Colt Brennan- Нетна стойност, възраст, етническа принадлежност, приятелка, височина, кариера

Колт Бренан беше играч на американски футбол, който играеше куотърбек. Играл е колежански футбол за Hawaii Rainbow Warriors, където е бил два пъти, трети отбор на All-American, преди да бъде избран в шестия кръг на проекта за NFL през 2008 г. от Washington Redskins.

На 3 август той направи своя дебют в НФЛ в мача на Залата на славата през 2008 г. срещу Индианаполис Колтс. Бренан подписа с Оукланд Рейдърс на 7 август 2010 г. Бренан подписа едногодишен договор с Хартфорд Колониълс от Обединената футболна лига на 3 юни 2011 г. Той подписа със Саскачеван Роурайдърс от Канадската футболна лига на 28 февруари 2012 г. , Бренан беше назначен в Los Angeles Kiss на Arena Football League на 29 октомври 2013 г. По-късно, на 8 март 2014 г., той беше освободен от Kiss, след като беше диагностициран с мозъчна травма, получена при катастрофа през 2010 г.

Бързи факти

Празнувано име Колт Бренан
Възраст 38 години
Псевдоним Колт Бренан
Рождено име Колтън Джеймс Бренан
Рождена дата 16 август 1983 г
Пол Мъжки
Професия американски футболист
Родена нация елен
Място на раждане Лагуна Бийч, Калифорния
Националност американски
Етническа принадлежност Американско-бял
състезание Бяло
Хороскоп Лео
Религия Кристиян
баща Тери Бренан
Майка Бетси Бренан
Братя и сестри две
Гимназия Гимназия Матер Деи
университет Университет на Колорадо, колеж Saddleback и Хавайски университет
Семейно положение Неизвестен
Сексуална ориентация Направо
Нетна стойност 1,8 милиона долара
Източник на богатство NFL кариера
Височина 6 фута 3 инча
Тегло 98 кг
Тип тяло Мускулеста
Цвят на косата Рус
Цвят на очите Син
Причина за смъртта Предозиране на наркотици
Дата на смъртта 11 май 2021 г

Биография на Колт Бренън

Колт Бренан е роден на 16 август 1983 г. Родното му място е Лагуна Бийч, Калифорния, САЩ. Колтън Джеймс Бренън е неговото собствено име. Той беше от американска националност и американско-бял етнически произход. Неговият зодиакален знак беше Лъв и той беше християнин. Негови родители са баща му Тери Бренън и майка му Бетси Бренън. Брент Бренън, негов братовчед, е колежански футболен треньор, който е главен треньор в щата Сан Хосе от 2017 г. Той също имаше двама братя и сестри, с които е израснал. Наскоро той навърши 37 години.Колт Бренан отиде в гимназията Mater Dei в Калифорния, САЩ, за своето образование. Като старши, той помогна на Mater Dei да спечели шампионата на лигата по баскетбол. След като завършва Mater Dei, той прекарва следдипломна година в Worcester Academy в Масачузетс, където основният му приемник е Дейвид Бол. Последният в крайна сметка щеше да счупи рекорда на Джери Райс за улавяне на тъчдаун в дивизия I-AA. След това той продължи да посещава университета в Колорадо, Saddleback College и университета на Хаваите. На 16 декември 2007 г. той получава своята бакалавърска степен по комуникации и печели 27-секундни овации. Завършил е комуникации.

Височина, тегло на Colt Brennan

Колт Бренан беше спокоен човек. Той беше висок 6 фута 3 инча и тежеше 215 паунда (98 кг). Телосложението му беше мускулесто. Косата му беше руса, а очите й бяха сини. На 29 ноември 2010 г. той беше хоспитализиран и беше съобщено в тежко състояние, след като беше пътник в автомобилна катастрофа на Големия остров на Хавай. Инцидентът го оставя с черепно-мозъчна травма, счупени ребра и ключица, за които семейството му твърди, че са го увредили психически през следващите години.

На 27 ноември 2010 г. той беше освободен от Queen’s Medical Center и се върна в дома на родителите си в Южна Калифорния, за да продължи възстановяването си. През 2014 г. той си спомня нараняванията си: Знам само, че се събудих шест, седем дни по-късно […] и бях — и все още съм — нов човек. Имам лека ЧМТ (черепно-мозъчна травма). Имам малък белег в мозъка си, но той е на място, което те кара да бъдеш импулсивен и емоционален. Това е нещо, с което трябваше да се науча да се справям.

  Колт Бренан

Colt Brennan (Източник: Pinterest)

кариера

    Колт Бренан беше първокурсник с червена риза в Университета на Колорадо през 2003 г. През 2004 г. той се прехвърли в Saddleback College в Калифорния, където помогна да доведе училището до титла на конференция.
  • За постиженията си през този сезон той беше избран за почетно споменаване на JUCO All-America, щатски офанзивен играч на годината от JuCal Transfer и първи отбор на цялата конференция.
  • Той се присъедини към Хавай през 2005 г. и започна сезона като защитник.
  • Той дойде на шесто място в гласуването за Heisman Trophy през 2006 г.
  • Поради разкъсано сухожилие и нараняване на тазобедрената става, което наложи операция, той беше поставен в резерва за контузени на 4 септември 2009 г., като по този начин прекрати своя сезон 2009.
  • Той обаче беше освободен от Kiss на 8 март 2014 г., след като беше диагностициран с мозъчна травма в резултат на автомобилна катастрофа през 2010 г.

Приятелка на Колт Бренън, запознанства

На Колт Бренан семейното положение в момента е неясно, тъй като той никога не е разкривал нищо за него пред медиите. Той беше човек, който се пазеше и се пазеше. Също така няма информация или доклади относно съпругата, приятелката му или слухове за него. В резултат на това е безопасно да се предположи, че той не е бил женен по време на смъртта си. По това време той имаше връзка с Shakti Stream. Сексуалната му ориентация е хетеросексуална.

Нетната стойност на Colt Brennan

Колт Бренан беше пенсиониран играч от NFL с нетна стойност от ,8 милиона към 2021 г. Няма факти за новата му кариера или професия, след като се пенсионира. На 14 юли 2008 г. той подписва четиригодишен договор за 1,8 милиона долара с Вашингтон Редскинс, според Spotrac. Тази сделка изискваше той да спечели средно 0 450. Той нямаше договори за одобрение. Той обаче беше основно спонсориран от футболните отбори, за които играеше. Преди смъртта му източникът на богатство беше кариерата му в НФЛ.

Популярни Публикации