Джеф Витек приписва славата си на бившата си приятелка

Джеф Витек имаше тригодишна връзка с актрисата и социален влиятел Сиера Рамирес от 2015 до 2018 г. Въпреки че връзката им не продължи дълго, Витек призна, че тя е оказала значително влияние върху живота и професията му.

Джеф Витек и Сиера Рамирес бяха женени три години.

Витек и Рамирес първоначално се срещнаха в нощен клуб в Лос Анджелис в началото на 2015 г. Двойката се споразумя веднага и направиха връзката си в Instagram публична до февруари 2015 г. Витек парадира с новооткритата си любов в Instagram със снимка, на която държи Рамирес в ръцете си . След това имаше надпис, който гласеше,

Вегас отлетя... Но доколкото си спомням, смятам, че ударих джакпота. Джеф Витек

Бившата двойка също редовно споделяше красиви снимки от своите романтични пътувания и неформални срещи в своите индивидуални акаунти в социалните медии. По-голямата част от тях обаче впоследствие бяха изтрити. За съжаление до края на 2018 г. всичко беше казано и направено между двамата. Въпреки това романът, или по-скоро предишната връзка, отново влезе в заглавията в края на 2020 г., когато Витек приписа успеха си на бившата си приятелка.

Той отдава дължимото на бившата си приятелка за своя успех

Той е доста лесен за презиране. Но като човек с малко умения, който е известен само с бившата си приятелка, мога да се идентифицирам с Брайс [Хол] Когато другият YouTuber пристигна в чат програмата на Wittek Jeff’s Barbershop, Wittek го представи. Според друг разговор, който Витек е имал в канала на Тоди Смит в YouTube през 2018 г., той е получил много импулс в социалните медии в резултат на връзката си с бившата си приятелка Рамирес.

Всъщност връзката им беше толкова дълбоко закотвена в социалните медии, че двойката трябваше да се чуди дали наистина имат връзка или просто правят нещо удобно и за двамата. Те се разделят, след като разбират, че професиите им няма да им позволят да имат задоволителна връзка.

 Джеф Витек

Кариерата му потръгна

Като каза това, по време на връзката му с Рамирез кариерата на Витек като актьор и звезда в социалните медии излетя. През 2016 г. той участва в два късометражни филма в YouTube. През 2017 г. той се срещна с Тоди Смит, член на Vlog Squad, по време на събитие за промоция на марката American Express в Ню Йорк. Те се свързаха моментално на алкохол, тъй като и двамата бяха пияни до безумие в момента.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Джеф Витек (@jeff)

За да не опростявам, но оттам нещата само се влошиха за домакина на бръснарницата на Джеф. През ноември 2018 г. той се срещна с друг популярен YouTuber, Дейвид Добрик, докато прекарваше време с приятеля си Смит. Витек се появи в канала на Добрик многократно през 2018 г. и 2019 г., а собственото му дискусионно шоу в крайна сметка получи популярност. За да ви даде представа, каналът на Wittek в YouTube имаше по-малко от 5000 абонати през ноември 2018 г., но до февруари 2019 г. този брой се повиши до 220 000. И както се казва, останалото е история.

Популярни Публикации