Woah Vicky - Всичко за приятелката на Джон Габана

Уау Вики и Джон Габана започнаха новата година ударно. Вики, неговата годеница, смая осемте си милиона фенове в TikTok с видеомонтаж на нея и Габана, които обичат прекрасни преживявания заедно.

Кой всъщност е Джон Габана?

Джон Габана, известен преди като Boonk Gang, е рапър, който стана известен в Instagram. Той използва своя акаунт в Instagram, Boonk Gang, за да качва шеговити филми и Vines, и имаше над пет милиона последователи. Успехът му като влиятелен човек в социалните медии беше несъмнен. През юли 2017 г. той издаде дебютния си сингъл „Muttin“, след което през 2018 г. издаде два албума под псевдонима Boonk Gang, Gabbana Attack и Dat Boonk Gang Shit.

Всичко това започна да се разпада, когато той започна да публикува приказки с графичен материал. През 2018 г. акаунтът му беше прекратен за нарушаване на нормите на общността. След като видео, на което той предозира неизвестен наркотик по време на интервю, стана вирусно, неговите последователи бяха разочаровани и съсипани. Габана беше арестувана през март 2018 г. и обвинена в притежание на наркотици и оръжие, но беше освободена срещу гаранция. Уау Вики

Уау Вики и Джон Габана

Габана изчезна от социалните медии през 2019 г., след като си нарани челюстта. На видео се вижда как мъж го удря, но той отрече да е бил удрян и каза, че се е блъснал в стена. Изчезването на бандата Бунк предизвика доста шум. В края на краищата това може да е бил шанс да наложи марката си. Рапърът окончателно е зарязал миналия си бурен живот. Той твърди, че е намерил Христос, докато е бил в затвора.

Той дори създаде нов акаунт, John Gabbana, и изтри всички доказателства за предишното си съществуване като Boonk Gang. Габана каза във видео, че докато е бил в затвора на окръг Лос Анджелис, е разбрал силата на християнството. Според рапъра той е изследвал Исус, запомнял е библейски приказки и е изпълнявал пред другите си затворници. Във видеото той не успя да сдържи емоциите си и се разплака, докато си спомняше преживяното.

Уау Вики, Джон Габана и неговата приятелка

Приятелката на Габана е Виктория Роуз Уолдрип, често известна като Уоа Вики. Вики го направи официално с видео в TikTok, в което качи видео на себе си и Габана с емотикон с любов и пръстен в описанието. Габана и годеницата му отидоха в Instagram, за да честитят Новата година на своите привърженици. На снимката Габана повдигаше Вики, което получи много похвали от техните последователи. Няколко обожатели се молеха за връзката им, някои ги поздравяваха за новото начало, а трети смятаха, че са подходящи един за друг. Феновете им бяха във възторг и радост от връзката им.

Вики и нейните спорове

Вики е знаменитост в Instagram, модел и рапър, който понякога се забърква в проблеми. Вики предизвика вълни, когато заяви, че е черна и използва думата blaccent. Въпреки трансрасовата си идентичност, Вики е светлокожа и руса. Това доведе до много възмущение от нетизени. Вики беше задържана, когато удари с юмрук полицай. След освобождаването си тя пусна видео, в което извика Животът на черните има значение!

 Уау Вики

Уау Вики

Славата на Вики нарасна в резултат на връзката й със скандала. Тя също беше заплашила Snoop Dogg, което я вкара в гореща вода. Тя е един от няколкото души, които са развили и изградили база за последователи, като се карат с други влиятелни лица. Битката й с известния YouTuber RiceGum привлече вниманието на медиите и милиони гледания през 2017 г. Вики взе двумесечна пауза от социалните медии през 2018 г. В интервю с DJ Smallz тя каза, че прекъсването й в социалните мрежи е било необходимо, за да се възстанови марка и създава песни за нейните последователи. Тя каза, че има акаунт OnlyFans, който й носи много пари. Тя също така се фокусира върху своите проекти за музика, YouTube и TikTok. Тя каза също, че работи върху своята линия за грижа за кожата и партньорство за линия за дрехи с Desto.

Популярни Публикации