Макс Шийн - Wiki, възраст, приятелка, етническа принадлежност, нетна стойност, височина, кариера

Макс Шийн е известно дете. Макс Шийн е син на Чарли Шийн, известен американски актьор, известен с ролите си във филми като Wall Street, Platoon и Major League.

Бързи факти

Пълно име: Макс Шийн
Дата на раждане: 14 юни 2009 г
Възраст: 13 години
Хороскоп: зодия Близнаци
Късметлийско число: 4
Щастлив камък: Ахат
Щастлив цвят: Жълто
Най-доброто съвпадение за брак: Лъв, Водолей, Везни
Пол: Мъжки
Професия: Детето на знаменитостта
Държава: Съединени щати
Височина: 4 фута 2 инча (1,27 м)
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата Златисто кафяво
Родно място Лос Анджелис, Калифорния
Националност американски
баща Чарли Шийн
Майка Брук Мюлер
Братя и сестри Боб Шийн, Сам Шийн, Лола Роуз Шийн, Касандра Джейд Естевес

Биография на Макс Шийн

Макс е роден на 14 март 2009 г. в Лос Анджелис, Калифорния. В момента е на тринадесет години. Брук Мюлер (майка) и Чарли Шийн (баща) са го родили (баща). Той е внук на Мартин и Джанет Шинс. По същия начин четирите му братя и сестри са Боб Шийн, Сам Шийн, Лола Роуз Шийн и Касандра Джейд Естевес, като Боб Шийн е негов брат близнак. Националността му е американска, а зодията му е Риби. Други подробности за детството му обаче в момента не са налични.

Височина и тегло на Макс Шийн

Неговите физически измервания, като височина и тегло, не са известни. Въпреки това, въз основа на външния му вид, изглежда, че е висок 4 фута 3 инча. Тъй като той е растящо дете, височината му ще расте всяка година. По същия начин, въз основа на снимката му, изглежда, че има кафяви очи и златистокафява коса.  Макс Шийн

Макс Шийн (Източник: Pinterest)

Образование на Макс Шийн

Що се отнася до образованието му, няма налична информация. Въпреки това, въз основа на възрастта му, можем да предположим, че е в гимназията.

кариера

По отношение на кариерата си той е твърде млад, за да го обмисли. Той обаче е в светлината на прожекторите като син на известния американски актьор Чарли Шийн.

Освен това бащата на Макс Шийн, Чарли Шийн, започва своята филмова кариера през 1983 г., когато е избран за ролята на Рон в нискобюджетното продължение на ужасите от 1976 г. Grizzly, Grizzly II: The Predator, което излиза едва през 2020 г. През 1984 г. той участва в тийнейджърската драма от Студената война Червена зора с Патрик Суейзи, К. Томас Хауъл, Леа Томпсън и Дженифър Грей. Шийн и Грей се ожениха за кратко във Ferris Bueller’s Day Off (1986).

Освен това той се появи в епизод от антологичната поредица Amazing Stories. Взвод, филм за войната във Виетнам, е първата значима роля на Шийн (1986). През 1987 г. той се появява на Уолстрийт с баща си. Както Platoon, така и Wall Street бяха режисирани от Оливър Стоун.

Бащата на Макс, Чарли, е не само актьор, но и основател на линията за детско облекло Sheen Kidz. Шийн постави два световни рекорда на Гинес през 2011 г., докато работи върху Двама мъже и половина: най-бързото време за достигане на 1 милион последователи в Twitter (средно добавяне на 129 000 нови последователи всеки ден) и най-високо платеният телевизионен актьор на епизод – в момента с ,25 милиона . На 3 март 2011 г. Шийн се присъединява към маркетинговата компания Ad.ly, фокусирана върху промоцията на Twitter и Facebook.

Нетната стойност на Макс Шийн

Мас Шийн е твърде млад, за да работи за прехраната си. Въпреки това Брук (майка), която спечели физическо попечителство над детето си, се оценява на нетна стойност от 5 милиона долара. Нейните източници на доходи включват нейната заплата, както и пари, спечелени от актьорско майсторство и инвестиране в недвижими имоти. Тя също така редовно получава плащания за издръжка на детето си от бившия си съпруг. Освен това нетната стойност на Чарли Шийн се оценява на 10 милиона долара.

Връзка с Макс Шийн

Макс Шийн е 13-годишният син на Чарли Шийн и Брук Мюлер. На 30 март 2008 г. родителите му се женят. Сватбата се проведе в имение в Бевърли Хилс. Двойката избра малка сватба с присъствие само на близки членове на семейството, включително Мартин, брат му Емилио Естевес и дъщеря им от предишни връзки. Ифат Орен измисли схемата. Той проектира селска сватба, пълна с елени птици, могили от мъх, клонки и плодов център.

Родителите на Макс обаче не успяха да съхранят брака си и се разведоха през май 2011 г. Шийн също се жени три пъти. Той е баща на пет деца и дядо на един внук. Най-голямото му дете е резултат от предишна връзка с Пола Профит, момиче, с което той излиза в гимназията.

Популярни Публикации