Анджело Адкинс - син на певицата, носителка на Грами, Адел

Анджело Адкинс е дете-знаменитост, известен най-вече с това, че е син на Адел, певица, носителка на много награди Грами.

Какви са имената на родителите Му?

Адел и Саймън Конеки го родиха. Майка му е известна певица, а баща му е основател и главен изпълнителен директор на благотворителната организация Drop4Drop. Двойката започна да се среща през 2011 г. Те решиха да прекарат остатъка от живота си като съпруг и съпруга, след като се срещаха пет години.

Те се ожениха на частна сватбена церемония през 2016 г. Връзката им обаче не продължи дълго поради различни фактори. Адел поиска развод на 13 септември 2019 г. Саймън получи имението в Лос Анджелис като подарък след развода им, което двойката купи за 500 000 долара. Въпреки развода си двойката е решила да отглеждат сина си заедно.В съдебно дело за поверителност беше предоставено петцифрено споразумение

Родителите му са изключително защитни към него. Те искат папараците да го избягват. Агенцията на Corbis Images UK Limited снима детето по време на частни семейни излети през 2014 г. Те съдят компанията за нахлуване в неприкосновеността на личния живот, тъй като снимките са направени по време на лично време и време за отдих.

Неговите ценни моменти, като първото му семейно излизане и първото му пътуване до игрална група, бяха щракнати и публикувани по целия свят против волята на родителите му, което доведе до нарушаване на правото му на поверителност. В резултат на това съдът присъди на детето петцифрено споразумение в дело за поверителност, заведено срещу компанията.

Бързи факти

Пълно име Анджело Адкинс
Първо име Анджело
Фамилия Адкинс
Професия Дете на знаменитост
Бащино име Саймън Конецки
Баща професия изпълнителен директор
Име на майката Адел
Професия майка Певец, автор на песни
Полова идентичност Мъжки
Хороскоп Паунд
Дата на раждане 19 октомври Неговата нетна стойност

Сега той е малко дете и няма собствена нетна стойност. Майка му, Адел, от друга страна, има огромна нетна стойност от 190 милиона долара. Тя е натрупала огромна нетна стойност в резултат на кариерата си на певица и автор на песни.

Как е получила парите си?

Нетното състояние на Анджело Адкинс е около 2 милиона долара към октомври 2022 г.

Приходите й като певица и автор на песни са основният й източник на доходи. Тя спечели повече от 70 милиона долара за една година, от юни 2016 г. до юни 2017 г. До момента е продала над 100 милиона записа. Нейният дебютен албум, 21, се продава в 30 милиона копия по целия свят.

Печалбите й нарастват с течение на времето, докато славата й нараства. През 2017 г. тя спечели 46 милиона долара от турнето си Hello Tour.

Постиженията и наградите на Адел

Преди това тя е печелила Оскар, четири AMA, 13 награди Billboard, Златен глобус и десет награди Грами. Адел също е номинирана за приблизително 170 големи награди. Тя спечели Златен глобус и Оскар за песента си Skyfall.

Адел Нетна стойност

Тя води охолен начин на живот благодарение на огромните си приходи. Адел харчи голяма част от печалбите си за недвижими имоти. В момента тя притежава къща в Бевърли Хилс на стойност 9,5 милиона долара. Къщата е закупена през 2016г.

Тя също има къща в Западен Съсекс, Англия, на стойност 11 милиона долара. Тя не можа да продаде къщата въпреки няколко опита, защото не можа да намери купувач.

Любопитни факти

  • Всяка година на 19 октомври Анджело празнува рожден ден.
  • Майка му нарече дебютния си албум 19 на нейната възраст.

Популярни Публикации