Deirdre Angela Shaw- Wiki, възраст, съпруг, етническа принадлежност, нетна стойност, височина, кариера

Дейрдри Анджела Шоу е дете на американска знаменитост, публична личност, предприемач, собственик на ресторант и готвач. Тя е добре известна с това, че е дъщеря на ирландско-британската актриса Анджела Лансбъри. Майка й е била носителка на награда „Тони“, награда „Златен глобус“, награда „Лорънс Оливие“ и носител на почетна награда „Оскар“.

Бързи факти

Пълно истинско име Дейрдри Анджела Шоу
Псевдоним Дейдре Анджела Шоу
Възраст (към 2022 г.) 69 години
Популярни за Като дъщеря на по-късната американска актриса Анджела Лансбъри
Професия Бизнесдама, готвач
Дата на раждане 26 април 1953 г
Място на раждане Калифорния
Пол Женски пол
Сексуалност Направо
Училище Местно училище
колеж Държавен университет
образование Завършвам
Нетна стойност 1,8 милиона щатски долара.
Националност американски
Етническа принадлежност Бяло
Религия Кристиян
Зодия Телец
Езици Английски

Дейрдри Анджела Шоу Възраст и ранен живот

Дейрдри Шоу е родена през 50-те години на миналия век в Холивудската презвитерианска болница в Калифорния, където майка й е работила. Родена е на 26 април 1953 г. Дейрдри завършва образованието си в Калифорния. Впоследствие тя завършва бакалавърското си образование в Ирландия и по-късно в Америка. През 1970 г. тя е на 17 години и се премества в Кона, Корк, Ирландия. Шоу беше принудена да се премести в Конна поради обширната си ангажираност с наркоманията. Дейрдри и нейният по-голям брат, Антъни Пулън Шоу, бяха пристрастени към хероина.

Дейрдри Анджела Шоу започва да получава наркотици от лидера на култа Чарлз Менсън. Майката на Шоу избра да отиде в Ирландия от Калифорния, за да защити дъщеря си от наркогрупата на Чарлз Менсън. Майка й купува нейните кулинарни книги, когато тя беше в Ирландия. В резултат на това страстта на Deirdre към готвенето нараства.Дейрдри Анджела Шоу Височина и тегло

По отношение на измерванията на тялото, тя е красиво момиче с невероятна и готина личност. Дейрдри Анджела Шоу е висока 5 фута 8 инча и тежи около 58 килограма. Тя има хубава фигура и е в добро здраве. Косата й е руса и има кафяви очи.

  Дейрдри Анджела Шоу

Нетната стойност на Deirdre Angela Shaw

Колко е нетната стойност на Deirdre Angela Shaw? Дейрдри Анджела Шоу изкарва добре като бизнесдама и готвач. Смята се, че нетната й стойност е 1,8 милиона долара.

кариера

Deirdre Angela Shaw откри страстта си да управлява кулинарна компания, след като се омъжи за съпруга си Enzo Battarra. Тя и съпругът й отвориха своя ресторант Ristorante Positano. Тъй като съпругът й е италианец и специалист по италианска храна, те откриха италиански ресторант. Те основават Ristorante Positano в Лос Анджелис преди 2005 г. Въпреки това той е затворен през 2005 г.

По-късно откриват собствен бизнес, Енцо и Анджела - Италианският ресторант. Те управляват този ресторант от 19 декември 2005 г. Собственикът на този ресторант и главният готвач е Deirdre Angela Shaw. Те също имаха страница в Instagram и Facebook, където приемаха онлайн поръчки. Много изображения на Deirdre като готвач, приготвящ италиански ястия, могат да се видят на уебсайта на ресторанта в социалните медии.

Deirdre Angela Shaw Съпруг и брак

Кой е съпругът на Дейдри Анджела Шоу? Когато Deirdre Anglea Shaw беше на 30 години, тя се омъжи за съпруга си Enzo Battarra. Нейният съпруг работи като готвач в ресторанта й в Лос Анджелис. Съпругът й не е художник, но е художник, който обича да създава различни картини.

Той дори пресъздава портрета на Анджела Шоу, който впоследствие показва на стената на ресторанта им. Енцо използва занаята си извън кухнята на ресторанта си. Има отличен артистичен вкус. Предполагаме, че Дейрдри и нейният съпруг Енцо Батара не са имали деца.

Популярни Публикации