Колко богат е Денис Тито? Нетно състояние, заплата, кариера

° С . 82-годишният Денис каза в CBS Mornings, че той и съпругата му биха искали да се присъединят към космическия кораб на Илон Мъск за ново изживяване. Двойката иска да насърчи по-възрастните хора, които вярват, че възможностите им са ограничени и искат да поемат инициативата за изследване на слънчевата система. Тито каза, че се е подготвял за пътуването повече от 20 години.

И ето ни (наскоро) в SpaceX и те се интересуваха да говорят за космическо пътуване. И го споменах. И двамата бяхме на борда след няколко минути.

В друго интервю в строителното съоръжение на Starship на Space X той каза, че се надява да започне пътуването с още десет души през следващите пет години. Той продължи,Ще можем да видим как Земята става все по-малка и по-малка, докато Луната става все по-голяма и по-голяма. Когато излезем от обратната страна на Луната, ще видим Земята от перспектива, която само астронавтите на Аполо са виждали твърде далеч.

Възможно е мисиите да започнат известно време. Денис Тито не е казал колко би платил за две места. Двойката се подготвя за плаването, като е физически активна и следи здравето си.

Нетната стойност на Денис Тито

Денис Тито беше първият космически турист, който плати за пътуването си до космоса през 2001 г. и прекара около осем дни в орбита като член на екипажа на ISS EP-1. Мисията беше изстреляна от Союз ТМ-32 и приземена от Союз ТМ-31. Състоянието на 82-годишния старец се оценява на около 1 милиард долара от CelebrityNetWorth. Въпреки че няма точна информация за активите му, професията му на инженер и предприемач му е спечелила много пари.

 Денис Тито

Денис Тито основава Wilshire Associates през 1972 г. в Санта Моника, Калифорния, като основен доставчик на инвестиционно управление, консултантски и технологични услуги. Като клиентела от цял ​​свят, той представлява активи на обща стойност 71 милиарда долара.

кариера

Той се присъедини към Борда на комисарите на Департамента по водите и енергетиката на Лос Анджелис през 1990 г. и ги ръководи в подкрепа на историческата щатска присъда от 1994 г. за запазване на езерото Моно от прекомерни отклонения на водата от града. По-късно Руската федерална космическа агенция го избра за кандидат за търговски космически полет.

 Денис Тито

Денис бързо разкри намерението си да изстреля частен космически кораб до Марс до 2018 г. Той добави, че технологията в момента е достъпна и единственият проблем е да отговори на психологическите и физическите изисквания на 501-дневно пътуване за човешкия екипаж. Денис Тито и екипът на Mars Inspiration признаха през ноември 2013 г., че не могат да изпълнят предложението си без помощта и парите на НАСА.

Популярни Публикации