Реджи Буш- Wiki, възраст, етническа принадлежност, съпруга, височина, нетна стойност, кариера

Реджи Буш е бивш играч на NFL от Съединените щати. Пълното му име е Реджиналд Алфред Буш-младши. Реджи Буш, бивш забележителен играч на USC, носител на Heisman Trophy и звезда на NFL, просто е твърде зает с футбола.

Бързи факти

Пълно име: Реджи Буш
Дата на раждане: 02 март 1985 г
Възраст: 37 години
Хороскоп: Риби
Късметлийско число: 10
Щастлив камък: Аквамарин
Щастлив цвят: Морско зелено
Най-доброто съвпадение за брак: Рак, Скорпион
Професия: NFL играч
Държава: Съединени щати
Височина: 6 фута 0 инча (1,83 м)
Дата на сключване на брак: 12 юли 2014 г
Съпруга Лилит Авагян
Разделям Ким Кардашиян и Джаси Джеймс
Нетна стойност 1,5 милиона долара
Родно място Държава Сан Диего, Калифорния
Националност американски
Религия Кристиян
образование Университет на Южна Калифорния
баща Ламар Грифин
Майка Дениз Грифин
деца една дъщеря и две момчета

Биография на Реджи Буш

Реджи Буш е роден на 2 март 1985 г. в Сан Диего Кънтри, Калифорния, от майка Дениз Грифин и баща Реджи Буш-старши. Той има 37 години на часовника.

Той е бивш играч на НФЛ, който сега работи като футболен анализатор във Fox Sports. Реджи Буш беше единодушно All-American в USC и два пъти спечели Heisman Trophy като най-добър играч на нацията. Неговият Heisman Trophy по-късно беше отнет поради нарушения на правилата на NCCA. Ню Орлиънс Сейнтс го избраха като втори в драфта на НФЛ през 2006 г.Денис Грифин е негова майка, а вторият му баща Ламар Грифин също е негов биологичен баща. Реджи е от черен етнос и е от Съединените щати. Неговият астрологичен знак е Риби. Реджи Буш също е християнин. Реджи Буш от малък иска да стане футболист. Реджи е отгледан в прекрасно семейство.

Родителите на Реджи бяха напълно зад него, защото вярваха в него. Това беше основната причина всички да са толкова близки като семейство и да имат толкова силна връзка. Родителите на Реджи го подкрепяха финансово, докато той успя да се издържа сам. Джейвон Грифин, доведеният брат на Реджи Буш, беше негов приятел от детството.

Образование на Реджи Буш

Реджи Буш, от друга страна, завършва средното си образование в Helix High School в Ла Меса, Калифорния. Реджи беше отличен футболист в гимназията. Реджи получава спортна стипендия в Университета на Южна Калифорния, след като завършва гимназия. Реджи Буш беше троянски кон на USC от 2003 до 2005 г. Пийт Карол отговаря. Той беше част от тренировъчния щаб на троянците.

Височина и тегло на Реджи Буш

Той е висок 6 фута 0 инча (1,83 м) и тежи приблизително 205 фунта (93 кг). Косата му е черна, а очите му са тъмнокафяви.

  Реджи Буш

Реджи Буш със семейството си (Източник: Instagram)

кариера

Реджи Буш е Национална футболна лига по бягане. В проекта на BDL през 2006 г. той беше избран втори като цяло от Ню Орлиънс Сейнтс. Реджи Буш беше член на USC Trojans, когато за първи път започна да играе футбол. От 2003 до 2005 г. Той има 39 мача. По време на кариерата си в колежа той се втурна за 3169 ярда и 25 тъчдауна само в 25 игри.

Той беше включен и в списъка на ESPN с 25-те най-добри колежански футболисти. Ню Орлиънс Сейнтс го избраха втори като цяло в BDL за 2006 г., когато той получи право. През първия си сезон той преживя както върхове, така и спадове. В своя дебют в НФЛ той се втурна за 141 ярда срещу Кливланд Браунс. През сезон 2007 той също имаше 581 ярда и шест тъчдауна.

Той победи Даназол в супербоул за първи път през февруари 2010 г. През юли 2011 г. Ух беше продаден на Маями Долфинс. Завършихме сезон 2012 на високо ниво, с два бързи тъчдауна и 172 ярда. Той също така подписа договор с Детройт Лон през 2013 г.

Той също се втурна за 1303 ярда и два тъчдауна с Lon. Той подписа със Сан Франциско 49ърс през 2015 г. и беше повишен в Бъфало Билс през 2016 г. Реджи Буш е професионален играч на американски футбол.

Нетната стойност на Реджи Буш

Нетната стойност на Реджи Буш е сумата от неговите финансови активи и пасиви. Пари, домове, автомобили и различни видове банкови сметки на Реджи Облигации и акции Също така наскоро сте чували за Реджи Буш и сте любопитни за нетната му стойност.

За да поясним, нетното състояние на Реджи Буш се оценява на 1,5 милиона долара и той е натрупал огромно състояние в резултат на изключителната си кариера като бягащ бек в Националната футболна лига. Във всеки случай, предвид възрастта на Реджи, това са много пари.

Съпруга на Реджи Буш, брак

Семейното положение на Реджи Буш също се обсъжда, по-специално дали е ерген или женен. Реджи Буш имаше среща с Ив Торес. Той е излизал с Ким Кардашиян и Джаси Джеймс, според източници. Той започва да се среща с Лилит Авагян през 2011 г. Лилит Авагян е хореограф, танцьор и преподавател по танци от Съединените щати.

Състоянието на връзката на неговия ранингбек се промени от ерген на женен от 2014 г. Реджи Авагян се ожени за Лилит Авагян. Двойката има три деца, две момчета и по-голяма дъщеря. На 6 май 2013 г. съпругата на Реджи Лилит роди първото им дете, Бризеис Буш.

След раждането на дъщеря им двойката реши да се ожени и размени обети на 12 юли 2014 г. Сватбата се състоя в Сан Диего, Калифорния. По-малкият син пристигна на 12 юли 2015 г., а по-големият син пристигна през септември 2017 г. Двойката се наслаждава напълно на брачния си живот.

Популярни Публикации