Матю Ломайер- Wiki, възраст, етническа принадлежност, съпруга, височина, нетна стойност, кариера

Мат Ломайер е родом от Аризона. Подполковник Матю Ломайер посещава гимназия Sahuaro, където печели държавното гимназиално първенство по баскетбол и е нает да играе баскетбол в Академията на военновъздушните сили. През 2017 г. той беше включен в подкаста Mormon Stories заради участието си в църквата.

Бързи факти

Истинско име Матю Ломайер
Също известен като Подполковник Матю Ломайер
Професия американски военни
Известен с Не се знае
Хоби Не се знае
Възраст 40-те години
Височина Не се знае
Тегло Не се знае
Сексуална ориентация Направо
Цвят на очите Сив
Цвят на косата черен
Дата на раждане Не се знае
Родно място Америка
зодия Не се знае
Религия Не се знае
Етническа принадлежност Бяло
Текущ град Америка
Роден град Америка
Националност американски
Име на училище Местно училище
Име на колеж Не се знае
Квалификации Магистърска степен
Бащино име Не се знае
Име на майката Не се знае
Име на брат Не се знае
Име на сестрата Не се знае
Семейно положение Женен
Име на съпругата Сара Макконки Ломайер
Име на децата Елиза Ломайер
Източник на доход Държавна заплата
Появи се в Не се знае
Заплата ,324 до 6,591
Нетна стойност N/A

Биография на Матю Ломайер

Матю Ломайер е баща на три деца. Възрастта на подполковник Матю Ломайер изглежда е около 40-те, но точната му дата на раждане не е известна. Матю Ломайер е американски гражданин. Освен това той е от бял етнос. Няма друга налична информация за неговия баща, майка или братя и сестри.

  Матю Ломайер

Матю Ломайер (Източник: Pinterest)Матю Ломайер Съпруга, брак

Ломайер Сара Макконки Ломайер r е името на жена му. Тя е хуманитарен работник. Двойката има три деца. Елиза Ломайер е името на дъщеря им. Имената на останалите деца са неизвестни.

кариера

През 2006 г. подполковник Матю Ломайер завършва Военновъздушната академия. Започва кариерата си като военен пилот на активна служба. Неговият инструктор е имал повече от 1200 часа полет на T-38 като пилот, така че той се е преместил на F-15C. Той също така получи кръстосано обучение в космически операции и познания за предупреждения за космически ракети. В резултат на това той беше назначен в космическите сили през октомври 2020 г. На 30 септември 2020 г. той беше назначен от Конгреса за подполковник в космическите сили, които имат 633 офицери.

Подполковник Матю Ломайер има магистърска степен по военни оперативни изкуства и науки, както и магистър по философия по военна стратегия. Наскоро той беше повишен в чин подполковник, командващ флотилия за предупреждение за космически ракети в Колорадо. Той беше отседнал там с жена си и децата си.

Нетната стойност на Матю Ломайер

Той изкарваше добър живот като член на армията на Съединените щати. Той направи много пари в кариерата си. Очаква се заплатата на Матю Ломайер като командир на ВВС на САЩ да бъде 128 228 долара. Заплатите на командващия военновъздушните сили на САЩ варират от 324 до 6 591 към октомври 2022 г.

Популярни Публикации