Кой е Роналд Слим Уилямс? Wiki, възраст, височина, съпруга, нетно състояние, етническа принадлежност

Роналд Джей Слим Уилямс е бизнесмен от Съединените щати, който съосновава звукозаписната компания Cash Money Records с по-малкия си брат Брайън Уилямс. И двамата братя бяха включени в документалния филм Newborns: The Rise of the US New Black Overclass през 2009 г., който включва различни афро-американски мултимилионери. Роналд е известен и като съосновател на лейбъла Cash Money Records, който е базиран в Маями и Ню Орлиънс. Този развлекателен магнат досега е продуцирал няколко албума за известния рапър Лил Уейн.

Бързи факти

Празнувано име: Роналд Слим Уилямс
Истинско име/пълно име: Роналд Джей Слим Уилямс
Пол: Мъжки
Възраст: 58 години
Рождена дата: 23 май 1964 г
Родно място: Ню Орлиънс, Луизиана, САЩ
националност: американски
Височина: 6 фута 7 инча
Тегло: 128 кг
Сексуална ориентация: Направо
Семейно положение: Неженен
Съпруга/съпруга (име): N/A
Деца/деца (син и дъщеря): не
Запознанства/приятелка (име): N/A
Роналд Слим Уилямс гей ли е?: не
Професия: Изпълнител на звукозаписи, продуцент на записи и аудио миксер,
Заплата: ЧЕ
Нетно състояние през 2022 г.: 200 милиона долара

Биография на Роналд Слим Уилямс

Роналд Джей Слим Уилямс е роден в Ню Орлиънс, Луизиана. Слим е прякорът му сред връстниците му. Той израства с брат си Брайън Бърдман Уилямс, който ще стане негов бизнес партньор. Бен Джарвус Грийн-Елис, синът на Роналд, е известен футболист.

Роналд Слим Уилямс Възраст, височина, тегло

Роналд Слим Уилямс е роден на 23 май 1964 г. и е на 58 години към 2022 г. Височината му е 6 фута 7 инча, а теглото му е 128 килограма.  Роналд Слим Уилямс

Роналд Слим Уилямс

кариера

Cash Money Records е основана през 1991 г. от Роналд Слим Уилямс и неговия брат. През 1998 г. той подписва договор за разпространение на стойност тридесет милиона долара с Universal Music Group. Cash Money отбеляза десетата годишнина от партньорството си с Universal. Те издадоха няколко хитови албума по време на този договор, включително Big Tymers, B.G., Turk, Hot Boys, Baby и Mannie Fresh.

През периода на договора лейбълът продаде над 45 милиона записа. Поради огромния си успех и слава, братята Уилямс се появиха в NEWBO на CNBC: Възходът на новата черна надкласа на Америка през 2009 г. Те бяха представени като едни от най-успешните чернокожи мултимилионери в индустрията днес.

Постижения и награди на Роналд Слим Уилямс

  • Роналд Слим Уилямс все още не е получил награда в своя чест.
  • Сред основните му постижения в кариерата му са:
  • Cash Money Records е съосновател (през 1991 г.)
  • Universal се съгласи на договор за 30 милиона долара (през 1998 г.)
  • В NEWBOs: The Rise of America’s New Black Overclass той се появява заедно с брат си Браян Уилямс (през 2009 г.)

Нетната стойност на Роналд Слим Уилямс през 2022 г

Роналд Уилямс работи като изпълнителен продуцент в звукозаписната компания Cash Money с брат си Bryan Williams. Дуото беше включено и в документалния филм от 2009 г. Newborns: The Rise of America’s New Black Overclass. Въз основа на печалбите му от албума му под звукозаписната компания Cash Money и шоута, нетната му стойност се оценява на 200 милиона долара към октомври 2022 г.

Роналд е могъща и вдъхновяваща фигура, която е постигнала голям успех чрез своята упорита работа, талант и отдаденост. Братът на дуото Уилям основава Cash Money и има няколко успешни хита по време на кариерата си. Той е от полза за обществото и хората, като предоставя прекрасни мотивационни уроци за пълноценен живот.

Съпруга на Роналд Слим Уилямс, брак

Роналд Слим Уилямс и брат му Брайън са родени през 1971 г. и 1973 г. И двамата са израснали в горния квартал на Ню Орлиънс, известен като Третото отделение на улица Валънс. Забелязано е, че те имат много различни характери. Роналд е висок, спокоен и едър, за разлика от силата и енергията на Браян. Майката на Роналд почина, когато той беше само на девет години. Те са отгледани от баща си, който е притежавал местен салон, наречен Gladys Bar, и магазин за хранителни стоки. Той възпита силна работна етика в децата си и ги научи как правилно да управляват бизнес.

Баща му беше толкова зает с работа, за да задоволи всички нужди на децата си, че не можеше да отдели време за тях. Той не можеше да развие връзка с тях извън семейния магазин, защото не можеше да прекарва време с тях извън работата.

Баща му винаги е искал те да бъдат предприемачи, така че той ни научи на всички основни бизнес правила и съвети. И двамата братя ходеха в магазина на баща си и се учеха как да управляват счетоводните книги, парите и т.н. За съжаление, когато баща му почина през 1995 г., той не стана свидетел на набега на синовете си в света на рап музиката.

Баща му обаче разпозна потенциала им и им даде пари на заем, за да стартират звукозаписната компания Cash Money през 1992 г. Докато шофираха колата си, братята дуото продаваха касети из цял Ню Орлиънс.

Уилямс е самомотивиран индивид, който е спечелил много от кариерата си. Сред уроците, които е научил досега в кариерата си, са следните:

Тайната на добрия живот е да върнете всичко, което сте получили, за да помогнете на колкото се може повече хора. Това е и ключът към получаването на всичко, което желаете в живота. Даването предхожда получаването.
Винаги бъдете благодарни за това, което божественото ви е дало в живота. Това осъзнаване незабавно ще облекчи по-голямата част от стреса ви и ще ви накара да се почувствате по-добре.
Приемете своите провали и разочарования, тъй като те ни насочват в правилната посока. Най-успешните хора в историята идват от фона на провали. Всеки провал ни учи на важен житейски урок и ни доближава до успеха.

Популярни Публикации