Лорейн Кели - възраст, биография, Wiki, гадже, височина, нетна стойност, кариера

Лорейн Кели е телевизионна личност, известна с участието си в предавания на ITV като Daybreak и Lorraine. Лорейн Кели е и водещ, и актьор. Тя участва в шотландски предавания като River City и Still Game. Тя също така беше репортер и главен водещ на Good Morning Britain на TVam, едно от първите телевизионни новинарски предавания за закуска в Обединеното кралство. Освен това сега тя се смята за истинско бижу в британската телевизия за закуска. Научете повече за Лорейн Кели Възраст, биография, Wiki, гадже, тегло, височина, социални медии, нетна стойност, кариера и факти

Бързи факти

Пълно име Лорейн Кели
Дата на раждане 30 ноември 1959 г
Възраст 62 години
Хороскоп Стрелец
Късметлийско число единадесет
Щастлив камък Тюркоаз
Щастлив цвят портокал
Най-доброто съвпадение за брак Лъв, Водолей
Пол Женски пол
Професия Телевизионна водеща, актриса
Държава Англия
Височина 5 фута 5 инча (1,65 м)
Тегло 60 кг
Семейно положение женен
Съпруг Стив Смит
Нетна стойност 6 милиона долара
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата кафяво
Размер на тяло 36-26-37
Родно място Глазгоу, Шотландия
Националност шотландски
Религия Кристиян
баща Джон Кели
Майка Ан Кели
Братя и сестри Един брат (Греъм Кели)
деца Едно (Роузи)
Twitter Лорейн Кели Twitter
Instagram Instagram на Лорейн Кели
IMDB Лорейн Кели IMDB
Седмица Лорейн Кели Wiki
Марки N/A
Хоби N/A

Биография на Лорейн Кели, възраст, семейство, братя и сестри и детство

Коя е Лорейн Кели? Лорейн Кели е родена в Глазгоу, Шотландия, на 30 ноември 1959 г. . Нейната зодия е Стрелец и е на 62 години. Тя е от шотландски произход и вярваща християнка.

Бащата на Лорейн е Джон Кели, който работи като ремонтник на телевизори. Ан Кели е името на майка й. По същия начин тя има брат или сестра на име Греъм Кели. Освен това, няма достъп до повече подробности относно другите членове на нейното семейство.Височина, тегло и измерване на тялото

Колко висока е Лорейн Кели? Лорейн е висока 5 фута 5 инча и тежи 60 килограма . Другите й физически размери са 36-26-37 сантиметра. Косата й е тъмна, а очите й са в същия цвят.

  Лорейн Кели

Лорейн Кели позира за снимка Източник: Instagram

Нетна стойност на Лорейн Кели и социални медии

Каква е нетната стойност на Лорейн Кели? Кели има акаунти в Instagram и Twitter. Тя има 333 хиляди последователи в Instagram и 142,1 хиляди последователи в Twitter.

През 2019 г. Лорейн Кели спечели a 1,2 милиона долара данъчно дело срещу HMRC. Според нетната стойност на Celebrity, Домакинът на шоуто за закуска на ITV има нетна стойност от 6 милиона долара към октомври 2022 г .

Професионален живот, кариера и стил на живот

Лорейн Кели се присъединява към TV-am през октомври 1984 г. като кореспондент в Шотландия. През юли 1989 г. тя е домакин на неделното шоу на TV-Summer с главния репортер Джеф Мийд, след като анализира катастрофата на полет 103 на Pan Am в Локърби. След това, през 1990 г., тя поема ролята на съ-водещ на Good Morning Britain с Майк Морис. Лорейн допринесе за създаването на GMTV, като демонстрира разнообразие от програми. През 1993 г. първата й роля е предаването на най-новото в началото на сутринта. След това тя се присъедини към Иймън Холмс в критичната програма за закуска през март. Кели се върна, за да направи слот за майка и бебе, след като взе отпуск по майчинство. В резултат на това тя най-накрая стана домакин на Nine O’Clock Live. В резултат на това шоуто беше толкова успешно, че беше преместено в по-ранен часови интервал от 08:35 и преименувано на Lorraine Live.

Програмата на Лорейн беше преименувана на LK Today, след като GMTV се преименува на GMTV Today. След това заглавието на шоуто беше променено обратно на GMTV с Lorraine, за да съвпадне с днешното завръщане на GMTV към GMTV. След това, за да подобри последователността на съдържанието на GMTV, GMTV с Лорейн започна да излъчва целогодишно, а не само през училищните ваканции с водещи на знаменитости. Въпреки това, тя изнесе последното си изпълнение, преди да замине през юли 2010 г. Освен това GMTV спря през 2010 г., като ITV Breakfast пое управлението. Lorraine, подобно на Daybreak, дебютира в съвсем различен вид. Тя също беше домакин на шоуто ITV Children’s Hospital и се появи като състезател в шоуто на BBC Two Never Mind the Buzzcocks в серия 25. Лорейн Келис в крайна сметка разкри, че ще напусне Daybreak, за да се концентрира върху Лорейн, която започна да представя пет дни в седмицата.

Състояние на гадже, брак и връзка

Кой е гаджето на Лорейн Кели? През 1992 г. Лорейн Кели се жени за телевизионния оператор Стив Смит. Двойката живее в Бъркшир, южно от Лондон. По същия начин те имат едно момиче, Роузи, родено през 1994 г.

Факти

  • Лорейн Кели е телевизионна личност, най-известна с участието си в предавания на ITV като Daybreak и Lorraine.
  • Лорейн Кели е и водещ, и актьор.
  • Тя участва в шотландски предавания като River City и Still Game.
  • В резултат на това шоуто беше толкова успешно, че беше преместено в по-ранен часови интервал от 08:35 и преименувано на Lorraine Live.
  • Програмата на Лорейн беше преименувана на LK Today, след като GMTV се преименува на GMTV Today.

Популярни Публикации