Говореше се, че съпругът на Лиза Барлоу се среща с по-голямата й сестра

Лиза Барлоу е звездата на RHOSLC. Тя е известна бизнесдама и телевизионна личност. Тя е омъжена за друг бизнесмен Джон Барлоу. Съпругът на Лиза преди това беше свързан с по-голямата й сестра Гения. Лиза Барлоу, звездата от RHOSLC, е самоизградила се бизнесдама, която управлява много предприятия. Сега тя се появява в The Real Housewives of Salt Lake City, деветата итерация на франчайза The Real Housewives.

Лиза Барлоу, Мери Козби, Хедър Гей, Уитни Роуз, Джен Шах и Джени Нгуен допълват актьорския състав на RHOSLC. Тя е главен изпълнителен директор на LUXE, маркетингова фирма. Докато разговаряше с брата на Сет на празнуването на рождения ден, Лиза разкри в скорошен епизод на Истинските домакини от Солт Лейк Сити, че съпругът й е излизал с по-голямата й сестра Гения преди нея.

 Съпругът на Лиза Барлоу

Лиза Барлоу и нейният съпругПо-късно Лиза потвърди тези твърдения в Twitter след излъчването на този епизод на RHOSLC. Тя написа,

Не, Джон не е излизал със сестра ми. Те просто отидоха на една среща.

Тя продължи в своите туитове,

Моята прекрасна сестра има невероятен вкус и съм толкова благодарен, че се запознах с Джон чрез нея.

Коя всъщност е Геня Хол?

Лиза Барлоу има пет сестри, едната от които е Гения. Тя е родена в Ню Йорк, но сега живее в Лорънс, Канзас, със съпруга си и четири деца. Хол е създател и креативен директор на She Is Like Eve, марка за дамско облекло, моделирана на Eve. В профила й в Instagram пише, че е съпруга и майка на четири деца. Тя също се наричаше дизайнер. д-р Райън Хол е съпругът на Хол. Итън, Кларк, Харисън и Колиър са четирите деца на двойката. Хол вече е на петдесет години. На 13 юни тя празнува рожден ден.

 Зала Гения

Зала Гения

Брачният живот на Лиза и Джон Барлоу

Лиза се запознава със съпруга си Джон в университета Бригъм Йънг. Те започнаха като най-добри приятели и след дълъг период на приятелство решиха да превърнат приятелството си в партньорство. В промоционален филм Лиза описа как се е запознала със съпруга си. Тя заявява, че имам четири сестри. Трябваше да отида чрез една сестра, за да го срещна. Някой от тях може да е бил влюбен в него.

На скромна сватбена церемония през юли 2003 г. прекрасната двойка слезе по пътеката. На следващата година те основават Vida Tequila, фирма за спиртни напитки. Съпругът й Джон е собственик на много фирми, включително Jack Henry Spirits и LJB Investments. Прекрасната двойка има две деца - Джак и Хенри.

Биография на Лиза Барлоу

Лиза Барлоу е добре познат предприемач и риалити телевизионна личност от Съединените щати. Vida Tequila, разположена в Солт Лейк Сити, е основана от нея. Барлоу е в Юта повече от 20 години. Сега тя е на 47 години. Тя празнува рожден ден на 14 декември. Нейният астрологичен знак е Стрелец.

Популярни Публикации