Роуз Бурман - Wiki, възраст, гадже, етническа принадлежност, нетна стойност, височина, кариера

Роуз Бурман е известно дете на знаменитост. Тя е добре известна с това, че е дъщеря на популярния актьор Чарлз Данс.

Бързи факти

Пълно име: Роуз Бурман
Дата на раждане: 05 март 2012 г
Възраст: 10 години
Хороскоп: Риби
Пол: Женски пол
Професия: Детето на знаменитостта
Държава: Англия
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата Рус
Националност британски
баща Чарлс Денс
Майка Елинор Бурман
Братя и сестри Две (Оливър Денс, Ребека Денс)

Биография на Роуз Бурман

Роуз Бурман е родена в Англия на 5 март 2012 г. Сега е на десет години. Нейният астрологичен знак е Риби. Елинор Бурман, скулптор и бивш модел, е майката на Бурман. Баща й Чарлз Данс е известен актьор.

Тя също има двама братя и сестри, Оливър Данс и Ребека Данс. В резултат на това малко се знае за нейното образование.Височина, тегло на Роуз Бурман

Тя поддържа тялото си в страхотна форма като знаменитост. Тя е във форма и здрава. Точната й височина и тегло не са определени. Тя има мила усмивка и прекрасни черти. В резултат на това тя има руса коса и кафяви очи.

 Роуз Бурман

Родителите на Роуз Бурман (Източник: Pinterest)

кариера

В професионален план Роуз е дъщеря на Чарлз Данс. През 70-те години той свири с Royal Shakespeare Company в Лондон и Стратфорд на Ейвън.

По-късно той играе Кориолан в RSC в Стратфорд на Ейвън, Нюкасъл и Барбикан през 1990 г. В Shadowlands на Уилям Никълсън той играе С. С. Луис и печели наградата за най-добър актьор на Критиците.

През 1974 г. той играе комендант Нийл О’Брайън в „Тайната градина“ на отец Браун. Той се появи в адаптацията на Пол Скот на Джералдин Джеймс и Арт Малик. В For Your Eyes Only от 1981 г. той играе злодея Клаус.

През 1989 г. той отказва екранен тест за Джеймс Бонд. Дон Бойд играе Иън Флеминг в Goldeneye на Anglia TV. На 30 юни 2013 г. той беше звезда в автомобил на разумна цена за дебюта на Vauxhall Astra в Top Gear на BBC.

Денс разказва документалния филм за Spitfire, който включва Supermarine Spitfire и пилотите на RAF от Втората световна война. През 2019 г. той изигра лорд Маунтбатън в третия сезон на The Crown. Освен това през 2020 г. той изигра Уилям Рандолф Хърст в Mank на Дейвид Финчър.

През 2021 г. той ще участва в The Sandman на Netflix. По подобен начин през 2004 г. той написа и режисира Ladies in Lavender. Маги Смит и Джуди Денч участваха в главните роли. Той режисира The Inn at the Edge of the World през 2009 г.

Роуз Бурман Гадже, Запознанства

В момента Роуз се радва на своята независимост със семейството и приятелите си. Тази личност в момента е твърде млада, за да се среща с някого. Въпреки това, тя може да успее да привлече голям брой хора благодарение на таланта и добрия си външен вид. В момента тя е заета с неговото обучение.

Нетната стойност на Роуз Бурман

Роуз Бурман е все още млада и доволна от младостта си и богатството на баща си. В резултат на това тази млада жена все още не е започнала кариерата си. Баща й, от друга страна, е известен актьор, който е натрупал състояние от кариерата си. В резултат на това нетната му стойност се оценява на около 10 милиона долара. Роуз и нейните братя и сестри живеят охолен и комфортен начин на живот.

Популярни Публикации