Г-н Джо Ерлих, научете повече за съпруга на Джоан Уиър

Когато човек е пряко или непряко свързан със знаменитост, той неизбежно ще бъде подложен на медиен контрол в даден момент. С нарастващата слава на една от най-известните жени в кулинарната индустрия, Джоан Уиър, нейният съпруг, Джо Честен , получи много медийно внимание напоследък. Много хора са любопитни за дългогодишната съпруга на международния готварски инструктор.

Тук ще проследим някои очарователни подробности за съпруга на известния готвач Джоан Уиър, Джо Ерлих. Така че, останете до края на тази статия, за да научите повече за г-н Ерлих и неговия щастлив брак с наградената авторка на готварска книга.

От 2009 г. Джо Ерлих е съпруг на Джоан Уиър

Джо Ерлих, американски гражданин, официално е съпруг на Джоан Уиър от 29 август 2009 г. и те живеят щастлив съвместен живот. Въпреки че медиите не можаха да намерят много подробности за брака им, Джоан Уиър обяви сватбата си в своя блог.Според блога на Джоан сватбената й церемония започна с коктейл, на който тя и нейният любовник се смесиха с всички за един Orange Aperol Sun. По-късно тя започна обичая, като заобиколи Джо три пъти. Церемонията продължи със специална почит и благословия от майката на Уиър, предадена от нейната тогава деветгодишна племенница.

 Джо Ерлих и Джо Ерлих

Джо Ерлих и Джо Ерлих

Преподобният Тим ​​Макдоналд, близък приятел на булката и младоженеца, също служи на сватбата им. Освен това Джоан Уиър разкри, че тя и Джо са отишли ​​в Гърция за медения си месец, докато разказва събитията от сватбения си ден. Джо и Джоан са женени повече от десетилетие. А любовта и подкрепата им един към друг стават все по-силни с всеки изминал ден. Пожелаваме на семейната двойка щастлив и изпълнен с любов живот.

Ерлих има три деца от предишния си брак

Въпреки че са женени повече от десетилетие, знаменитият готвач и нейният партньор в живота нямат деца. Съпругът на Джоан Уиър, от друга страна, е баща на три красиви дъщери от предишния си брак, за които съпругата му Джоан се грижи от брака им.

Трите дъщери на Джо Ерлих, включително Абигейл Ерлих, изглежда не се радват на ненужното медийно внимание. Имайки това предвид, тяхната известна мащеха, Джоан, никога не ги споменава в интервютата си. Въпреки това, тя понякога публикува техни снимки в своите акаунти в социалните медии, като пази самоличността им скрита от обществеността.

В резултат на това за момента всички деца на Джо Ерлих живеят спокоен живот далеч от обсега на медиите. Въпреки това се надяваме Джоан да сподели някои подробности от живота си с феновете си през следващите дни.

Джо Ерлих живее личен живот.

Въпреки че съпругът на Джоан Уиър, Джо Ерлих, сега е медийна сензация в резултат на нейната знаменитост, подробности за живота му остават мистерия. Той предпочита да държи личния и професионалния си живот далеч от светлината на прожекторите. В резултат на това Ерлих изглежда няма акаунти в социалните медии. И ако има такива, те са напълно недостъпни за широката публика.

Според някои онлайн източници Джо Ерлих е адвокат, който в момента практикува в района на залива на Сан Франциско. Освен това, въз основа на социалните контакти на любимата му съпруга, изглежда, че той също е кулинар. И често го виждаме да придружава половинката си, Джоан, на пътувания по света и да опитва нови храни.

Независимо от това, обсебеният от неприкосновеността на личния живот Джо Ерлих е женен за родената в Израел готвачка Джоан Уиър. Надяваме се да научим повече за него през следващите дни.

Популярни Публикации