Son Ye-jin гарантира на зрителите, че няма да бъдат разочаровани от Thirty-Nine.

Докато JTBC сега е зает с спора за Snowdrop , също така се подготвя да издаде още един шедьовър, дългоочакваната романтична драма Thirty-Nine. Сериалът, който също ще бъде наличен в Netflix, ще описва историята на трима най-добри приятели от гимназията, Ча Ми-джо (Сон Йе-джин), Юнг Чан-Йонг (Джон Ми-до) и Джанг Джу-Хи ( Ким Джи-Хюн), чиято връзка продължава до трийсетте.

Но въпреки че връзката им остава постоянна, животът им се разминава. Mi-jo сега е дерматолог в Gangnam, Chan-young, който преди е мечтал да бъде успешен актьор, сега е инструктор по актьорско майсторство, а Joo-hee работи като козметичен мениджър в универсален магазин.

Тримата приятели са на път да навършат 40, но все още са заедно, преживявайки редица неочаквани проблеми, независимо дали са свързани с личния им живот или професионалната им кариера. Според Jeon-mi Do в интервю с Osen, именно тази свързаност й е помогнала да се идентифицира с разказа на драмата.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от официалния Instagram на JTBC (@jtbc.insta)

Толкова се забавлявах, че прочетох сценария наведнъж. Тъй като това е разказ на моята възраст, имах силна връзка с него.

Jung Chan-young, нейният герой, избира термина свобода, за да опише себе си.

Бях привлечен от начина, по който тя предава възгледите и емоциите си без колебание.

Тя каза също, че темата на Тридесет и девет ще бъдат дълбоките взаимоотношения на тримата главни герои и как те успяват да запазят вътрешното си дете в безопасност въпреки обществения натиск. В програмата Jeon Mi-do иска зрителите да преживеят и да се свържат с приятелството на триото.

 Чон Ми-до

Надявам се да видите как е показано приятелството между тримата приятели, както и как протича всяка от любовните истории.

Продуцентският екип на сериала също говори за Jeon Mi-performance прави в програмата и нейната страхотна актьорска игра.

Успокоява ни желанието на Jeon Mi Do да демонстрира безупречна актьорска метаморфоза, до такава степен, че изглежда сякаш персонажът на Jung Chan Young е създаден специално за нея. Моля, следете представянето на Jeon Mi Do.

 Чон Ми-до

Son Ye-jin гарантира на зрителите, че няма да бъдат разочаровани от Thirty-Nine.

Son Ye-jin каза по-рано, че е приела ролята на Mi-Jo, защото се е идентифицирала с мислите и страховете, създадени в жените в края на 30-те години в резултат на ейджизъм. Наслаждавах се на написаното, тъй като адекватно описваше живота, съществуването, смъртта, любовта и удоволствията и страданията на живота. Йе-джин, подобно на колежката си от Тридесет и деветте, се надява, че програмата скоро ще стане любима на всички. Сигурен съм, че (драмата) ще оправдае очакванията ви, тъй като има прекрасен сценарий, страхотен актьорски състав и изключителни изпълнители. Няма да съжалявате, независимо колко дълго сте чакали, така че, моля, очаквайте го с нетърпение.

Популярни Публикации