Синтия Роули- Възраст, Нетно състояние, Височина, Съпруг, Националност

Синтия Роули е популярен моден дизайнер. Синтия Роули създава първия си костюм на седемгодишна възраст. Тя получи стипендия на SAIC през последната си година. Работила е с Goal, Roxy и Half Gallery, наред с други. Нейните дизайни се показват два пъти годишно по време на Седмицата на модата в Ню Йорк. Научете повече за нетната стойност на Синтия Роули, възраст, биография, етническа принадлежност, националност, височина, гадже, кариера и факти

Бързи факти

Пълно име Синтия Роули
Дата на раждане 29 юли 1958 г
Възраст 64 години
Хороскоп Лео
Късметлийско число 5
Щастлив камък Рубин
Щастлив цвят злато
Най-доброто съвпадение за брак Стрелец, Близнаци, Овен
Пол Женски пол
Професия Моден дизайнер
Държава елен
Височина 5 фута 8 инча (1,73 м)
Семейно положение женен
Женен Дата 17 септември 2005 г
Съпруг Уилям Бил Пауърс
Нетна стойност 100 милиона долара (приблизително)
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата Тъмно кафяво
Родно място Барингтън, Илинойс
Националност американски
образование Гимназия Барингтън, Училището на Института по изкуства в Чикаго
баща Ед Роули
Майка Клемънтайн Роули
Братя и сестри две
деца Две (Кит Кийнън, Джиджи Клемънтайн Пауърс)
Facebook Синтия Роули във Facebook
Twitter Синтия Роули в Twitter
Instagram Инстаграм на Синтия Роули
Лична мрежа Лична мрежа на Синтия Роули
Седмица Уики на Синтия Роули
Марки N/A
Хоби N/A

Биография на Синтия Роули, възраст и националност

Коя е Синтия Роули? Синтия Роули е родена на 29 юли , 1958 г , в Барингтън, Илинойс, Съединени американски щати. Сегашната й възраст е 64 години . По същия начин Ед Роули, нейният баща, беше учител, а Клемънтайн Роули, нейната майка, беше художничка. Семейството й се състои от двама братя и две сестри. Нейната националност е американка, а астрологичният й знак е Лъв. Тя също посещава и завършва гимназия в Барингтън. Тя продължава да учи в Училището на Института по изкуства в Чикаго, където получава бакалавърска степен по изящни изкуства през 1981 г.

Височина, тегло и измерване на тялото

Колко висока е Синтия Роули? Синтия Роули е очарователна жена. Тя е висока 1,76 м (5 фута и 8 инча) и тежи около 60 кг (132 паунда). По същия начин тя има прекрасна тъмнокафява коса и очи. Другите й размери на тялото, от друга страна, не са налични.  Синтия Роули

Синтия Роули позира за снимка Източник: Instagram

Нетната стойност на Синтия Роули

Каква е нетната стойност на Синтия Роули? Професионалната работа на Синтия Роули като моден дизайнер й осигури комфортен живот. Нетното състояние на Синтия Роули се оценява на 100 милиона долара към 2021 г. .

Професионален живот, кариера и стил на живот

Кариерата на Синтия Роули започва с инвестиция от 3000 долара от един от нейните баба и дядо. Първата й капсулна колекция се появява през 1988 г. и оттогава се разраства, за да обхване дамски дрехи, портмонета, очила, цветна козметика, парфюми, неопренови костюми и бански костюми, домашно обзавеждане, спално бельо и аксесоари за работното място. По същия начин тя създава колекцията аксесоари за дома Swell, която е вдъхновена от поредица от книги, която тя е написала заедно с приятелката си Илен Розенцвайг и стартира в Target през 2003 г.

През 2011 г. тя стартира марката Mr. Powers, къса линия мъжко облекло, кръстена на нейния съпруг Бил Пауърс. През 2019 г. тя и дъщеря й Кит създадоха подкаста Ageless. Тя се е появявала като гост в The Today Show, Good Morning America, The Oprah Winfrey Show, Gossip Girl и The Late Show with David Letterman.

Състояние на гадже, брак и връзка

Кой е гаджето на Синтия Роули? Синтия Роули е омъжена. Тя се омъжва за Уилям Бил Пауърс, търговец на изкуство, художник и собственик на Half Gallery. Двойката се жени на 17 септември 2005 г. Те споделят дъщеря Джиджи Клемънтайн Пауърс. Тя също беше омъжена за фотографа Том Съливан. Умира от рак на мозъка през 1994 г., когато е на 32 години. Тя се омъжва за художника от Бруклин Уилям Кийнън-младши през 1996 г. Освен това на 20 май 1999 г. двойката ражда дъщеря Кит Кийнън, въпреки че бракът им е прекратен с развод по-късно същата година.

Научете повече за Нетна стойност на Кристина Пименова, биография, възраст, националност

Популярни Публикации