Малинда Уилямс - възраст, съпруг, височина, нетна стойност, кариера, националност

Малинда Уилямс е филмова актриса и продуцент от САЩ. Малинда стана известна, след като се появи във филми като „High School High“, „The Wood“ и „A Thin Line Between Love and Hate.“ След като изигра „Трейси Ван Адамс в Soul Food“, тя беше номинирана за награда за изображение на NAACP за изключителна актриса. Научете повече за нетната стойност на Малинда Уилямс, биография, възраст, националност, етническа принадлежност, съпруг, височина, кариера

Бързи факти

Пълно име: Малинда Уилямс
Дата на раждане: 24 септември 1975 г
Възраст: 45 години
Хороскоп: Паунд
Късметлийско число: 10
Щастлив камък: Перидот
Щастлив цвят: Син
Най-доброто съвпадение за брак: зодия Близнаци
Пол: Женски пол
Професия: актриса
Височина: 5 фута 2 инча (1,57 м)
Семейно положение: развод
Развод Меки Файфър, Дерик Джоунс
Нетна стойност 2,5 милиона долара
Цвят на очите черен
Цвят на косата черен
Родно място Елизабет, Ню Джърси
Националност американски
образование Union County College
Братя и сестри Лиза Соренсен и Лесли Дън
деца Омикайе
Facebook Малинда Уилямс във Facebook
Twitter Малинда Уилямс в Twitter
Instagram Малинда Уилямс Instagram
IMDB Малинда Уилямс IMDB
Седмица Малинда Уилямс Wiki

Възраст и ранен живот на Малинда Уилямс

Малинда Уилямс е родена в Елизабет, Ню Джърси, на 24 септември 1970 г. Тя ще бъде на 50 години през 2020 г. и ще има американска националност. Нейният астрологичен знак е Везни. Що се отнася до семейната й история, тя не е разкрила нищо за родителите си. Лиза Соренсен и Лесли Дън са нейните две сестри. По същия начин тя завършва образованието си в Union County College. Тя също е обучавана в The Actor’s Conservatory в Ню Йорк.

Височина и тегло на Малинда Уилямс

Колко висока е Малинда Уилямс? Малинда Уилямс има приятна личност и стегнато тяло. Височината й е 5 фута 2 инча, а теглото й все още е определено. От друга страна, Малинда Уилямс има зашеметяващи черни очи и черна коса.  Малинда Уилямс

Малинда Уилямс (Източник: Pinterest)

кариера

Малинда започва кариерата си като дете-артист с телевизионния ситком „The Cosby Show“ през 1987 г. Малинда се появява като гост-звезда в няколко шоута, включително „Miami Vice“ (1989), „Roc“ (1993), „Sister, Sister ' (1994-1995) и 'NYPD Blue' (1996). През 1996 г. тя играе Тейлър в три епизода от сериала „Moesha.“ Тя участва в сериала на WB Nick Freno: Licensed Teacher от 1997 до 1998 г. Тя прави филмовия си дебют в rom-com The Wood през 1999 г., последван от смразяващия гръбначния стълб Неканен гост през следващата година.

През 2000 г. Малинда се появява в една от най-рискованите роли, „Трейси Фледжлинг“ като Ван Адамс в сериала „Храна за душата“. От 28 юни 2000 г. до 26 май 2004 г. тя играе главната роля във всички налични серии. Тя също беше номинирана за изпълнението си за три награди NAACP Image Awards за „Забележителна актриса в драматичен сериал (2003-2005).

Тя играе ролята на Кимбърли Джордж в телевизионната сериална драма от 2006 г. „Windfall'. През 2007 г. тя се появява като член на поддържащия актьорски състав като „Мая' в веселия комедиен филм „Daddy's Little Girls'. Ice Cube е създател и участва в 2008 г. сатиричен филм „Първата неделя“, в който Малинда играе ролята на Тиана Мичъл. Следващата й роля е на „Boopsy“ в мелодичния криминален филм от 2009 г. „A Day in the Life“.

Уилямс участва като сестра на Крис Рок в безгрижния комедиен филм 2 дни в Ню Йорк през 2012 г. Тя започва да фасилитира телевизионната синдикирана програма Exhale на системата Aspire през 2013 г. Тя също се появява в два филма на TV One, Girlfriends' Getaway и неговото продължение Girlfriends ' Getaway 2, през 2014 и 2015 г., заедно с Гарсел Бове, Тери Дж. Вон и Есенс Аткинс. Уилямс също се появи като поддържащ актьор в пародийния филм на Дейвид О. Ръсел Accidental Love през 2015 г.

Нетната стойност на Малинда Уилямс 2022 г

Колко богата е Малинда Уилямс? Малинда, самоуверена и талантлива, изкарва добре от професията си. Тя води охолен начин на живот поради доходоносния си източник на доходи. Приблизителната нетна стойност на Малинда Уилямс е 2,5 милиона долара към октомври 2022 г. което е сериозна сума.

Малинда Уилямс Съпруг и брак

С кого се среща Малинда Уилямс? На 23 август 2008 г. тя се омъжи за DJ, рапър, бийтбоксър и продуцент Дерик Джоунс, известен също като „D-Nice.“ Бракът им се провали и те се разведоха през октомври 2009 г. Те подадоха молба за развод през февруари 2010 г. и разводът им е завършен на 14 юни 2010 г.

Чрез спътник Малинда преди това се е срещала с екранен герой Меки Файфър. Според източници те се срещнаха в „Средна гимназия“. Двойката излизаше три години. През 1998 г. Мехи й предложи брак в навечерието на Нова година. На следващата година, на Свети Валентин, двамата се ожениха в сватбено светилище. Те имат дете на име „Омикайе“. Бракът им не проработи и те се разведоха през 2003 г. Наскоро нямаше налична информация за нейната връзка и афери.

Популярни Публикации