, че е обличала няколко известни личности, които са се появявали във Vogue и други публикации. Тя е сътрудничила с различни знаменитости, включително Adut Akech, Serena Williams, Jeremy O. Harris, Tracee Ellis Ross и много други.

Смърт

Прочутият стилист беше смел и мощен. Тя беше диагностицирана с рак на гърдата в стадий 4 след завръщането си от военновъздушните сили. Тя спря работата си и започна да се концентрира върху наркотиците си. Ракът на гърдата й се разпространи в други части на тялото й, влошавайки здравето й. Тя се бори с рака от близо 13 години. За съжаление тя почина на 19 юли 2022 г. в болница в Съединените щати. Членовете на семейството й съобщиха за смъртта й в профилите си в социалните мрежи. Известни знаменитости също оплакаха загубата й.

Latisha Chong Гадже и срещи

С кого се среща Латиша Чонг? Латиша Симон Чонг беше изключително личен човек, който никога не споделяше нищо за личния си живот. Опитахме всичко възможно да получим информация за нейния партньор, но не успяхме. Открихме, че тя е майка на очарователно момче на име Малачи Чонг след много търсене в интернет. Твърди се, че е на 12 години по време на писане на това есе. Вероятно Латиша Чонг е била омъжена, но никога не е разкривала самоличността на съпруга си. Сега обмисляме нейния брак и ще направим всичко възможно да ви държим в течение.

Популярни Публикации