Harjinder Kaur- Wiki, възраст, височина, гадже, нетна стойност, етническа принадлежност, кариера

Харджиндер Каур е индийски щангист и виден спортист. Тя току-що се изкачи до известност в света на спорта на 2 август 2022 г., когато влезе в историята. Тя спечели бронзов медал от Common Wealth Games през 2022 г.

Бързи факти

Пълно истинско име Харджиндер Каур
Псевдоним Харджиндер, щангист
Възраст (към 2022 г.) 25 годишен
Популярни за Спечелване на бронзов медал във вдигане на тежести на Common Wealth Games през 2022 г
Дата на раждане 14 октомври 1996 г
образование Завършвам
Професия Щангист
Училище Държавно училище на Набха
Алма матер SGTB Khalsa College, Anandpur Sahib
Сегашен адрес Село Мехас в Набха, Патиала, Пенджаб
Място на раждане Село Мехас в Набха, Патиала, Пенджаб
Пол Женски пол
Сексуалност Направо
Нетна стойност 45 лакх INR
Националност индийски
каста сикх
Езици Не, Пенджаби
Зодия Паунд
Религия сикхизъм
Височина (прибл.) Във футове инчове 5′ 3″
Тегло (прибл.) В килограми: 69 кг

Възраст и ранен живот на Харджиндер Каур

Харджиндер Каур беше роден на 14 октомври 1996 г , в селцето Мехас в област Патиала, Пенджаб. Тя завършва образованието си в Пенджаб, докато живее в селцето Мехас. Тя посещаваше правителственото училище на Набха, което беше близо до нейното село.

След това тя продължава образованието си в SGTB Khalsa College в Anandpur Sahib. Харджиндер сега е на 25 години. Отне известно време на инструктора на Харджиндер, г-н Paramjeet Sharma, да я убеди да започне да вдига тежести. През 2016 г. тя посещава лагер Kabaddi в Пенджабския университет. Пармджит Шарма, треньорът по вдигане на тежести в Пенджабския университет, призна нейната сила. Той й предложи да опита да вдигне тежести. След известно време Харджиндер започна обучението си.Височина и тегло на Harjinder Kaur

По отношение на измерванията на тялото, тя е красиво момиче с невероятна и готина личност. Харджиндер Каур е висок 5 фута 3 инча и тежи около 69 килограма. Тя има хубава фигура и е в добро здраве. Косата й е черна и има черни очи.

  Харджиндер Каур

Харджиндер Каур Нетна стойност

Харджиндер Каур преди се е борила с пари и сега е получила бронзов медал и парична награда от над 45 lakh INR към октомври 2022 г. Баща й й е дал 350 рупии за таксата й за пътуване и 350 рупии за джобните й пари, когато е имала нужда. Поради лошото финансово положение на семейството си, тя се страхува да се обърне към баща си за пари.

кариера

Харджиндер Каур започва да следва стъпките на своя ментор, Paramjeet Sharma, като се състезава в състезания по дърпане на въже. Теглене на въже е силова игра, при която се дърпа въже. Тя спечели дърпането на въже и даде всичко от себе си в играта. Paramjeet Sharma видя нейната сила и я насърчи да продължи да се занимава с вдигане на тежести. Тя започва кариерата си на вдигане на тежести, когато е тийнейджър. Харджиндер преди това е изучавала Кабади със своя инструктор Суриндър Сингх.

През 2016 г. тя участва в първия си турнир по вдигане на тежести. Тя спечели първия си златен медал по време на Междущатския национален шампионат по вдигане на тежести за жени през 2017 г. в Колката. Тя спечели бронзов медал от 35-ото Национално първенство по вдигане на тежести за жени старша възраст. Тя спечели няколко допълнителни медала през кариерата си, които сме изброили тук.

Харджиндер Каур Гадже и срещи

С кого се среща Харджиндер Каур? Harjinder Kaur в момента е необвързан и не е започвал връзка. Тя никъде не е споменала гаджето или съпруга си. Повече информация за нейния брак и любовен живот ще бъде добавена по-късно.

Популярни Публикации